Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Leszek*nt

AxoBlue

Rekomendowane odpowiedzi

Login: AxoBlue
Nick oskarżonego: Leszek*nt
Powód skargi: Chamskie słowa w stosunku do mnie na czacie globalnym
Data zdarzenia: Dzisiaj okolice 02:56 - 03:12 (Jeśli dobrze pamietam)
Dowody: G> Leszek*nt: AxoBlue nie podniecaj sie
Opis sytuacji: A więc tak nie chce mi się teraz rozpisywać ale napiszę krótko i w miare zrozumiale Dziś na czacie globalnym ADMINISTRATOR Leszek*nt napisał wobec mnie obraźliwą tresć cyt. AxoBlue nie podniecaj sie   (Tak jak w podpunkcie powyzej cyt. "Dowody") jest ukazany log co ADMINISTRATOR do mnie napisał liczę na przeprosiny oraz rozmowę z administratorem na temat komunikacji oraz kultury wobec osób.

Witaj!

Kontekst rozmowy, który odbywał się na czacie globalnym był żartobliwy. Słowa, które wypowiedziałem były w formie żartu bez negatywnych intencji. Jednakże jeżeli moje słowa ciebie zraniły mogę jedynie przeprosić. Nie mam nic więcej do dodania, życzę miłego dnia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.