Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad z graczem YourMom

-dzusia-

Rekomendowane odpowiedzi

1336065268_naglowekyourmom.png.bb4dd0ca5abc4dd6f73c80be3dbbf859.png
info.png.151d6d3c353dc8a5b127f67c77a4926b.png

Witajcie, drodzy czytelnicy, z tej strony Senior Pressman @-dzusia- z Redakcji Prasowej Project News. Dziś przedstawię wam wywiad z Senior Engineer @YourMom. Bez zbędnego przedłużania, zapraszam do przeczytania tego materiału!
wywiad.png.c3021e47a38539773ac9deabb6a020b8.png

d: @-dzusia- | Y: @YourMom

d: Witam, z tej strony Senior Pressman @-dzusia- z Redakcji Prasowej Project News. Czy chciałabyś udzielić mi wywiadu?
Y: Hejka. Jasne, że tak.

d: Świetnie! Na początek przedstaw się i opowiedz nam coś o sobie.
Y: Jestem Weronika, w tym roku kończę 19 lat i jestem w klasie maturalnej na kierunku technik reklamy, gdzie zajmuje się marketingiem i projektowaniem różnych rzeczy jak np. logo dla firm.

d: Od czego zaczęła się Twoja przygoda na serwerze ProjectRPG i jak tutaj trafiłeś?
Y: Moja przygoda na ProjectRPG zaczęła się w lutym 2022 roku, kiedy kolega, z którym grałam w inne gry, namówił mnie na mta. Na początku nie byłam chętna na grę, ale serwer sam mnie wciągnął do dłuższej rozgrywki.

d: Skąd pomysł na nick?
Y: Wiesz co, w sumie to sama dokładnie nie wiem, skąd on się wziął, na początku miałam w wersji polskiej „TwojaStara”, bo ktoś mi powiedział, że nie mam psychy ustawić takiej nazwy, a później stwierdziłam, że w sumie to mi się podoba, tylko w wersji angielskiej wygląda mniej wulgarnie i już tak zostało.

d: Masz jakieś cele na serwerze ProjectRPG?
Y: Od początku rozgrywki nie miałam za bardzo celu, później stwierdziłam, że moim celem będzie zakupienie sobie auta i dostanie się do frakcji. Na ten moment żadnego celu nie posiadam.

d: Na ile wyceniasz swój majątek? Jakie auta posiadasz w swojej kolekcji?
Y: Wydaje mi się, że mój majątek nie jest zbyt duży jak na czas mojej rozgrywki, ale posiadam maksymalnie 800/900k, a z aut mam sultana, moonbeam, Glendale z eventu halloween oraz moje ulubione faggio. Oczywiście w planach mam kupić jakiś lepszy pojazd, ale wszystko w swoim czasie.

d: Gdybyś mogła coś dodać lub zmienić na serwerze, to co by to było?
Y: Szczerze wydaje mi się, że nic bym nie zmieniała, bo nie mam wielu wymagań co do gry.

d: Na serwerze pełnisz funkcje Senior Engineer frakcji SAFD. Opowiesz nam coś więcej o tej roli i jej zadaniach?
Y: Powiem tak, długo zbierałam się na ten awans, ale mój stopień we frakcji nie różni się niczym od rang niższych, tak jak każdy robię wezwania i jeżdżę patrolówką.

d: Dlaczego akurat SAFD? Jest jakaś inna frakcja, którą byś wybrała zamiast tej?
Y: Wybrałam frakcje SAFD przez namowy mojej przyjaciółki @WiksaPiksa oraz przez to, że wydawała mi się najciekawsza, ale na początku mojej gry na serwerze udało mi się dostać do frakcji SARA, lecz nie na długo przez moją własną głupotę. Aktualnie jakbym miała zmienić frakcje, to chyba wybrałabym SAMD.

d: Jest coś, za co doceniasz San Andreas Fire Department? Chciałabyś, by coś zostało zmienione?
Y: Oczywiście, doceniam naszą frakcję pod każdym względem, a głównie przez nasze zgranie. Każdy się z każdym dogada. Oczywiście są czasami jakieś sprzeczki, ale są bardzo szybko wyjaśniane. Osobiście nic bym nie zmieniła, bo pasuje mi, tak jak jest aktualnie.

