Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na PiBak

Huher.AMG

Rekomendowane odpowiedzi

Temat wątku: Skarga na PiBak - oskarżony przez Huher

Nick pracownika:PiBak
Data zdarzenia: 5.02.2024
Opis zdarzenia: Witam serdecznie . Wasz pracownik PiBak dnia 5.02.2024 zabrał mi auto z parkingu na respie sf które opłaciłem . Auto zostało opłacone zanim wstawił je na lawete i pomimo moich próśb nie dało sie z nim dogadać. Co więcej wasz pracownik PiBak prowokował nas do napisania skargi nie tylko w grze ale i również zaśmiecając profil mojego przyjaciela @ZielonaKosiarka który tak naprawde nie miał z tym nic wspólnego poza tym że zawiózł mnie po odbiór auta. Pan PiBak na dodatek celowo przedłużał odstawienie auta na PP kiedy mi sie śpieszyło. Jest to chamskie,aroganckie oraz prowokujące zachowanie. Tacy ludzie nie powinni służyć innym ! Pozdrawiam cały zespół SARA i wszystkich uprzejmych pracowników ! 🙂
Dowody:  https://i.imgur.com/kh9inao.mp4          <---Video

image.png?ex=65d47c9f&is=65c2079f&hm=416

Dzień dobry Panie Huher! Chyba trzeba wyjaśnić sobie pare nie jasności, prawda? To, że kupisz sobie bilet parkingowy gdy ja już biore pojazd na lawete to chyba troszke za późno nie (https://imgur.com/a/EUE0uvv)? Na opłacenie pojazdu masz czas 5 minut od zaparkowania pojazdu ale chyba nie patrzyłeś na zegarek bo z 5 minut sie zrobiło 20... co do prowokacji potwierdzam i przyznaje się do błędu - były one głupie i nie potrzebne. Ale moze przyznacie sie do waszych prowokacji gdzie np. twój kolega Kosiarka po tym jak przyjechaliście za mną na pp pisał coś w stylu "piesek hau hau do nogi"  (nie mam na to akurat screena ale wszystko mozna znaleść w logach). Przedłużałem odstawienie auta na pp? ha ha.. mogłeś chociaz napisać prawde ze wsiadłeś do niego i chciałeś odjechać ale na twoje nieszczęście zalozylem blokade na koło.. A jezeli chodzi o mój report gdy moderator sie tepnął - nie łapało mi twojego pojazdu na pp a gdybym usunął blokade na koło to byś po prostu uciekł nie oszukujmy sie więc poprosiłem o przeniesienie pojazdu nizej moderatora. Mam nadzieje ze nie będziesz miał juz doczynienia z tak nie miłymi i słabymi pracownikami jak ja którzy źle wykonują swoją prace - pozdrawiam, czekam na wypowiedź zarządu.

Pojazd został odholowany poprawnie, jak parkujesz pojazd na płatnym parkingu to lepiej od razu opłacić pojazd a nie w momencie gdy akurat pracownik przyjeżdża na parking. Co do samego statusu @PiBak ostatni raz widzę takie prowokacje wobec gracza z twojej strony. Skargę uznaję za przyjętą.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.