Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na luki200664

P!oter

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 2439
Login: P!oter
Nick oskarżonego: luki200664
Powód skargi: Oszustwo, wymyślanie sobie ofert.
Data zdarzenia: 02.02.2024
Dowody: https://imgur.com/a/vwOQ4gY
Opis sytuacji: Napisałem do gracza z zapytaniem o cenę sentinela (VUID: 37170) którego wystawiał, w odpowiedzi otrzymałem odpowiedź z "ofertą" 170k, zaproponowałem mu wtedy wymianę za mojego phoenixa (VUID: 17604) + dopłatę z jego strony w kwocie 14.500$ - Doszło do transakcji po czym spytałem się gracza od kogo ta oferta była a ten uznał, że " nie pamięta nicku" i po upływie +/- 30 minut dostaje za ten pojazd oferty które ani troszeczkę nie pokrywają kwoty 170 tysięcy $. Po napisaniu do gracza w celu dogadania się polubownie i zwróceniu sobie pojazdów oraz tej "dopki" gracz zaczyna się popisywać tekstami pokroju "/me oddaje auto" co według mnie jest po prostu żałosne... W linku do imgur zamieszczam 3 zrzuty ekranu z logów, gdy trzeba będzie coś jeszcze dostarczyć to bez problemu dorzucę w odpowiedzi.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: Podsyłam w załączniku poniżej. 

mta-screen_2024-02-02_12-07-06.png

ale sam chciałeś sie wymienić a teraz płaczesz o to że niby nie miałem offek a taka prawda że teraz piszesz skargi na mnie przez to że nie spodobał ci sie sent prosze cie bardzo ja nie potrzebuje żadnych odmian przez to że ci sie coś nie spodobało posiedź chwile na giełdzie to go sprzedasz za więcej niż 170 na luzie więc nie rozumiem po co skarge piszesz na mnie bez sensu wylewać swoje poty na forum jak nie rozumiem o co ci chodzi ziomek 

2 minuty temu, luki200664 napisał:

ale sam chciałeś sie wymienić a teraz płaczesz o to że niby nie miałem offek a taka prawda że teraz piszesz skargi na mnie przez to że nie spodobał ci sie sent prosze cie bardzo ja nie potrzebuje żadnych odmian przez to że ci sie coś nie spodobało posiedź chwile na giełdzie to go sprzedasz za więcej niż 170 na luzie więc nie rozumiem po co skarge piszesz na mnie bez sensu wylewać swoje poty na forum jak nie rozumiem o co ci chodzi ziomek 

Po pierwsze, sam przyznałeś, że niby nie pamiętasz nicku od kogo ta offka była, po drugie wymień mi choć jedną osobę która kupi takie auto za 170k i dlaczego. Po trzecie wypowiadasz się a później piszesz że nie rozumiesz o co mi chodzi. Może nie wiesz że wymyślanie sobie ofert to oszustwo i za to jest ban? Zastanów się co ty człowieku w ogóle piszesz i robisz. Czekam na wypowiedź administracji 😉 

17 minut temu, luki200664 napisał:

oddaj mi jeszcze moje 500$ bo w oddmianie dałeś mi 14k zamiast 14.5k tak jak dawałem ci przy wymianie

Dostałeś w przelewie zaraz po transakcji 500$ więc nie rozumiem 😉 a poza tym to teraz ty musisz chyba mi coś oddać za to że pojazd władowałeś mi do PP, więc ponawiam skargę za to że auto na PP mi wciepałeś

DOBRA LOCK!!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.