Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na LooLek

Exy.cj

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Exy
Nick oskarżonego: @LooLek
Powód skargi: Oszustwo
Data zdarzenia: 16-01-2021 o godzinie 18
Dowody: [2021-01-16 17:15:44] [Output] :

<< [331] LooLek: wymiana za perka 600id za niedlugo z 300 wezmiesz offke za niego juz 190 mam

[2021-01-16 17:47:08] [Output] : << [396] LooLek: ty mam offke 200k XD

[2021-01-16 17:16:07] [Output] : >> [331] LooLek: od kogo offa 190k?

[2021-01-16 17:16:18] [Output] : << [331] LooLek: wasylpl

Opis sytuacji: No to zaczynając.Grałem sobie i ogłaszałem na og,że sprzedam Jestera 3.3 wartego tak 165-170k i gracz ten zapytał mnie czy chce się wymienić za Pereniala o id 692,za który otrzymywał offerte 190k od grasza wasylpl i jeszcze 200k od gracza JackaSoplica.Przechodząc dalej,gdy się wymieniłem to gracza na chacie globalnym (g) pisali mi,że owy pojazd jest wart 80k.Po chwili chciałem napisać do gracza JackaSpolicy czy chce kupić pojazd za te 200k ale go nie było więc już wiedziałem,że coś tutaj smierdzi.Postanowilem napisac do Gracza LooLek ale to migiem wyszedł z serwera i już nie mogłem się odmienić.Chciałbym tylko mojego Jestera a ja bym oddał mu tego Perreniala.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: https://imgur.com/a/fqOhgrP

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.