Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Serwerowe Zloty, Nowa przygoda

Limek

Rekomendowane odpowiedzi

HMf8v6e.gif

informacje.png

Cześć wszystkim, z tej strony Junior Reporter Limek. 
W tym materiale opiszę wam, jak wyglądają serwerowe zloty organizowane przez @pytlu oraz @ZielonaKosiarka.
W pierwszej kolejności opiszę wam przebieg wydarzenia, następnie przejdziemy do wywiadu z organizatorem, zakończymy artykuł mnóstwem zdjęć.
 Drogi czytelniku, wyraź swoją opinię w komentarzu.
Miłego czytania!

artykul.png

Dostałem zaproszenie od znajomego na zlot, myślałem, że będziemy stali w 15 osób przez 20 minut i na tym się skończy, ale jednak się myliłem.
Pojechałem na pobliską stację obok Fort Carson, na mapie było dość sporo osób. Przyjechałem i zobaczyłem poustawiane auta jedno obok drugie w rzędzie. Wysiadłem i zobaczyłem graczy wspólnie bawiących się świetnie przy muzyce. Po kilku minutach organizatorzy ogłosili, że to czas już udać się na tor driftowy w Palomino Creek. Praktycznie wszyscy gracze jechali jeden za drugim po kolei, oczywiście było kilka osób wyprzedzających, czy też jadących na zderzaku. W połowie trasy wyprzedziłem graczy na autostradzie, aby być pierwszym, w celu zrobienia zdjęć. Bardzo spodobał mi się wjazd graczy na tor, ponieważ objechali go dookoła i mogę śmiało powiedzieć, że bokiem wjeżdżali na plac do mechanika. Następnie część graczy pojechała polatać bokiem, a część ustawiła się naprzeciwko stacji mechanika. Postanowiłem wykorzystać sytuację i porobić kilkanaście fotek na placu oraz na samym torze. Przejazdy były piękne. Potem ogłoszono zawody w zdobyciu jak największej ilości punktów na torze autem organizatora. Trzeba było zrobić dwa kółka bokiem i wysłać screen końcowy zdobytych punktów na odpowiednim kanale discord, 3 osoby z największą ilością punktów otrzymały nagrody pieniężne, oczywiście również wziąłem udział. Samo auto, którym było elegy, nie należało z najprostszych do opanowania i przez chwilę czasu trzeba było je wyczuć. Po wszystkim gracze pojechali na ostatnią część zlotu. Ocenianie aut odbyło się w podziemnym parkingu lotniska w San Fierro. Cała akcja była podzielona na 3 strefy. W pierwszej strefie odpadła połowa aut. Drugi etap również zakończył się odpadnięciem połowy aut. Ostatnia już strefa na parkingu była decydująca, najpierw wyłoniono najładniejsze pojazdy, które ustawiły się oddzielnie i spośród nich uczestnicy wybrali Feltzera. Osobiście stwierdzam i nie ukrywam, było świetnie! Obaj panowie o nicku @pytlu oraz @ZielonaKosiarka świetnie organizują takie imprezy, chciałbym wam życzyć kolejnych udanych imprez!
Gzqqb1L.png

L: @Limek  P: @pytlu

LCześć! Z tej strony Junior Reporter Limek z redakcji Project News.
PSiemanko!

LTo Ty jesteś ten pytlu_ o którym jest teraz głośno? Te wszystkie zloty to Twoja sprawa?
PTak, to ja. Można powiedzieć, że moja, ale też ZielonejKosiarki, który aktualnie robi większość roboty za mnie!

LPytanie więc, kto z was wymyślił taką inicjatywę ze zlotami?
P: Plany były tak naprawdę od początku gry na serwerze, sam serwer discorda założył Bombert, a reszta sama się potoczyła.

LJasne, a jak wygląda nastawienie gracz do takich zlotów?
P: Na ogół gracze są podzieleni na dwie grupy, na tych, którzy potrafią i tych, którzy nie potrafią się zachować; jest różnie, ale na każdym zlocie trafi się ktoś, kto będzie odwalał.

LPowiedz mi jeszcze, jak często organizujecie zloty i co się ciekawego na nich dzieje?
P: Aktualnie zloty staramy się organizować co dwa dni, chyba że komuś z nas nie pasuje termin, to wtedy zawsze można przesunąć, mamy też ustalone, że co każdy piątek robimy „główne zloty”, na których często testujemy nowe atrakcje takie jak wyścigi czy driftowanie.

