Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na TheShadov.

Mlynarek

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Mlynarek
Nick oskarżonego: @TheShadov.
Powód skargi: Utrudnienie mi rozgrywki. Wyrzucając mnie z serwera, bez żadnego ostrzeżenia.
Data zdarzenia: Około, 23:40. 01.02.2024
Dowody: Logi.
Opis sytuacji: A więc, tak jak mówiłem skargę napiszę. Gdy robiłem wyścig po SF, jechałem rozpędzony około 297 km/h posiadałem wtedy ghost mode, przez przypadek wjechałem na teren zamknięty. Przeprosiłem Suportera oraz graczy. A on postanowił mnie wyrzucić z serwera oraz zamieścić mi motor na przechowywalnie, zamiast dać mi ostrzeżenie. Czekam na wypowiedź administracji, nie będę tolerował takiego zachowania. Rozbój w biały dzień. Tak mnie jeszcze nikt nie zdenerwował. Życzę miłego dnia. 

(Ważne!!!) Dodam jeszcze iż musiałem czekać dłużej na nagrodę dzienną, z nie mojej winy. To nie jest moja wina że podczas rajdowca gdy jest wypadek motor nie zwalnia nie miałem jak wyhamować. A i straszenie mnie że mogłem DOSTAĆ za to PRAWKO to już jest bezczelność masz zero szacunku do graczy, to już jest przykład dlaczego powinni cię wyrzucić z administracji, na twoje miejsce jest 100 innych osób którzy mają rozsądek i umieją  wymierzyć prawidłowe kary. Dziękuję za zmarnowanie mi czasu oraz zepsucie dnia. 🙂

§ 5
Oskarżony ma obowiązek wypowiedzieć się w skardze w ciągu 24 godzin od ostatniego wpisu.
Wyjątkiem jest sytuacja, w której odpowiedź oskarżającego nie wnosi niczego nowego do sprawy celem jej wyjaśnienia.

Z racji iż Suporter TheShadov, ma mnie gdzieś. Czekam na wypowiedź ARCON.

Więc tak, zacznę od wypowiedzi w skardze. Widziałem, że taka skarga się pojawiła, miałem się w niej wypowiedzieć tej nocy, lecz usnąłem, za co przepraszam. Przechodząc do sytuacji: była akcja RP wykonywana przez jakiegoś gracza, więc raczej widoczne było dla Ciebie utrudnienie na radarze i mogłeś zwolnić. Nie wiem, czy robiłeś wyścig czy nie. Dostałeś kicka za "WNTZ - Wjazd na teren zamknięty", motocykl został wytepany na przechowywalni, bo nie wiedziałem, czy wrócisz czy nie (posiadam klipa z owej sytuacji). Co do straszenia, nie przypominam sobie, aby coś takiego miało miejsce. Jedyne, co napisałem, to że inny administrator mógłby Ci nadać karę w postaci prawa jazdy za VDM, a nie kicka za WNTZ. Nie wiem, gdzie tutaj widać straszenie. Pozdrawiam.

Supporter postąpił słusznie i zgodnie z obowiązującymi zasadami. W związku ze złamaniem punktu regulaminu (§ 5. Oskarżony ma obowiązek wypowiedzieć się w skardze w ciągu 24 godzin od ostatniego wpisu. Wyjątkiem jest sytuacja, w której odpowiedź oskarżającego nie wnosi niczego nowego do sprawy celem jej wyjaśnienia.) Supporter zostaje ukarany minusem. Skargę uznaje się za odrzuconą.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.