Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na TurboWojtek - oskarżony przez SlodkaKarolcia69

Yuzuha

Rekomendowane odpowiedzi

Nick pracownika: @TurboWojtek
Data zdarzenia:  03/02/2024 ~18:39 
Opis zdarzenia: 
Zaczynając od początku, przyjechałem na rybaka pojazdem SANDKING o ID:29393. Po około godzince łowienia przypomniałem sobie o tym że opłaciłem bilet poprzedni tylko na godzinę, pobiegłem więc zakupić nowy na kolejną godzinę, widział to TurboWojtek oraz mu napisałem że zdążyłem opłacić bilet jednakże zlekceważył to oraz w dalszym ciągu zabrał mój pojazd na lawetę. Pomijając fakt, w jaki sposób stanął oraz ile punktów KRD złamał, chodzi tu o sam fakt zabrania bezpodstawnie pojazdu pomimo upomnienia pracownika o przedłużeniu biletu. 

*Tzw, bilet bez biletu situation (Kto wie ten wie)
Dowody:  
Imgur: The magic of the Internet

Teraz, TurboWojtek napisał:

Witam jak ja zajechałem to było auto nie opłacone więc go wziąłem na pp a gdy miałem pojazd już załadowany to dopiero ci się przypomniało o opłaceniu więc zabrałem go na pp 

Na clipie wyraźnie widać że pojazd zanim został załadowany został opłacony. 
Twój argument to tzw. DNO ponieważ wszystko jest udokumentowane na clipie.

Pracownik nie popełnił błędu, ponieważ w momencie sprawdzania to sandking był nieopłacony. Jedyny błąd jaki tu widzę niepoprawnie zamazane dowody. @TurboWojtek na przyszłość jak będziesz wrzucał dowód to odpowiednio go edytuj by nie ujawnić wrażliwych danych, które mamy dostępne jako pracownicy frakcji. A tobie @SlodkaKarolcia69 radzę na przyszłość wcześniej opłacać pojazd, a nie  w momencie gdy pracownik przyjedzie na parking. Z pracownikiem będzie przeprowadzona rozmowa, odnośnie edycji dowodów, do reszty nie mam zastrzeżeń, skargę przyjmuję. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.