Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana tytuł wątku: Fake offki (spr. 03.04.2024)

MLLC*OKRUCA

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 63564
Login: filip12345
Nick oskarżonego: mentos*GsH
Powód skargi: Fake offki
Data zdarzenia: 02.02.2024
Dowody: Mam all na dc pokaże adminowi aby jak rozpaczą sprawe
Opis sytuacji:A więc napisal do mnie gracz mentos ze chce zakupić pojazd o marki sentinel. No dogadywalismy sie i doszlo tak ze daje mi sacheza e 4 set lodowy body , picador lampa herbata lpg 3/3 sil pb  8k id i 200k w rate na 2  tyg do 16,02.2024  mowil ze offki za te 2 furki są po 150k czl sachez 150k i picador 150k z tego co teraz pacze  offki za picadora 50k do 60k a za sacheza po 100k ale zdemontowalem w nim body]  napisalem do gracza bo zauwazylem ze sprzedal pojazd o marki zr-350 i mial kase napisal mi ze nic mi nie da a bylo gadane ze odda mi kase jak bendzie miał albo co dzien cos mi bendzie dawał w sumie nic do tego nie mam ale dołozyl zdanie ze ma prace i od 18 dopiero jest w domu i oto sie rozhodzi ze moze sie nie wyrobic do tego czasu . kolejna sprawa jest taka ze gosciu se zakupuje furki i ma kase bo nawet odemnie chciał kupic kilka furek ządam o odmiane  lub doplacenie do wartosci picadora . pozdrawiam
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: <Tutaj zamieść zrzut ekranu potwierdzający poinformowanie gracza o skardze>

Witam Szanowni Państwo chyba zostałem oskarżony więc się wypowiem nie wiem bo nie zostałem poinformowany o skardze ale napisze krótko i na temat gracz sam wycenił oby dwa te pojazdy na takowa cenę 

Dowody 

Spoiler

Screenshot_20240205-001556_Discord.jpg.923905fe3c7113734a540487a46c8ac6.jpg

Spoiler

Screenshot_20240205-001617_Discord.jpg.03ece8bc6a68ad107763188220c22a73.jpg

Tyle odemnie a co do tematu spłaty 200k mam czas do 16.02.2024 pieniądze mam ale pojazdu którego wziąłem w raty nie sprzedałem a nie mam obowiązku szybciej ci oddać drogi filipie Dobranoc tyle odemnie

Piszę za @mentos*GsH bo ma bana na forum

12 godzin temu, czarnuszka napisał:

Przepraszam ze sie wtrace lecz czemu graczu andiusek oferowales mi dzis tego picadora za mojego sentinela 7 k id oraz jakis kolejny pojazd i wmawiales mi ze offki miales za niego powyzej (Picadora) “250k”? A w skardze piszesz ze byly one 50-60k? Moim skromnym zdaniem to chyba nie oskarzony podawal “Fake” offy.  //bez pkt pliska

Tak było bo chciałem zobaczyć czy serio dasz tyle co dawaj inni i sam powiedziałeś że za 70k było sellniete a ja spasowałem także wiez

Mogę prosić admina pokaże wszystko z dc co było pisane

12 godzin temu, czarnuszka napisał:

Przepraszam ze sie wtrace lecz czemu graczu andiusek oferowales mi dzis tego picadora za mojego sentinela 7 k id oraz jakis kolejny pojazd i wmawiales mi ze offki miales za niego powyzej (Picadora) “250k”? A w skardze piszesz ze byly one 50-60k? Moim skromnym zdaniem to chyba nie oskarzony podawal “Fake” offy.  //bez pkt pliska

A ciebie dziękuję za dodanie komentarza

15 godzin temu, arbuzek napisał:

Witam Szanowni Państwo chyba zostałem oskarżony więc się wypowiem nie wiem bo nie zostałem poinformowany o skardze ale napisze krótko i na temat gracz sam wycenił oby dwa te pojazdy na takowa cenę 

