Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad z graczem Exterminix

-dzusia-

Rekomendowane odpowiedzi

988147781_naglowekexterminix.gif.3358f863d338f23ff705b2598f598c8b.gif
info.png.d034127c3a4a06b0f942d55da3f39e1e.png

Witajcie, drodzy czytelnicy, z tej strony Junior Pressman @-dzusia- z Redakcji Prasowej Project News. Dziś przedstawię wam wywiad z jednym z funkcjonariuszy San Andreas Police Department graczem @Exterminix. Bez zbędnego przedłużania, zapraszam do przeczytania materiału!

wywiad.png.21221c790962528da2a1ff5cc74c6130.png

d: @-dzusia- | E: @Exterminix

d: Witam, z tej strony Junior Pressman @-dzusia- z Redakcji Prasowej Project News. Czy chciałbyś udzielić mi wywiadu?
E: Możemy.

d: Super. Na początek przedstaw się i opowiedz nam coś o sobie.
E:
Witam, Captain III @Exterminix z S.A. Police Department — to część serwerowa. Nazywam się Szymon, pochodzę z małopolski, z dość wyróżniającego się miasta na zachodzie regionu (kto wie, ten wie). Interesuje się służbami mundurowymi, motoryzacją, F1; chodzę na siłownię. W gry komputerowe gram od 2010 roku. Przygodę z platformą MTA zacząłem w 2015 roku.

d: Od czego zaczęła się Twoja przygoda na serwerze ProjectRPG i jak tutaj trafiłeś?
E: Jest to dosyć ciekawa i śmieszna historia, ponieważ w sierpniu 2021 roku, siedząc z dwoma znajomymi, stwierdziliśmy, że doskonałym zajęciem na wypełnienie naszej dużej luki czasowej będzie wejście na serwer ProjectRPG i denerwowanie brata jednego z nich. Zaczęliśmy od założenia braci „Vago”, a skończyliśmy, dołączając do SAPD 22 sierpnia w/w roku.

d: Skąd pomysł na nick?
E: Kiedyś jak zaczynałem przygodę ze światem internetu i grami komputerowymi, mój dobry znajomy ze świata realnego podarował mi swoje konto do gry Microvolts z nickiem „Exterminix_55". Od tamtego czasu identyfikuje się z tym nickiem i używam go praktycznie wszędzie.

d: Masz jakieś cele na serwerze ProjectRPG?
E: Obecnie myślę, że jestem spełnionym graczem serwera ProjectRPG. Nie posiadam jakiś szczególnych celów. Opcjonalnym celem na horyzoncie (najbliższym możliwym) byłoby dostanie się do administracji, aczkolwiek nie mam wielkiego parcia.

d: Na ile wyceniasz swój majątek?
E: Majątek na serwerze jest dla mnie bezcenny, ponieważ włożyłem dosyć dużo czasu w uzbieranie go i doprowadzenie wszystkiego do stanu, który mnie zadowala. Jeśli zaś chodzi o taką moją wycenę, to będzie może to coś koło 5 milionów? Nie jestem pewien — tak bym strzelał.

d: Gdybyś mógł coś dodać lub zmienić na serwerze, to co by to było?
E: Dobre pytanie, aczkolwiek nie wiem, czy mam jakąś sensowną odpowiedź na nie. Na pewno chciałbym, by system kar dla graczy troszkę się zmienił, bo moim subiektywnym zdaniem co poniektórzy zasługują na kary dłuższe, a otrzymują takie same bądź mniejsze niż osoby dostającą ową karę pierwszy raz. Z rzeczy usprawniających serwer to myślę, że nie mam zbytnio kompetencji ani wiedzy, by coś doradzać ARCON, aczkolwiek z chęcią widziałbym częściej jakieś aktualizacje dla graczy, bądź frakcji.

d: Na serwerze ProjectRPG jesteś we frakcji SAPD. Jakie są obowiązki takiej roli?
E: Każdy jako funkcjonariusz San Andreas Police Department ma za zadanie dbać o porządek i ład na serwerze, a także godnie reprezentować barwy munduru, który nosi. Jeśli więc chodzi o to — to są to moje główne zadania. Z racji zajmowania danych stanowisk wewnętrznych ilość tych obowiązków wzrasta. W moim wypadku jest to Field Training Officer (odpowiadam za szkolenie nowych kadetów Police Academy), Supervisor (odpowiadam za dbanie porządku na służbie, jak i za kontrolowanie działań funkcjonariuszy), S.W.A.T. FBI Commander (odpowiadam za zarządzanie i szkolenie jednostki uderzeniowej FBI).

d: Jeśli nie PD to jaką frakcję byś wybrał?
E: Jeśli chodzi o serwer ProjectRPG to chyba żadnej innej, aczkolwiek mocno zastanowiłbym się nad frakcją SAFD w związku z moimi planami przyszłości w życiu rzeczywistym.

