Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Pro_Gaming - oskarżony przez .Seven

.Seven

Rekomendowane odpowiedzi

Nick pracownika: Pro_Gaming
Data zdarzenia: 01.02.2024
Opis zdarzenia: Pojazd zaparkowałem na giełdzie w stylu polskim, odszedłem od niego na chwile a po powrocie nie widać auta ani żadnej informacji od pracownika żeby przeparkować auto na parking. Dodatkowo w poniższym dowodzie widać jak pracownik przyznaje się do tego że nie upewnił się czy pojazd stoi powyżej 5 minut.
Dowody: 

image.png?ex=65ce9418&is=65bc1f18&hm=a0f

image.png?ex=65ce94e7&is=65bc1fe7&hm=77b

Uszanowanie, Pracownik Pro_Gaming z San Andreas Road Assistance.

Skarga jest na mnie więc się wypowiem, patrolując Las Venturas postanowiłem, że podjadę na najdroższą giełdę zobaczyć, czy jakieś auta nie są do zabrania, gdy podjechałem zauważyłem, że twój pojazd stoi zaparkowany na terenie giełdy, zdecydowałem się go zabrać z bardzo prostego powodu, gdyż giełda NIE służy do parkowania swoich aut, a do wystawiania ich na sprzedaż.

Nie mam nic więcej do powiedzenia, czekam na decyzję zarządu San Andreas Road Assistance !

( dorzucam ss jak pojazd stał )) https://imgur.com/rIDVgHp

Na podstawie punktu z Kodeksu Ruchu Drogowego, stwierdzam iż pracownik odholował pojazd poprawnie. Tutaj zacytuję: " §4.2.1 Kierujący ma bezwzględny zakaz parkowania w powyższych stylach w miejscach, w których może utrudniać przejazd oraz w miejscach ze znacznie większym ruchem (tj. Giełdy, Spawny, Główne drogi w miastach, okolice parkingów przy pracach dorywczych itp.) " - https://projectrpg.pl/topic/41155-kodeks-ruchu-drogowego/

Skargę odrzucam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.