Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na denis

graca.

Rekomendowane odpowiedzi

Faktycznie auto było przepychane, za co dostałem bana, jednakże pojazd został wyciągnięty z wody ręcznie przez ciebie parę sekund po zakończeniu twojego klipa, więc nie został zwodowany i nie musiałeś czekać, aż pojawi się w parkingu policyjnym z czego również mam klipa... Chciałbym wspomnieć, że ty również chciałeś nasze auto przepchnąć do wody.

Jeśli chodzi o nas, muszę przyznać, że rzeczywiście pchaliśmy twoje auto, aby cię przestraszyć. Zdawaliśmy sobie sprawę, że z tego miejsca można było wyjąć pojazd

Jeśli już mówisz o wstawianiu klipów od początku, to wstaw jak próbujesz pchać schaftera.

A poniżej wysyłam klip jak auto zostało wyciągnięte, a ty pomimo tego próbowałeś oszukać administratora, że pojazd został zwodowany. 

https://www.youtube.com/watch?v=AzUgq0CzGf0

@gracjan.jak oszukac administratora skoro wrzuciles mi ten pojazd udalo mi sie go wyciagnac jakby nie oszukalem wrzuciles takie zachowania powinny byc surowo karane xD kradniecie mi pojazd z gieldy lv i wrzucacie do wody mam nagranie od samego poczatku jezeli chcesz tak barrdzo sie kłocic ty na tym zle skonczysz

W zasadzie nie rozumiem dlaczego poruszasz temat wodowania pojazdu, skoro jest to osobna akcja, za którą zostałem ukarany i odwołałem się od niej. Sprawa dotyczy taranowania po tamtej sytuacji. 

Popieram twoje zdanie, wodowanie pojazdów graczom powinno być karane, jeżeli gracz traci na tym i auto ląduje w parkingu policyjnym, natomiast twój bullet od razu został wyciągnięty. Jakbyś nie pchał mojego pojazdu w celu zwodowania go, to nie było by całej sytuacji.  

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.