Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na SprytsBeng

PanLufka

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 77502
Login: PanLufka

Nick oskarżonego: SprytsBeng

Powód skargi: reklama serwera, szukanie rozwiązania problemu z innego serwera na naszym forum. 
Data zdarzenia: wczoraj na forum. 31.01.24
Dowody: https://imgur.com/gallery/YUDtvFD  

Opis sytuacji:Złamanie regulaminu komukacji serwera, punkt 3, podpunkt 3.2 Surowo zabroniona jest reklama innych serwerów.

reklama serwera na forum, gracz pisze o fajnych nowościach (e-transporter) , wypowiada się również w superlatywach że mega, większy serwer. Że mimo tych błędów tam nie naprawianonych trzeba przywyknąć.  Znamy też nazwę serwera, nick założyciela, Nick jakiegoś rcona. Jawna reklama. 

Na koniec chciałbym dodać że gracz na którego jest skarga stara się o przyjęcie do administracji tamtego serwera oraz ma bardzo dobre relacje na co posiadam dowody ale dla dobra sprawy mogę je podesłać na pw. Co za tym idzie podejzewam że ta reklama została napisana nie bez przyczyny. 
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: https://imgur.com/gallery/hhQoFio  https://imgur.com/gallery/LluSsoW

Witaj serdecznie @AdamSecurity!

Yyy... Co...
Serio się ''przywaliłeś'' za to, że raz napisałem nazwę tamtego serwera w swojej długiej wypowiedzi na początku owej wypowiedzi?
Tak to ''waliłem'' po nickach właścicieli serwera w tym moim długim poście obu serwerów. 
Żeby nie było, że reklamuje. 😄 
Czy Ty tak na serio z tą skargą na mnie? Tacy ludzie mają takie kije w pupie jak nic. O byle co panikują, buntują się, etc...
...Co efekt jest - SKARGA NA MNIE.
Gdzie życie, zabawa, radość, w ogóle u takich ludzi? Chyba nie ma. XD
I nie strasz o jakimś przyjęciu do administracji tamtego - większego serwera, mając jakieś dowody + jeszcze o jakich dobrych relacjach.
Tylko z kim? Tylko po co?
Po co syfić sprzęt takim czymś? 
+ W ogóle Cię nie znam człowieku.
Nie pisaliśmy ani razu ZE SOBĄ, nie wchodziliśmy w żadną/e rozmowę/y.
Od tego zacznijmy.
A skargę napisałeś o takie coś. Lol.
A... I... Oba serwery są do siebie bardzo podobne, bo te same twarze, podobne, w ogóle.
Możemy sobie łatwo zaobserwować, zauważyć.
Inni grają na obuch tych serwerach. Inni na jednych z nich.
Fakt, to są mega, wielkie serwery.
Tamten serwer ma za chwilę 9 lat żywotności. A ten będzie miał za niedługo 4 lat żywotności.

Nie złamałem żadnego regulaminu forum. Ja tak piszę niczym ''powaleniec''. To fakt. Natomiast nie jest to nic złego, szkodzącego. 🙂

@Mixsu lub @reezen, to rozpatrzą. Dlaczego? Bo oni we 2-óch, są TOP'karzami ''1'' - w rozpatrywaniu na nas skarg po awansie ich na Administratora. ❤️ 

Pozdrawiam: @SprytsBeng.

Reklama to reklama, regulamin to regulamin a fakty są faktami. 

Nie muszę z Tobą nawiązywać żadnych relacji aby móc skargę napisać. W przeciwieństwie do Ciebie dbam o dobro serwera i uważam że Twoja wypowiedź wpływa negatywnie na rozwój serwera oraz założę się że dużo graczy nie gra na syfilisie, nawet o nim nie słyszeli a Ty tylko w tym pomogłeś. Dodatkowo gracz z Twoim stażem bo nowym graczem nie jesteś powinien mieć nieco logicznego myślenia i przeanalizować dwa razy zanim coś napisze. Pokazujesz tym samym brak szacunku do naszego serwera oraz do administracji jak się teraz wypowiedziałeś na @Mixsu oraz @reezen

Kolejne ważne informacje podajesz w poście i sam się kompromitujesz. 

PS. Ja wolę mieć kije w pupie niż być wrzodem na pupie. 

Ale ja nic złego nie zrobiłem, ani nic, by zniszczyć ''dobro'' serwera.
To Ty tak uważasz, że ''negatywnie''. Napisałeś skargę.
O. I fajnie. Obraziłeś serwer ZbyK'a i XQward'a. Ogromne gratulacja kochanie. XD.
''ProjectRPG'', to konkurencja tamtego serwera, bo tamten serwer istnieje 2.5 razy dłużej niż ten.
Bardzo dużo osób o tym wie. Ale Ty pewnie nie. Więc będziesz żył w takim ''przekonaniu''.
Chłopie, nie musiałem w niczym ''pomagać''. Z skąd Ty to wziąłeś? XD.
No to Ci mówiłem, że ja tak nie raz piszę. Niczym ''powalony powaleniec''. Właśnie w taki sposób. Nie raz emocjonalnie.
A temu @CZ4R3K naprostowałem sytuację, że crashe występują nie raz po serwerach MTA (w tej grze).
Bo @Mixsu i @reezen, kochają ten dział, bo rozpratrują w dużej ilości skarg na nas (oni w dwóch najwięcej) od w ciula dłuższego czasu.
Pomaga im też np. @Leszek*nt, @Klocek, @Szakal_. Oni. 🙂
Bardzo dobrze, bo administratorzy pracują, w ogóle z tym serwerem o nazwie ''ProjectRPG''.
I w niczym się nie ''kompromituję''.
Fajne PS zrobiłeś. Podoba mi się. XD.
Ja nic złego nie zrobiłem. To nie jest nic złego, ani szkodzącego, ani w ogóle z tym związanym. Nie czuje się winny w owej chorej sytuacji. 😄 
Miłego dnia.
Chyba ostatnia moja wypowiedź. Chyba, że autor odpowie. No to. 😄 

Reklamą bym tego nie nazwał, było to porównanie dwóch serwerów oraz działania na nich. Widzę, że nazwa została ocenzurowana, mimo to @SprytsBeng - upominam Cię, abyś przykładał większą uwagę do tego co piszesz oraz proszę o nierozpowszechnianie nazw innych serwerów na naszym serwerze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.