Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiady z nowymi członkami frakcji SARA cz.1

NEONEK

Rekomendowane odpowiedzi

8F59kmJ.png
34yiMrE.png

Witajcie drodzy czytelnicy z tej strony Senior Journalist @NEONEK. Dzisiaj przedstawiam Wam, aż 5 wywiadów z nowymi członkami frakcji San Andreas Road Assistance (SARA) a są to: @Slajdzik@Navara@rafciok.cj@D4rkNight oraz @Diablo022. Bardzo im dziękuje, że zgodzili się przeprowadzić ów wywiad. Chciałbym zaprosić Was na część drugą tego wywiadu, którą przygotował mój współpracownik Junior Pressman @Nalesnik z następną dwójką nowych pracowników, a są to @Leokadia, @PonczeeK KLIK . Bez zbędnego przedłużania zapraszam do czytania.
LKZ38Vt.png

N: @NEONEK | S@Slajdzik

N: Witam, z tej strony Senior Journalist @NEONEK z Redakcji Project News, na samym początku chciałbym podziękować Ci, że zgodziłeś się na wywiad.
SWitam, Adept @Slajdzik z San Andreas Road Assistance, również dziękuje za zaproszenie.

N: Więc tak pierwszym standardowym pytaniem, bez którego nie wyobrażam sobie zacząć wywiadu, Czy mógłbyś się przedstawić naszym czytelnikom?
SA więc tak, Jestem Slajdzik bądź Slajd zależy, jak kto woli, mam 16 lat i aktualnie uczę się w szkole zawodowej na profilu magazynier-logistyk. Jestem skromnym, lecz nie śmiałym chłopakiem, który jeszcze nie do końca wie, co chce robić w swoim życiu.

N: Jak trafiłeś na platformę MTA oraz serwer ProjectRPG i jak wyglądały twoje początki?
SNa platformę MTA trafiłem przez pewien filmik na stronie Youtube, jako iż byłem wielkim fanem starych gier poniżej 2010 roku, to stwierdziłem, że zobaczę co to za gierka. Na samym początku zaczynałem od serwera FFS Gaming, na którym głównie grałem samemu dla dobrej zabawy. Na PRPG dołączyłem dokładnie 13 Marca 2021 roku z własnej woli, nie wiedziałem, o co chodzi na serwerach RPG, więc po prostu wszedłem, chciałem się zapoznać, o co chodzi na takich serwerach, więc troszkę pograłem i zaprzestałem z czasem, bo okazało się to być nudne tym bardziej samemu.

N: Skąd się wziął pomysł na taki nick?
SDokładnie skąd mój nick się wziął, to nie jestem w stanie stwierdzić, najprościej w świecie ujmując, w tamtym czasie byłem codzienną osobą, która odwiedzała często parki wodne, przez co tak zwana ''zjeżdżalnia'' jako iż nie podobała mi się po polsku, to zmieniłem ją w angielską wersję, czyli Slide, jednak po dłuższym używaniu tej nazwy postanowiłem, że zmienię ją trochę, na prostszą wersję, przez co powstał właśnie @Slajdzik.

N: Rozumiem, ile posiadasz przegranych godzin oraz ile wynosi na chwilę obecną twój majątek i czy posiadasz jakieś serwerowe marzenia, czy też cele, które chciałbyś zrealizować?
SAktualnie posiadam prawie 600 godzin, dokładnie 597 w aktualnym momencie. Mam skromny majątek, nigdy nie byłem osobą, która by posiadała coś niebywałego, bo jedyne co posiadam to Blista Compact. Moim marzeniem serwerowym jest posiadanie Elegy FT bez nitra i body kitu, ponieważ żadne mi się nie podoba, oraz posiadanie Buffalo Challanger ze względu na wygląd samego pojazdu, jak i osiągi, które on daje.

