Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na pracownika Eebola, oskarżony przez siema.

siema.

Rekomendowane odpowiedzi

Dobry wieczór Adept EEbola z San Andreas Road Assistance, Dostałem komunikat o 112 sprawdziłem i było to zgłoszenie o treści "porzucone auto" to przyjąłem i pojechałem na wskazaną lokalizację, gdzie stało na środku drogi auto, a z krzaków wychodzi pan siema. W tym samym momencie tepnął się do pana @LastoAkaRudyi sam mi nawet kazał żebym wziął auto i tak właśnie zrobiłem. Dodam, że to nie jest jeszcze DM a auto było przed DM. Później sam pan siema specjalnie robił zgłoszenia na 112 że jest jego porzucone auto. Sam mi pisał nawet na pv że nikt po to nie przyjeżdża. Aż gdy pan siema zrobił zgłoszenie żebym ja przyjechał. Minęło około 10 minut, wpisuje /112 i nikt tego zgłoszenia nie przyjął, więc zrobiłem to ja. Przyjechałem i wziąłem auto na pp za Pojazd porzucony, dodatkowo sam pan siema do mnie pisał żebym nie brał auta na pp bo inaczej będzie skarga (wszystko to jest w logach). Moim zdaniem auta odholowałem poprawnie ale zostawiam to ocenie zarządu. Pozdrawiam.

11 godzin temu, EEbola napisał:

Dobry wieczór Adept EEbola z San Andreas Road Assistance, Dostałem komunikat o 112 sprawdziłem i było to zgłoszenie o treści "porzucone auto" to przyjąłem i pojechałem na wskazaną lokalizację, gdzie stało na środku drogi auto, a z krzaków wychodzi pan siema. W tym samym momencie tepnął się do pana @LastoAkaRudyi sam mi nawet kazał żebym wziął auto i tak właśnie zrobiłem. Dodam, że to nie jest jeszcze DM a auto było przed DM. Później sam pan siema specjalnie robił zgłoszenia na 112 że jest jego porzucone auto. Sam mi pisał nawet na pv że nikt po to nie przyjeżdża. Aż gdy pan siema zrobił zgłoszenie żebym ja przyjechał. Minęło około 10 minut, wpisuje /112 i nikt tego zgłoszenia nie przyjął, więc zrobiłem to ja. Przyjechałem i wziąłem auto na pp za Pojazd porzucony, dodatkowo sam pan siema do mnie pisał żebym nie brał auta na pp bo inaczej będzie skarga (wszystko to jest w logach). Moim zdaniem auta odholowałem poprawnie ale zostawiam to ocenie zarządu. Pozdrawiam.

Mógłbyś podzielić się screenami, skąd auta holowałes?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.