Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad z graczem Wieslaw*

Nalesnik

Rekomendowane odpowiedzi

5XvPZsQ.png

mSu4qkK.png

Dzień dobry, Junior Pressman @Nalesnik z redakcji Project News. Witam, was drogich czytelników chciałbym, was zaprosić na wywiad z pracownikiem SARA @Wieslaw*.

LKZ38Vt.png

N@Nalesnik W: @Wieslaw*

N: Cześć może na początek nam się przedstaw, ile masz lat, skąd pochodzisz?
W: Hej. Nazywam się Kacper, mam 16 lat i pochodzę z małej miejscowości na Mazurach.

N: Opowiedz trochę o swojej karierze na serwerze ProjectRPG, kiedy dołączyłeś?
W: Na serwer ProjectRPG dołączyłem 29 czerwca, 2022 roku.

N: Od kiedy już jesteś w San Andreas Road Assistance?
W: We frakcji San Andreas Road Assistance jestem od dnia 10.11.2023 roku.

N: Co uważasz za swoje największe osiągnięcie lub moment dumy?
W: Za największe osiągnięcie, uważam fakt, iż dostałem się do swojej wymarzonej szkoły.

NJakie wyzwania napotykasz na co dzień z graczami?
W: Jakie, wiesz co, powiem ci, że to naprawdę zależy od dnia i pory. Raz trafisz na chamskiego szczawika, a raz będą obsypywać cię donejtami i chwalić za super robotę.

NJakie rady chciałbyś przekazać czytelnikom, które dążą do osiągnięcia swoich celów?
W: Nie poddawajcie się, przyszłość leży przed wami otworem. Nie liczcie, ile razy upadniecie, a ile razy wstaniecie i pójdziecie dalej.

NJakie obowiązki pełnisz na serwerze?
W: Do moich obowiązków należy pomoc graczom, gdy mają niesprawny technicznie pojazd, brak paliwa, czy po prostu potrzebują przetransportować gdzieś pojazd, wszystko za odpowiednią opłatą. Do moich obowiązków należy również oczyszczanie mapy z porzuconych, źle zaparkowanych pojazdów, ale i nie tylko. Ubytki w jezdni to jeden z problematycznych rzeczy dla graczy, nieświecące latarnie czy popękające progi, czy bariery energochłonne również należą do moich obowiązków, aby to naprawić/sprawdzić i zakonserwować.

QYyD5qK.gif

NJakie są główne wyzwania związane z byciem członkiem San Andreas Road Assistance na serwerze?
W: Przede wszystkim trzeba być cierpliwym oraz umieć trzymać jęzorek za zębami jak już wcześniej mówiłem, zależy, na jakich graczy trafimy, jeśli będą to gracze, którzy lubią, poodwalać no to będziemy mieć spory kłopot z nimi, ale nie możemy dać się sprowokować.

N: Czy istnieją specjalne szkolenia lub procedury, które gracze muszą przejść, aby dołączyć do San Andreas Road Assistance?
W: Jedyne czego wymaga zarząd frakcji, by gracz został, wzięty pod uwagę podczas rekrutacji znajdziemy w wątku rekrutacyjnym, a co do szkoleń absolutnie nie. Takie szkolenia odbywają się dopiero po zaakceptowaniu podania przez zarząd frakcji w ustalonym terminie.

N: Jakie są relacje między SARA a innymi frakcjami lub grupami na serwerze ProjectRPG?
W: Słuchaj, frakcja dzięki frakcji. Umiemy między sobą współpracować i każdy potrzebuje, każdego nie ma wyjątków. Nic nowego.

N: Czy SARA bierze udział w organizowanych wydarzeniach lub operacjach na serwerze?
W: Oczywiście, jesteśmy aktywni, jeżeli chodzi o eventy, w szczególności Racing Club, ale i nie tylko. 

N: Jakie umiejętności są szczególnie ważne dla pracownika San Andreas Road Assistance na serwerze?
W: Umiejętność zorganizowania sobie czasu na grę, umiejętność słuchania ze zrozumieniem poleceń wypowiedziane przez pełnoprawne osoby

N: Jakie są reakcje społeczności graczy na obecność SARA i ich interakcje z innymi graczami?
W: To również zależy, niektórzy przyjmują nas dobrze, niektórzy źle, aż po wyzwiska w naszą stronę i wjazd na rodziców co przekłada się na kary serwerowe.

N: Jakie są osobiste doświadczenia twoje jako pracownik SARA na serwerze?
W: Najprzyjemniejsza frakcja, w której grałem, naprawdę polecam spróbować każdej osobie.

N: Jakie są twoje główne zainteresowania i pasje?
W: Głównie interesuje się wszystkim, interesuje się AUDIO, ale także i trochę majsterkowaniem, trochę tym, trochę tamtym.

N: Jakie cele chciałbyś osiągnąć w najbliższych pięciu latach?
W: Awans na doświadczonego pracownika 😄 

NCzy masz jakieś szczególne umiejętności lub talenty, które chciałbyś rozwijać?
W: Moim talentem największym jest, fakt umiejętności komunikacji z drugim człowiekiem nie ma osoby, z którą się nie dogadam, z każdą osobą na tym święcie się dogadam.

N: Jakie wyzwania napotykasz na co dzień z graczami przy interwencji?
W: Najczęściej gracze nie zwracają, na nas zbytnio uwagi wykonujemy po prostu swoją robotę. Problem przychodzi wtedy, kiedy zabieramy auto, a gracz "nakrywa nas" na gorącym uczynku, że zabieramy jego auto i teraz 50/50. Albo nas zwyzywa, albo poprosi ładnie, żebyśmy oddali auto.

N: Jaka jest twoja ulubiona podróż, którą kiedykolwiek odbyłeś, i dlaczego?
W: Moja najlepsza podróż była lawetą na szczyt Mount Chilliad, kiedy to z @Jacusiek jechaliśmy wyciągnąć auto, spadłem 5 razy. Nigdy nie zapomnę tej podróży.

9WjvAMY.png

N: Jakie wartości są dla ciebie najważniejsze w życiu?
W: Szczęście jest dla mnie fundamentem.

N: Czy masz jakieś ciekawe plany na przyszłość, które chciałbyś się podzielić?
W: Chciałbym grać dalej w San Andreas Road Assistance na ProjectRPG.

N: Jakie są twoje spojrzenie na obecne wydarzenia społeczne lub kwestie globalne?
W: Nie za bardzo wiem, co się dzieje, więc skomentuje, to tylko odpowiedzią tak.

N: Czy masz swojego ulubionego bohatera lub wzór do naśladowania?
W: Niestety, nie posiadam danego.

N: Jakie są twoje ulubione formy aktywności fizycznej lub sportu?
W: Spacery/siłownia.

N: Dziękuje, ci bardzo za wywiad mam nadzieję, że czytelnikom się spodoba.
W: Dziękuje również że mogłem wystąpić. Tyle ode mnie, pozdrawiam Starszy Pracownik San Andreas Road Assistance @Wieslaw*

XGwBbve.png

N: A co tutaj jest?

>>>KLIK<<<

>>>KLIK2<<<

>>>KLIK3<<<

8eybfgF.png

nalesnik.png?ex=65c14592&is=65aed092&hm=4mrbOpo.pngimage.png.dc6d6d14a0ac3387847732e7059ae09e.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.