Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na .Nati

DarkQuasar

Rekomendowane odpowiedzi

Login: bitus1234

Nick oskarżonego: @.Nati

Powód skargi: Brak kompetencji 

Data zdarzenia: 31.01.2024r

Dowody: https://imgur.com/a/MRGzT5s

Spoiler

Opis sytuacji: jeździłem po bayisde marine po czym staranowałem gracza i odjechałem po czym pojechałem na mechanika naprawić auto ponieważ nie jest moje (nie chciałem płacić kary, na jaką byłem umówiony w razie oddania auta z nie naprawionym silnikiem) i gdy już naprawiałem auto tepnęła sie supporterka @.Nati i schowała pojazd do przechowalni i odrazu zabrała prawko

(Wklejam za @Mireeek ze względu na braku dostępu do forum)

Spoiler

MTA__San_Andreas_31.01.2024_21_10_59.png

Spoiler

MTA__San_Andreas_31.01.2024_21_12_10.png

Teraz, .Nati napisał:

Hej,

Otrzymałeś ostrzeżenie aby oddać gotówkę graczowi, którego staranowałeś - nie zrobiłeś tego, więc otrzymałeś karę czasową.

W tej skardze chodzi o to że zabrałaś pojazd z mechanika który się nie naprawił a kasa poszła.

Ale ja nie ingeruje w umowy między graczami. Wykonałam swoją robotę, a gracz, który czuje się pokrzywdzony zamiast napisać mi, że ma takie obligacje, wolał napisać, że gada z ARCON i zostanę usunięta z szeregów ekipy. Nie rozumiem dlaczego gracz pisze skargę zamiast pierw dogadać się ze mną na serwerze, gdy taka możliwość była.

Supporterka po nadaniu kary ma rzeczywiście obowiązek wytepania pojazdu, jednakże w momencie kiedy znajduje się on na mechaniku mogła się powstrzymać do czasu zakończenia naprawy. Przez zbyt szybkie odesłanie pojazdu do przechowalni, gotówka z konta gracza została pobrana, a sam pojazd nadal był zepsuty. Jeżeli zaś chodzi o komunikację z Supporterką to ostrzegam Oskarżającego, żeby nie pisał niestworzonych rzeczy do Supporterów i nie wprowadzał ich w błąd. Supporterka rzeczywiście przez swoje działania mogła spowodować straty finansowe u gracza Oskarżającego, zatem zobowiązuje ją do przelania 500$ rekompensaty na rzecz gracza @Mireeek (UID: 26695) do dnia 06.02.2024r (Dowód proszę podesłać w wiadomości prywatnej). Resztę działań Supporterki oceniam na poprawne. Skargę uznaje się za przyjętą.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.