LJeżeli byłbyś w stanie policzyć, to ile osób pojawia się na zlotach?
P: Wiesz co, średnio na zlotach pojawia się między 25 a 45 furek, rekord to około 70 aut, a jeśli chodzi o ludzi to ich już ciężko policzyć.

LPosiadacie jakiś regulamin zlotów, czy też macie swojego discorda?
P: Mamy regulamin, jak i swojego discorda, na którym zgromadziliśmy już ponad 200 osób.

LWow, to naprawdę spory wynik. Macie jakieś dalsze plany na zloty?
P: Mamy plany cały czas się rozwijać i próbować nowych rzeczy, gdyby zloty wyglądały cały czas tak samo, to szybko znudziłyby się uczestnikom.

LJestem pod wielkim wrażeniem, jaką społeczność budujecie. Mam nadzieję, że każdy może dołączyć na zlot?
P: Oczywiście, że zapraszamy każdego, o ile tylko nie będzie odwalał lub nie robił tego w przyszłości.

LBędziecie starali się o  współpracę z dowolną frakcją na serwerze?
P: Szczerze mówiąc, nie wiem, czy miałoby to większy sens, jedyne współprace, jakie były do tej pory to pomoc od SAPD w dbaniu o porządek na wyścigach.

LPrzejdę już powoli do końca wywiadu. Można was w jakiś sposób wesprzeć?
P: Jasne, samo uczestniczenie w zlotach jest dla nas wsparciem i motywacją do dalszego działania, a jeżeli ktoś miałby zasobniejszy portfel, to zawsze może nas wesprzeć finansowo, bo nagrody na każdych zlotach finansujemy z własnej kieszeni.

LBardzo mi miło było Cię poznać, mam nadzieję, że spotkamy się jeszcze na jakimś zlocie.
P: Ciebie również miło było poznać! Mam nadzieję, że już niedługo. Chciałbym pozdrowić całą społeczność naszego discorda!

LPozdrawiam i do zobaczenia!
P: Do zobaczenia!

6YBhq3Y.gifk1AwIr0.png

Początek zlotów na stacji, wspólne spędzenie czasu.
N5Qi7OQ.gif

Wyjazd do Palomino Creek ze stacji.
ap830HZ.gif

Spotkanie wszystkich uczestników na torze driftowym.
4QZRdMr.gif

Driftowanie uczestników swoimi autami na torze.
Xv6uH8G.gif

Kolejka do zawodów driftowych, autem było elegy organizatora.
wOkpHOT.gif

Pierwszy z trzech etapów oceniania aut.
ErVB0Tm.gif

Ostatni etap oceny aut.
oCnT0EW.gif

Wspólne zdjęcie końcowe.
Unxy5OY.gif

nARWf8N.png

buO1q0w.gif

Gx1WTpB.gif

HSJPGpP.gif

PXs2LRS.gif

Y9aFCku.gif

upcCHZ2.gif

5q03r3q.gif

Na samym końcu chciałbym pozdrowić wszystkich, których udało mi się złapać na zdjęciach.
@pytlu, @ZielonaKosiarka, @Hebel, @Pabloescobar., @DuzaKnaga.Kuli, @Kolec, @Diesel420, @Szrot., @DonKretto, @Sergiuszek<3, @EndriuK, @Chvdy09, @Kesiok, @mech, @igosiekx, @Szym9n4k, @SKAUBIK, @Huher, @anie_to_witek420, @Bombert, @*.*Arxu*.*, @TurboDiesel, @VCytrynkaV, @Bakito, @patryx5, @Sova, @rafciok.cj, @Mirek_BeBeton*, @MoriSek, @XyZ*, @GrbY_Betoniarz*, @Skaju, @Flash_weed, @nusz, @pryncypalki, @Dejw668, @Dawir68, @Filip-o18, @*Majster*, @majster_06, @Rocha, @Jakubexx, @Max320Za, @Glazurnik, @kazek77, @MaKaRoNi, @Ministrant.Bogus, @SIBA, @Gruby_Misiaczek, @EEbola, @bulkajestem, @DawidPL, @AirOut, @Cwanyyy, @Sparky86, @wedashi, @Matixs, @DusigroszZlotowa

8eybfgF.png

7sU1mKk.png4mrbOpo.pngWqg9DUp.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.