d: Na serwerze masz przegrane ponad 983 godzin. Jak wspominasz ten czas? Są jakieś konkretne osoby, z którymi spędziłeś te chwile?
Y: Czas, który przegrałam na serwerze, wspominam świetnie, chociaż czasem odnoszę wrażenie, że za dużo czasu siedziałam przy komputerze. Głównie czas spędzałam z @WiksaPiksa oraz @Krystiano234, później zaczął się okres, gdzie przesiadywałam z @sirkosu1.

d: Jak oceniasz eventy serwerowe? Masz jakieś zastrzeżenia co do nich?
Y: Biorąc pod uwagę ostatnie eventy, wydaje mi się, że przy niektórych były mniejsze starania i chęci, natomiast każde eventy to jest jednak fajna chwila z serwera, tym bardziej robiąc je ze znajomymi.

d: Co najbardziej lubisz na ProjectRPG?
Y: Ciężkie pytanie, ale jak już mam odpowiedzieć to w sumie spędzanie czasu na frakcji, jak i ze znajomymi, mini eventy robione przez administrację serwera oraz pracę magazynier, a i nie zapomnijmy o robieniu aut od zera.

d: Powiesz nam coś więcej o organizacji, w której jesteś?
Y: Aktualna organizacja, w której jestem Dietro La Tenda, jest świeża i zrobiły ją osoby z frakcji, a że dostałam zaproszenie, aby dołączyć to, czemu by nie, większość z nas się zna, jest miła atmosfera, czego tu chcieć więcej.

d: Odchodząc od tematów serwera, chciałabyś podzielić się, czym się interesujesz lub jakie są twoje pasje?
Y: Aktualnie interesuję się robieniem paznokci oraz makijażu. Po szkole planuję robić szkolenia, ale aktualnie też parę osób mnie odwiedza na pazurki. Osobiście uwielbiam śpiewać, ale tylko dla siebie bądź 4fun ze znajomymi.

d: Gdzie widzisz siebie za 10 lat?
Y: O kurczę, w sumie to się nad tym szczególnie nie zastanawiałam, ale wydaje mi się, że to już będzie czas na zakładanie rodziny.

d: Co jest dla Ciebie w życiu najważniejsze? Czym się kierujesz?
Y: Jak dla mnie najważniejsze w życiu jest przede wszystkim szczęście właśnie, jak i bliskich, otaczanie się osobami, które nie są toksyczne. Kieruję się w życiu własnym instynktem, co się stanie, to się stanie.

d: Masz jakieś marzenia?
Y: Na ten moment nie mam żadnych marzeń, jedynie, aby żyć szczęśliwie, ale nie uznaje tego za marzenie.

d: Czego się najbardziej boisz?
Y: Może to brzmieć śmiesznie, ale boję się samotności i pająków.

d: Na koniec, zapytam jeszcze, czy chciałabyś kogoś pozdrowić.
Y: Oczywiście, że tak. Pozdrawiam @WiksaPiksa, @Krystiano234, @sirkosu1, @alfred, @mAti. oraz całą frakcję SAFD.

d: Dziękuję Ci bardzo za tę rozmowę i życzę dalszych sukcesów!
Y: Ja również dziękuję bardzo!
krecha.png.12ad81fc698ed72827172788c00bdf23.png
Dziękuję za przeczytanie tego materiału i mam wielką nadzieję, że się Wam spodobał. Oczywiście jeszcze raz bardzo dziękuję  @YourMom za rozmowę. Na koniec chciałam życzyć Wam, Drodzy Czytelnicy, miłego dnia!
537074235_krecha2.png.c00fe102d9440d38042521de0b0fa03a.png

Dla Redakcji Project News
2128257211_pieczatkaaktualna_webp.c602283a36a379ba83943b778dbc5fa1Wqg9DUp.png4mrbOpo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.