Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Brak ghostmode na kurierze

HODDIN

Rekomendowane odpowiedzi

2 godziny temu, SprytsBeng napisał:

Tylko pojazdy kurierskie mają tego GM'a.

Na 2-gim filmie na początku widać, że najpierw wjeżdżasz w inny pojazd kurierski i działa normalnie GM. Za około 2 sekundy wjeżdżasz w pojazd osobowy i już nie działa te GM.

Wątek wyjaśniony.

Tylko ze on pracuje na kurierze i powinien miec ghost moda. 

3 godziny temu, Zbychuu napisał:

Tylko ze on pracuje na kurierze i powinien miec ghost moda. 

Tylko to działa na zasadzie: Pojazd kurierski > pojazd kurierski.
Zobacz sobie 2-gi jego klip 10-cio sekundowy, to się przekonasz o czym mówię.
Pierw wjeżdza w pojazd kurierski i ghostmode zadziałało od razu. Za te wspomniane 2-wie sekundy później - wjeżdza w ten czarny osobowy pojazd (z tego co dokładniej jeszcze dojrzałem to Vicenta chyba z spoilerem jeszcze) i ghostmode już nie działa.
A na jego 1-szym klipie 15-sto sekundowym, to w biednego Perenniala 2-wu kolorowego.
Ghostmode o kurierze działa prawidłowo.

4 godziny temu, SprytsBeng napisał:

Pierw wjeżdza w pojazd kurierski i ghostmode zadziałało od razu. Za te wspomniane 2-wie sekundy później - wjeżdza w ten czarny osobowy pojazd (z tego co dokładniej jeszcze dojrzałem to Vicenta chyba z spoilerem jeszcze) i ghostmode już nie działa.
A na jego 1-szym klipie 15-sto sekundowym, to w biednego Perenniala 2-wu kolorowego.

A Ty Tobiasz pracowałeś kiedykolwiek na kurierze, że się wypowiadasz? ghostmode powinien działać w każdej sytuacji, na pojazdach kurierskich jak i na pojazdach prywatnych, nie wprowadzaj graczy w błąd.

5 godzin temu, mAti. napisał:

A Ty Tobiasz pracowałeś kiedykolwiek na kurierze, że się wypowiadasz? ghostmode powinien działać w każdej sytuacji, na pojazdach kurierskich jak i na pojazdach prywatnych, nie wprowadzaj graczy w błąd.

on próbuje na siłe pomóc na kazdym serwerze zeby dostać sie do administracji xD

14 godzin temu, SprytsBeng napisał:

To jak wytłumaczysz to nagranie?

https://streambug.org/cv/5e729b

11 minut temu, HODDIN napisał:

To jak wytłumaczysz to nagranie?

https://streambug.org/cv/5e729b

Zaskoczyłeś mnie tym 3-cim nagraniem.
Rzeczywiście błąd z tym ghostmodem.
Przepraszam za zamieszanie. Zwracam honor. 

10 godzin temu, mAti. napisał:

Z 10-20 razy jak robiłem zadania o tym i jak testowałem. Spróbowałem. I mi się spodobało.

4 godziny temu, Zbychuu napisał:

on próbuje na siłe pomóc na kazdym serwerze zeby dostać sie do administracji xD

Nie o to chodzi. 😄
-
Miłej niedzielki, nowego tygodnia życzę.

25 minut temu, SprytsBeng napisał:

Nie o to chodzi. 😄

No właśnie o to chodzi, bo ty robiłeś dzienne, niektórzy maja prace ulepszoną o pare poziomów, więc wiedzą więcej, nie rozumiem po co wypowiadasz się jak dokładnie nie wiesz o czym piszesz XD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.