Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Leokadia

Hi-ReZ

Rekomendowane odpowiedzi

Login: MaSacrator
Nick oskarżonego: Leokadia
Powód skargi: niesłusznie nadana kara 
Data zdarzenia: 25.01.2024r.
Dowody: logi

Od: 25 Stycznia 2024, 20:17
Do: 26 Stycznia 2024, 08:17
celowe taranowanie

Opis sytuacji: Witam, nie miałem czasu aby napisać wcześniej skargę, a więc sytuacja wydarzyła się 4 dni temu, pchałem ziomków w longu na mechanika (ja w sandkingu) bo im auto padło - no i wtedy dostałem karę bez żadnego ostrzeżenia "Zakaz prowadzenia pojazdów na 12h" - powód: celowe taranowanie, Jeżeli to była ta sytuacja  o której piszę (bo nie przypominam sobie bym kogoś celowo taranował na co mam świadków) to chciałbym aby Leokadia się wytłumaczyła dlaczego  zabrała mi odrazu prawko na 12 godzin nie nadając żadnego warna, przecież kara to podobno ostateczność? Gdzie tam było celowe taranowanie? Kara została zdjęta ale co z tego skoro widnieje w mojej "kartotece" -  to nie jest pierwsza skarga za błędne nadawanie kar przez tego supportera.

Witam serdecznie! Kara została od razu nadana widziałam, jak wcześniej przed mechanikiem zacząłeś gracza celowo taranować, ostrzeżenia nie dałam, ponieważ stwierdziłam, iż nie mam obowiązku w takiej sytuacji dać Ci ostrzeżenie, gdyż robiłeś to celowo. Nie mam nic więcej do dodania. 

25 minut temu, Leokadia napisał:

ostrzeżenia nie dałam, ponieważ stwierdziłam, iż nie mam obowiązku w takiej sytuacji dać Ci ostrzeżenie, gdyż robiłeś to celowo. 

Obowiązku nie masz ale masz możliwość, to tylko pokazuje jakim jesteś supporterem, gdybyś poprawnie przeanalizował/a sytuację to dostał bym co najwyżej ostrzeżenie 🙂 z tego co wiem zgłosiła mnie inna osoba a nie ta którą "ponoć" taranowałem. 

W tej sytuacji mamy sytuację słowo przeciwko słowu z powodu braku jakichkolwiek dowodów. W tej sytuacji jestem zmuszony uwierzyć ocenie sytuacji Supporterki. Odnosząc się do samego sposobu nadania kary, członek administracji nie ma obowiązku skalować kar od warna, w momencie kiedy widzi celowe działanie wbrew regulaminowi. W takim przypadku właśnie nadana kara może być bardziej dotkliwa. Jeżeli zaś chodzi o fakt zgłoszenia reporta przez osobę trzecią, to nic on nie zmienia i członkini administracji i tak była zobowiązana przeanalizować całą sytuację i jeśli doszło do złamania regulaminu to odpowiednio zareagować. Skargę uznaje się za odrzuconą.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.