Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana skarga na vansia

KseroKopiarka

Rekomendowane odpowiedzi

Login: KseroKopiarka
Nick oskarżonego: vansia 
Powód skargi: taran
Data zdarzenia: 16.01.2021
Dowody: https://imgur.com/a/xzkax1X
Opis sytuacji: jechałem prosto gracz wbił się we mnie od boku i napisał "plac"
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: >> [114] vansia: informuje o skardze na forum

Przed chwilą, vansia napisał:

Zapatrzyłam się na mapę, trzeba było poprosić o pieniądze na naprawę zamiast wysyłać mi 30 wiadomości o tym gdzie ty tego nie wstawisz i wysyłania mi linków , nie miałabym problemu aby przelać skoro było to z mojej winy.

wiadomości wysłałem ci dwie, o pieniądze nie mam zamiaru cie prosić. To ty spowodowałeś wypadek nie ja, wiec zamiast głupio pisać "płać" powinieneś napisać ile. To moja ostatnia wypowiedź, czekam na administratora 🙂

spowodowałam, co widzę na filmie ale pisze kolejny raz, że ZAPATRZYŁAM SIĘ NA MAPĘ przez co myślałam, że to ty wjechałeś we mnie. ,,Nie mam zamiaru prosić cię o pieniądze,, wystarczyło napisać, że to ja wjechałam w Ciebie, a nie ty we mnie. Przelałabym ci pieniądze na naprawę byłoby po sprawie, a ty zyskałbyś dużo czasu 🤪

Twoja reakcja na Skarge

[2021-01-15 23:55:17] [Output] : (251) KseroKopiarka: informuej o skardze na forum
[2021-01-15 23:55:18] [Output] : OG logneser: SELL Sadler fele, zimowki 2 poziom poszerzenia tylnich opon, radio, WYPOZYCZAM YANKEE 1.5 4x4 750kg idealny na drwala i dm SELL walton 1.3
[2021-01-15 23:55:19] [Output] : OG SPADO: ☼ Sly Boys ☼ - Jedyna organizacja, w której można zarabiać! Oferujemy auta, baze, oraz aktywność | Chętny? /pm, wstęp 2k
[2021-01-15 23:55:21] [Output] : (114) vansia: XDDDDDDD

Reakcja na link z nagraniem

[2021-01-15 23:58:13] [Output] : >> [114] vansia: https://imgur.com/a/xzkax1X

[2021-01-15 23:58:19] [Output] : >> [114] vansia: chcesz to tez sobie zobacz

[2021-01-16 00:01:06] [Output] : << [114] vansia: co ty w ogole gadasz do mnie XDD

kolego, przypominam ci, że 10 minut temu miała być twoja ostatnia wiadomość, wiec albo troszkę się nabuzowałeś albo próbujesz zrobić wszystko abym została ukarana (gdzie moglbys po prostu napisac abym oddala ci pieniadze). Chciałam ci je przelać na naprawę twojego auta, ale niestety nie ma cię na serwerze. Czekam na wypowiedź administracji 🙂

Osobiście preferuję, by sprawa została rozwiązana w grze. Umówcie się na jakąś stosowną kwotę. W razie podjęcia takiej decyzji będę czekał na potwierdzenie od autora skargi o takiej transakcji a także, by skargę zamknąć.

Jak na moje powinien on zostać ukarany, nie zależy mi na jego pieniądzach a jedynie na tym żeby poniósł konsekwencje swojej głupoty. Od napisania skargi gracz nie próbował w jakikolwiek sposób mnie przeprosić, zresztą powinien on zostać ukarany za sam fakt  jazdy po torach. Dodatkowo gracz podchodzi do całego tematu skargi lekceważąco w ogóle się tym nie przejmując, przykładowe $100 nie da mu nauczki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.