d: Jest coś, za co doceniasz San Andreas Police Department?
E: Frakcję SAPD doceniam w głównej mierze za społeczność, jaką tworzymy. Nigdzie indziej nie poznałem tylu wspaniałych, kompetentnych i oddanych służbie ludzi. Dzięki świetnemu zgarniu służba w miastach, wsiach i na ulicach San Andreas płynie miło i przyjemnie.

d: Na serwerze masz przegrane ponad godzin 1747 godzin. Jak wspominasz ten czas?
E: Wow, właśnie uświadomiłaś mi o tej dużej liczbie, jakby nie patrzeć. Praktycznie cały ten czas spędziłem we frakcji SAPD, gdyż dołączyłem do niej bodajże, mając kilka/kilkanaście godzin. Wspominam ten czas bardzo dobrze, oczywiście były wzloty i upadki, i chwile zawahań oraz przerw. Patrząc na całokształt, oceniam spędzony czas na serwerze ProjectRPG 8,5/10.

d: Jak oceniasz eventy serwerowe?
E: Zależy, o jakie eventy chodzi, jeśli o organizowane przez administracje — nie mam zdania, gdyż po prostu w nich nie uczestniczę. Jeśli chodzi o eventy fabularne, to oceniam bardzo pozytywnie, jest to świetna rozrywka, którą można wykonywać wraz z przyjaciółmi, dzięki czemu więzi się zacieśniają.

d: Co najbardziej lubisz na ProjectRPG?
E: Myślę, że szatę graficzną, innowacyjne skrypty i prace, których nie da się spotkać na konkurencji.

d: Chciałbyś podzielić się, czym się interesujesz lub jakie są twoje pasje?
E: Co do większości zainteresowań to opisałem je wyżej. Aczkolwiek moją pasją od dziecka jest pożarnictwo — w przyszłości chciałbym dążyć do zostania zawodowym strażakiem, ale co przyniesie przyszłość, to zobaczymy. Interesuje mnie też amerykańska policja z racji specyfiki i złożoności ich zadań. Duże pokłady czasu wkładam również w tematykę militarną — dokładniej pancerną, ponieważ od dziecka mnie ona interesuje. Stąd też chciałbym pozdrowić moich znajomych, z którymi gram w War Thundera oraz World of Tanks.

d: Gdzie widzisz siebie za 10 lat?
E: Za 10 lat myślę, że rozwinie się bardziej w kierunku mojego zawodu wybranego w szkole, ewentualnie tak jak wspominałem, zakręcę się w tematyce mundurowej. Co do mojej kariery z grami komputerowymi sądzę, że raczej się za 10 lat ona nie zakończy, ale czy będę dalej grał na ProjectRPG, to zobaczymy haha.

d: Co jest dla Ciebie w życiu najważniejsze? Czym się kierujesz?
E: W życiu kieruje się empatią do drugiego człowieka i chęcią zrozumienia jego postępowania. Jestem otwarty na konstruktywną krytykę i jeśli się z nią zgadzam, to wprowadzam zmiany tak, aby stawać się lepszym człowiekiem. Czasami daje niektórym ludziom zbyt dużo szans na poprawę, ponieważ za każdym razem nie potrafią jej wykorzystać.

d: Masz jakieś marzenia?
E: Obecnie raczej nie mam jakiś bardzo wymyślnych. Na ten moment jedynym moim marzeniem jest to, by moim bliskim, jak i mi dopisywało zdrowie, i chęci do dalszego rozwijania się w życiu prywatnym.

d: Czego się najbardziej boisz?
E: Chyba opuszczenia? To znaczy zostania samemu jak palec, ze wszystkim, co mnie otacza dookoła. Boje się także o swoich bliskich by nie spotkało ich nic przykrego w życiu.

d: Dziękuję Ci za ten wywiad. Na koniec chciałam jeszcze spytać, czy chciałbyś kogoś pozdrowić.
E: Chciałbym pozdrowić mamę tatę i rodziców, a tak zupełnie na serio to pozdrawiam każdego gracza z osobna, frakcję SAPD, jak i moich najbliższych znajomych. Dziękuje bardzo za wywiad i dziękuje za zaproszenie.
krecha.png.7906737e21a97e1213056b9d0bd522e3.png
Dziękuję za przeczytanie tego materiału i mam wielką nadzieję, że się Wam spodobał. Oczywiście jeszcze raz bardzo dziękuję @Exterminix za rozmowę. Na koniec chciałam życzyć Wam, Drodzy Czytelnicy, miłego dnia!
102042805_krecha2.png.7a1a9dc47c303a52f205a150b7ec2f6d.png

Dla Redakcji Project News
388675462_pieczatkaaktualna_webp.c790b6e419becfbc461cd782914d4c594mrbOpo.pngimage.png.dc6d6d14a0ac3387847732e7059ae09e.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.