N: Od niedawna jesteś we frakcji San Andreas Road Assistance, co Cię skłoniło do napisania podania, oraz jakie są twoje zadania/obowiązki we frakcji?
SDo samej frakcji chciałem się dostać już dawno temu, jednak przez pewne komplikacje nie byłem, w stanie uzyskać możliwości dołączenia, chciałem po prostu urozmaicić sobie rozgrywkę na serwerze, jak i wrócić do starych momentów znowu mogąc poruszać się lawetą. Moimi aktualnymi obowiązkami na ten moment jest wykonywanie 112'tek, czyli zleceń od graczy oraz sprawdzanie parkingów.

N: Czy miałeś już okazję pracować w innej frakcji, jeśli tak jak porównujesz ją do owej frakcji oraz jak oceniasz frakcje SARA w skali 1 do 10?
STak miałem okazję, pracowałem chwilę w SATC, jednak nie czułem tam takiego klimatu jak tutaj, przez co szybko oblałem egzaminy i miałem spokój. Moją aktualną frakcję oceniam wysoko, jednak nie jestem w stanie określić w skali 1/10, ponieważ jestem w niej zbyt krótko na aktualny moment.

N: Zbliżamy się do końca wywiadu. Bardzo dziękuje Ci za przeprowadzony wywiad. A ostatnim pytaniem będzie to czy chciałbyś kogoś pozdrowić, jeśli tak śmiało to zrób.
SOczywiście, że z chęcią pozdrowię parę osób, jak i moją organizację.
Pozdrawiam dżentelmenów @FragusS@Braian11, @Mizshift, @JustinIsBallin, @ProfesorNerdzik, @Bombowy@Vasti@Klaudinho7@xPawel69 oraz oczywiście Ciebie @NEONEK.

ZJXDp2s.png

N: @NEONEK | Na@Navara

N: Witam, z tej strony Senior Journalist @NEONEK z Redakcji Project News, na samym początku chciałbym podziękować Ci, że zgodziłeś się na wywiad.
NaWitaj z tej strony Adept @Navara z San Andreas Road Assistance.

N: Więc tak pierwszym standardowym pytaniem, bez którego nie wyobrażam sobie zacząć wywiadu, Czy mógłbyś się przedstawić naszym czytelnikom?
NaSiemanko jestem Damian lat 31 na serwerze znany jako @Navara. Mieszkam w województwie dolnośląskim a dokładniej w małej miejscowości rozsławionej przez Złoty Pociąg o nazwie Świebodzice. Na co dzień pracuje w firmie produkującej płytki PCA oraz prowadzę własną działalność gospodarczą, zajmuje się handlem autami używanymi.

N: Jak trafiłeś na platformę MTA oraz serwer ProjectRPG i jak wyglądały twoje początki?
NaNa MTA trafiłem za sprawą mojego młodszego brata, a było to dokładnie w 2015 roku. O serwerze ProjectRPG dowiedziałem się przypadkiem, jak przeglądałem serwery. Moje początki na serwerze były ciężkie, założyłem konto w 2020 roku, kupiłem pierwsze auto marki Previon o pięknym id 942 (pozdrawiam posiadacza tego auta) i na 1.5 roku zniknąłem z serwera, ale powróciłem na niego przed świętami 2023 i tak już zostaje do dzisiaj.

NaPomysł na nick to bardzo śmieszna sprawa, bo akurat tego dnia spaliła mi się żarówka w aucie. Pojechałem do sklepu kupić żarówkę i natknąłem się na firmę Narva produkującą żarówki samochodowe i tak powstał mój nick, dodałem tylko do niego jedną literę, a i zmieniłem kolejność liter i wyszło @Navara.

N: Rozumiem, ile posiadasz przegranych godzin oraz ile wynosi na chwilę obecną twój majątek i czy posiadasz jakieś serwerowe marzenia, czy też cele, które chciałbyś zrealizować?
NaNa chwile obecna posiadam przegranych 330 godzin, wiec nie jest to za wiele. Mój majątek łącznie z samochodami jest szacowany na 700 tysięcy dolarów. Posiadam jedno marzenie serwerowe, a mianowicie chodzi o własny biznes zajmujący się handlem autami. Cel już zrealizowałem, a było nim, dostanie się do frakcji SARA.

