Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Crashe

CZ4R3K

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, słowem wstępu pragnę poinformować jako iż nie jest to problem serwera tylko problem który ciągnie się już za mną jakiś czas i zgłaszam to tu ponieważ uznaję administracje za kompetentną i pomocną w działaniach. Zaczynając, co jakiś czas mam takie coś jak crash ale nie jest to koniecznie crash ponieważ podczas jazdy bądź biegania poprostu zawiesza mi się ekran tak jakbym miał laga ale to nie przechodzi i muszę robić reset kompa nie wiem co mogę na to zaradzić bo nic nie pomaga starałem się robić reinstale i tak dalej nie wiem co mogę jeszcze począć i proszę o pomoc ponieważ utrudnia mi to rozgrywkę, jak wiadomo podczas crasha autko zostaje tam gdzie było ale jak wchodzę to już SARA się nie zajeła a to nie moja wina ani serwera nie wiem oco chodzi, proszę o pomoc kogoś kto mi pomoże a nie kogoś kto to rozpatrzy i powie, a ja to wsumie nie mogę nic z tym zrobić. 

Jak zwykle spryt i beng i tylko tyle, zero sprytu beng jest jak zawsze. Mi natomiast działa to na starym laptopie z 2015 roku i działa tu i na wszystkich innych serwerach mta, cena sprzętu nie ma tu nic do rzeczy a odrobina wiedzy wystarczy żeby rozwiązać każdy problem oraz pomoc kompetentnych ludzi którzy mają do powiedzenia coś sensownego w temacie. 

Zainstaluj to i sprawdź logi https://mirror.multitheftauto.com/mtasa/utils/MTADiag.exe 

Jakiego systemu operacyjnego używasz, od kiedy to się dzieje, czy wcześniej było normalnie? Brat dawno temu miał to po reinstalce systemu na jakiegoś śmieciowego Windowsa (edycję). Pierw sprawdź logi z mtadiag, mimo crasha i koniecznego resetu logi powinny się zapisać. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.