Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad z kierowca SlodkaKarolcia69

Nalesnik

Rekomendowane odpowiedzi

G6Jw99T.png

mSu4qkK.png

Witam, z tej strony Junior Pressman Nalesnik z redakcji Project News. Zapraszam, was do przeczytania wywiadu z graczem @SlodkaKarolcia69.
LKZ38Vt.png

N: @Nalesnik K: @SlodkaKarolcia69

N: Witaj, z tej strony Junior Pressman Nalesnik z redakcji Project News, czy byłbyś może, chętny udzielić mi wywiadu?
K: Witam, z tej strony Kierowca *SlodkaKarolcia69* z San Andreas Transport Corporation! Oczywiście chętnie udzielę ci wywiadu.

N: Dobrze, w takim razie może na początek nam się przedstaw, ile masz lat, skąd pochodzisz?
K: Na imie mam Karol, mam 17 lat, pochodzę, z Lublina jednakże od około 10 lat mieszkam we Francji.

N: A powiedz mi, jak długo pracujesz w San Andreas Transport Corporation na serwerze PRPG?
K: We frakcji San Andreas Transport Corporation pracuje od 13.01.2024, czyli jeszcze nie minął, nawet pełny miesiąc jednakże czas ten leci szybko w momencie, gdy ma się tak kochane osoby we frakcji, które pomagają oraz są przyjemne w stosunku do mojej osoby.

N: Rozumiem, a co w takim razie skłoniło Cię do dołączenia do San Andreas Transport Corporation?
K: Hmm, ciężkie pytanie, lecz raczej sama chęć gry się pojawia u mnie w momencie, gdy dołączam do frakcji, tutaj nawinęło się San Andreas Transport Corporation i tego nie żałuję.

fSktKZ0.png

N: W takim razie, jakie są twoje główne obowiązki podczas pracy w San Andreas Transport Corporation?
K: Moim głównym obowiązkiem podczas pracy w San Andreas Transport Corporation jest zbieranie zgłoszeń z panelu frakcyjnego oraz przewóz osób z punktu A do punktu B. Czasami zdarzają mi się zgłoszenia, na których ktoś potrzebuje tylko zestawu naprawczego bądź akumulatora, więc jeżeli osoba trafi, na mnie to otrzyma takowy za darmo.

N: Czy możesz opowiedzieć o typowym dniu pracy w San Andreas Transport Corporation?
K: Moim typowym dniem pracy we frakcji San Andreas Transport Corporation jest rozwożenie naszych kochanym graczy, administracji, innych członków frakcji bądź nawet i innych frakcji z punktu A do punktu B, na tym polega mój typowy dzień w San Andreas Transport Corporation.

N: A jakie są najczęstsze pytania zadawane przez osoby z ProjectRPG do twojej osoby?
K: Chyba najczęstszym pytaniem, które mi zadają gracze naszego serwera to jaki mam majątek, z kim się zadaje lub czy dołączę do ich organizacji, pomimo że nie chce zbytnio do żadnej dochodzić na ten moment.

N: Według ciebie, jakie są główne korzyści płynące z pracy w San Andreas Transport Corporation?
K: Oczywiście nauka mapy, rozkładu ulic oraz ruchu drogowego, uczy to bardzo dobrze KRD, kiedy trzeba ustąpić, a kiedy jechać. Oczywiście jest również i integracja z graczami, dzięki której staję się bardziej rozpoznawalną osobą, z czego jestem, naprawdę szczęśliwy.

N: A czy zauważyłeś może, jakie są główne różnice między pracą w San Andreas Transport Corporation a innymi frakcjami na serwerze PRPG?
K: To się rzuca na pierwszy rzut oka, sam fakt, że nie odgrywamy żadnego RolePlay'u jest główną różnicą między San Andreas Transport Corporation a resztą frakcji.

N: Haha rozumiem, a skąd pomysł na nick?
K: Szczerze mówiąc, nick wziął się raz w środku nocy, ponieważ się nudziłem, a lubię irytować, znajomą swoimi głupotami więc zmieniłem nick na "damski" żeby się trochę pośmiać.

N: Okej, a jaki jest twój ulubiony film/serial?
K: Oj i tutaj jest ciężko, ponieważ lubię wiele seriali oraz filmów jednakże takim najlepszym serialem animowanym jest, na pewno jest Rick&Morty a filmem Uncharted.

N: Hmm, a jakiej muzyki słuchasz?
K: Słucham, głównie Rocku jednakże ostatnio przerzuciłem, się z powrotem na Hardstyle, ponieważ troszkę mi się przejadł Rock i chciałbym zmienić na trochę płytę, aby się nie znudzić.

N: A czy istnieją określone cele lub projekty, które chciałbyś zrealizować w San Andreas Transport Corporation?
K: Tak, od bardzo dawna jestem osobą, która zarządzała, kilkoma frakcjami spoza tego serwera więc chciałbym, do tego wrócić, czuję się do tego na siłach więc, jako iż jestem cierpliwą osobą, raczej z czasem zostanę doceniony oraz awansowany na którąś z wyższych rang.

N: Jaki jest Twój przekaz dla osób, które rozważają dołączenie do San Andreas Transport Corporation?
K: Chciałbym tylko im przekazać, żeby nie bały się dołączyć do frakcji San Andreas Transport Corporation, ponieważ zostaną przyjęte z otwartymi rękoma i jeśli będą, czegoś niepewne to na pewno im pomożemy się tych niepewności wyzbyć.

N: Rozumiem, nasz wywiad w takim razie dobiega końca, ponieważ nie posiadam już więcej pytań. Chciałbyś może kogoś pozdrowić?
K: Oczywiście pozdrawiam całą frakcję San Andreas Transport Corporation a szczególnie @Suzannee, @CzerwonyX45, @oldzik, @Vasdal oraz osoby spoza frakcji, którymi są @Kacp3r, oraz @hero21.

N: Oczywiście pozdrawiam również te osoby i życzę ci miłego wieczoru.
K: Dziękuje i również życzę miłego wieczoru. 

XGwBbve.png

Serdecznie dziękuję za przeczytanie całego wywiadu. Chciałbym zaprosić was również do innych artykułów na naszym sub-forum redakcji Project News!
Życzę wam miłego dnia bądź nocy w zależności od pory. Do następnego wywiadu!

8eybfgF.png

junior_pressman.png?ex=65e5d689&is=65d36189&hm=098d59befa4c4935923c505c1b53bff2f1410cc5e544dad3b3a4e0a8292bfbe9&4mrbOpo.pngWqg9DUp.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.