N: Od niedawna jesteś we frakcji San Andreas Road Assistance, co Cię skłoniło do napisania podania, oraz jakie są twoje zadania/obowiązki we frakcji?
NaDo napisania podania skłoniła mnie chęć nowych wyzwań nabranie nowego doświadczenia. Moje obowiązki we frakcji SARA pilnowanie ładu i porządku na ulicach San Andreas.

N: Czy miałeś już okazję pracować w innej frakcji, jeśli tak jak porównujesz ją do owej frakcji oraz jak oceniasz frakcje SARA w skali 1 do 10?
NaNiestety nie miałem okazji pracować w innej frakcji, więc nie mogę porównać do niczego. Frakcje SARA oceniam 10/10 super atmosfera super ludzie nie ma co się zastanawiać frakcja SARA najlepsza pod słońcem.

N: Zbliżamy się do końca wywiadu. Bardzo dziękuje Ci za przeprowadzony wywiad. A ostatnim pytaniem będzie to czy chciałbyś kogoś pozdrowić, jeśli tak śmiało to zrób.
NaNie ma problemu, bardzo Ci dziękuję. Pozdrawiam najlepszą ekipę, czyli cały zarząd SARA oraz super szkoleniowców @Braian11@xPawel69, @czeslawmuwi@AGO_Miki, @Kaczorowskyyy, oraz całą resztę pracowników frakcji SARA.

kfo5GYy.png

N: @NEONEK | r@rafciok.cj

rWitam, Adept @rafciok.cj z San Andreas Road Assistance! Nie ma problemu.

rWitam, mam na imię Rafał. Mam lat 17 (rocznik-owo 18) oraz uczęszczam do technikum na kierunku mechatronicznym, na ten moment jestem na trzecim roku nauki.

rNa samą platformę MTA trafiłem około roku 2013/2014, nie wiem dokładnie w jakich okolicznościach, gdyż było to dawno. Z kolei, na Projecta trafiłem w maju 2022, kiedy szukałem nowego, oraz dobrego serwera, na którym mógłbym rozpocząć swoją rozgrywkę. Moje początki wyglądały prawie tak samo, jak u innych, czyli magazyn, zakupienie pierwszego pojazdu, oraz dołączenie do mojej pierwszej organizacji.

rNicku "rafciok" używam w większości gier, w które gram, bierze się on od mojego imienia. "Cejot" na końcu wywodzi się z początków mojej gry na serwerze, a dokładniej od organizacji "Army of CJ", która była moją pierwszą organizacją na serwerze, więc ".cj" jest swojego rodzaju pamiątką z początków.

N: Rozumiem, ile posiadasz przegranych godzin oraz ile wynosi na chwilę obecną twój majątek i czy posiadasz jakieś serwerowe marzenia, czy też cele, które chciałbyś zrealizować?
rNa ten moment mam około 1500 godzin oraz na ten moment mój majątek wynosi +/- 2kk. Dużo marzeń na ten moment nie posiadam, lecz jednym z niewielu jest możliwość dołączenia do administracji.

rNapisałem podanie do frakcji SARA, gdyż niedawno odszedłem od frakcji SATC, w której byłem spory czas. Chciałem zobaczyć, jak to jest, oraz spróbować czegoś nowego. Wybrałem SARA, ponieważ ta frakcja przypada w moje gusta. Na ten moment, moim zadaniem jest "patrolowanie" lawetą, oraz zabieranie pojazdów źle postawionych na parking policyjny.

rTak, miałem okazję pracować we frakcji San Andreas Transport Corporation, w której aktualnie znajduje się na liście zasłużonych. Obu frakcji nie można porównać, gdyż mają one inne zadania, oraz działania. Jeśli chodzi o ocenę frakcji SARA, daje jej 10.

rOczywiście, chciałbym pozdrowić @Antus**@Jakubexx, @Diablo022 oraz całe frakcje SARASATC.