Dowody 

Pokaż ukrytą zawartość

Screenshot_20240205-001556_Discord.jpg.923905fe3c7113734a540487a46c8ac6.jpg

Pokaż ukrytą zawartość

Screenshot_20240205-001617_Discord.jpg.03ece8bc6a68ad107763188220c22a73.jpg

Tyle odemnie a co do tematu spłaty 200k mam czas do 16.02.2024 pieniądze mam ale pojazdu którego wziąłem w raty nie sprzedałem a nie mam obowiązku szybciej ci oddać drogi filipie Dobranoc tyle odemnie

Piszę za @mentos*GsH bo ma bana na forum

A co do ciebie jakim prawem piszesz moje imię każdy ma wiedzieć? Po co to piszesz jak to nie am nic spulnego z skargą

15 godzin temu, &lt;Resh&gt; napisał:

Sam dzisiaj napisałes mi z tym picadorem na skup i oferowalem ci 80k xd to jakie nagle 50/60

Dzk za pkt btw po napisaniu tej wiadomosci

No napisałem 70k tam 10k się pomyliłem xd db ale dzk tez

Oddam ci kase @mentos*GsH za body do sacheza I można odmianę robic

2 godziny temu, *&lt;Andiusek&gt;* napisał:

Tak było bo chciałem zobaczyć czy serio dasz tyle co dawaj inni i sam powiedziałeś że za 70k było sellniete a ja spasowałem także wiez

Mogę prosić admina pokaże wszystko z dc co było pisane

A ciebie dziękuję za dodanie komentarza

A co do ciebie jakim prawem piszesz moje imię każdy ma wiedzieć? Po co to piszesz jak to nie am nic spulnego z skargą

No napisałem 70k tam 10k się pomyliłem xd db ale dzk tez

Oddam ci kase @mentos*GsH za body do sacheza I można odmianę robic

Nie żeby coś ale w loginie konta masz filip 

A propo Sancheza zostaw se go już ja nigdzie nie wprowadziłem cię w błąd więc do żadnej odmiany nie dojdzie pozdro

16 minut temu, arbuzek napisał:

Nie żeby coś ale w loginie konta masz filip 

A propo Sancheza zostaw se go już ja nigdzie nie wprowadziłem cię w błąd więc do żadnej odmiany nie dojdzie pozdro

juz sachez sprzedany wienc licze na doplacenie do picka

a zresztą udostepnie ss adminowi

Analizując tą wymianę, napotkałem się na wiele niezgodności, mianowicie: Wymiana nie jest zbalansowana, gracz @mentos. zarobił na niej 111.200$ wykorzystując niskie doświadczenie gracza. Dodatkowo, z tego co widzę 15 dni później tj. 17.02.2024 gracz @masnybeton postanowił sprzedać pojazd picador graczowi @mentos. za kwotę 81.000$ co jest znacznym zaniżeniem ceny. Dlatego, zobowiązuje gracza @mentos. do oddania 280.200$ na konto gracza @masnybeton.

@mentos. - Proszę o informacje ile czasu potrzebujesz na zebranie takiej kwoty?

Wszystko zostało sprawdzone, kwota 280.200 bierze się z 111.200$ zarobku + różnicy z działania 250.000$ (kwota na jaką został wyceniony picador) - 81.000$ (kwota, za którą kupiłeś picadora).

Dalej czekam na informacje ile czasu potrzebujesz na uzbierania tej kwoty.

Nie jestem w stanie Ci tyle dać. Wstępnie otrzymujesz ode mnie 21 dni (tj. 03.04.2024, godz. 23:59) na uzbieranie oraz przelanie 280.000$ na konto gracza @masnybeton. Jeżeli będę widział, że kwota na Twoim koncie progresywnie rośnie, będę w stanie ten termin przedłużyć. Przelewu dokonujesz poprzez bank w Los Santos na UID 63564.

Jak to zrobisz, poinformuj mnie o tym za pośrednictwem tej skargi.

12 godzin temu, Mixsu napisał:

Wszystko zostało sprawdzone, kwota 280.200 bierze się z 111.200$ zarobku + różnicy z działania 250.000$ (kwota na jaką został wyceniony picador) - 81.000$ (kwota, za którą kupiłeś picadora).

Dalej czekam na informacje ile czasu potrzebujesz na uzbierania tej kwoty.

Tak tylko dopowiem ze picador miał ofertę 105k chyba lub 100k na forum więc 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.