S2QZKA0.png

N: @NEONEK | D4: @D4rkNight

D4: Witam, nie ma sprawy, chętnie odpowiem na kilka pytań.

D4: Oczywiście! Hej, mam na imię Eryk mam 16 lat pochodzę z województwa małopolskiego, interesuję się informatyką oraz muzyką.

D4Na GTA San Andreas trafiłem, grając u Wujka, a potem sam obczaiłem, że jest takie coś jak MTA i zacząłem Grać. Na początku w 2020 roku znalazłem swój pierwszy serwer i był nim właśnie ProjectRPG, początki bardzo świetnie wspominam praca na magazynie kosiarki itp... do dzisiaj mam nagrania z początków serwera oraz zdjęcia.

D4: Sam mi się jakoś wziął ze znikąd ten pomysł.

D4: Aktualnie posiadam 913 godzin, a majątek wynosi mnie cheetaha na PFT oraz sporą gotówkę w bankomacie a moim marzeniem, jakim było to mieć 1 infernusa na serwerze i się udało, lecz już sprzedany.

D4: Postanowiłem napisać podanie do San Andreas Road Assistance, ponieważ znudziła mi się już monotonna gra na pracach i postanowiłem napisać do frakcji nie z celów zarobkowych tylko dla dobrej miłej atmosfery. Moimi obowiązkami jest pilnowanie porządku na giełdach oraz parkingach i drogach tak jak to powinno być od zawsze.

D4: Oczywiście, że byłem. Udało mi się być w SATC oraz SAFD grało mi się tam naprawdę dobrze i przyjemnie, lecz myślę, że SARA to jednak coś dla mnie.

D4: Dziękuje również i oczywiście chciałbym pozdrowić całą frakcję SARA oraz gracza @Diablo022@E34@Mirek_BeBeton* i wszystkich graczy.

QdUKKBu.png

N: @NEONEK | D: @Diablo022

D: Uszanowanie, Pracownik @Diablo022SA Road Assistance!

D: Siedziałem na MTA, nudziło mi się i szukałem serwerów, które mnie zaciekawia i w tym przypadku padło na ProjectRPG.

D: Początki miałem dość długą przerwę od Projecta, ponieważ pierwsze nie przypadł mi on do gustu coś nowego, innego na scenie MTA i dlatego początek mojej przygody można uznać rok 2020/21.

D: Pomysł na nick od kolegi, z którym grałem parę lat temu w MTA i tak zostało.

D: Obecnie posiadam 1489h na serwerze, mój majątek oscyluje w granicach 1,1kk, a serwerowe marzenie to jak raczej wielu graczy Infernus oraz Rancher Long.

D: Skłoniło mnie napisanie podania, jako iż kiedyś byłem już w owej frakcji, tylko przez swoją głupotę z niej wyleciałem. Obowiązki na te chwile to oczywiście holowanie pojazdów oraz wyrabianie normy

D: Pracować okazję miałem we wszystkich frakcjach takich jak SATCSAFD, SARA i bardzo dobrze wspominam te czasy. Oceniam frakcję 10/10 oczywiście.

D: Pozdrawiam wszystkich dobrych wariatów między innymi: @maciek47, @Krystian459, @igosiekx, @xPawel69, @Ministrant.Bogus, @Pro_Gaming, @Vasdal oraz cała frakcje SARA.

LjhaoXi.png

Dziękuję bardzo za przeczytanie tego materiału. Mam nadzieję, że dzięki temu dowiedzieliście się trochę więcej na temat nowych pracowników SARA. A odnośnie do kolejności ustawienia osób było to losowane za pomocą specjalnej strony. Ja z tego miejsca chciałbym pozdrowić moich już byłych współpracowników frakcji SARA oraz każdą osobę, która to czyta. Zapraszam również do obserwowania naszej redakcji, dziękuje również @Nalesnik za podjęcie się takiej współpracy. Miłego Dnia/Popołudnia/Wieczoru/Nocy.

8eybfgF.png

Dla Redakcji Project News:
4mrbOpo.png92TxjVc.pngWqg9DUp.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.