Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiady z nowymi członkami biznesu Project News

NEONEK

Rekomendowane odpowiedzi

5ZEhtiY.png

34yiMrE.png

Witajcie drodzy czytelnicy z tej strony Junior Journalist @NEONEK. Dzisiaj przedstawiam Wam, aż 5 wywiadów z nowymi członkami Redakcji Project News a są to: @worsaac@-dzusia-@Veon@Gash@LikomekBez zbędnego przedłużania zapraszam do czytania.

LKZ38Vt.png

N: @NEONEK | w: @worsaac
N: Witam, z tej strony Junior Journalist @NEONEK z Redakcji Project News, na samym początku chciałbym podziękować Ci, że zgodziłeś się na wywiad.
w: Witaj, Z tej strony Pressman @worsaac z Redakcji Project News.

N: Więc tak pierwszym pytaniem, Czy mógłbyś się przedstawić naszym czytelnikom?
w: Jestem 16-letnim nastolatkiem o imieniu Kacper, na serwerze jestem znany jako @worsaac. Mieszkam w województwie pomorskim, a dokładniej w okolicy miasta Słupsk. Na co dzień uczę się w 3 klasie w szkole branżowej 1 stopnia, na kierunku lakiernik samochodowy. W wolnym czasie lubię rozwijać się w mojej pasji, jakim jest programowanie. Aktualnie programuje w językach: Java/JavaScript i zajmuje się pisaniem pluginów bądź skryptów do gry, takiej jak Minecraft.

N: Jak trafiłeś na platformę MTA oraz serwer ProjectRPG i jak wyglądały twoje początki?
w: O platformie MTA dowiedziałem się od kolegi, znanego jako Amadeuszek, w 2017 roku. Niestety nie jest on graczem Projecta, lecz chciałbym mu bardzo podziękować, za polecenie tej gierki, ponieważ dzięki niemu, poznałem wiele wspaniałych osób, z którymi utrzymuję kontakt do dziś. Na ProjectRPG gram stosunkowo od nie dawna, ponieważ swoją rozgrywkę na serwerze, rozpocząłem dokładnie 26 listopada. Wiem, że na serwerze nie mam dużego stażu, lecz jestem zadowolony z tego, co udało mi się przez ten czas osiągnąć. Moje początki nie wyróżniały się jakoś specjalnie od innych graczy, ponieważ jako nowy gracz rozwijałem się stopniowo i z dnia na dzień osiągałem coraz więcej, w otoczeniu wspaniałych osób.

N: Skąd się wziął pomysł na taki nick?
w: Pomysł na nick wpadł mi do głowy w podstawówce a dokładnie to w 6 klasie. Z tego, co pamiętam, był to, Poniedziałek, gdzie siedziałem na lekcji języka angielskiego. Wtedy pierwszy raz usłyszałem słówko "worst" (Tak, wiem, co to słówko oznacza xd). Jako iż, spodobało mi się to słowo, postanowiłem powiązać z tym swój nick. W tamtych czasach sławne były nicki z końcówkami np. "PL." dlatego też powstał mój pierwszy nick, jakim był WoRsAcPL. W tamtych czasach byłem graczem community Minecraft 1.8, gdzie mój nick stał się "rozpoznawalny". Po paru latach, gdy te końcówki przestały być sławne, przerobiłem swój nowy nick na ten, pod którym gram do tego momentu, czyli worsaac.

N: Rozumiem, ile posiadasz przegranych godzin oraz ile wynosi na chwilę obecną twój majątek i czy posiadasz jakieś serwerowe marzenia, czy też cele, które chciałbyś zrealizować ?
w: Na ten moment posiadam przegrane zaledwie 215 godzin, a mój majątek, na ten moment wynosi 600k $. Osobiście, mam dwa serwerowe marzenia, do których dążę. Pierwsze co chciałbym osiągnąć, jest kupienie tunera programowego bądź mechanicznego w byle jakiej lokalizacji. Drugim moim marzeniem jest, zostanie członkiem administracji serwera. Wiem, że do tego jeszcze długa droga, lecz staram się stopniowo do tego zbliżać.

N: Od niedawna jesteś w biznesie Project News, co Cię skłoniło do napisania podania, oraz jakie są twoje zadania/obowiązki jako dziennikarza?
w: Do napisania podania skłoniła mnie tematyka biznesu. Jak moglibyście zauważyć, lubię się rozpisywać. Pomyślałem, że skoro lubię pisać dłuższe wypowiedzi, to mogę to połączyć z czymś, co przyniesie mi jakąkolwiek satysfakcję. Do mojego dołączenia przyczynił się również @Vajtekk.vnd, to on polecił mi biznes i dzięki niemu, utwierdziłem się w przekonaniu, że ten biznes jest w sam raz dla mnie. Do moich obowiązków jako dziennikarza należy, robienie artykułów oraz przeprowadzanie wywiadów z różnymi ciekawymi osobami, z community serwera ProjectRPG.

N: Czy po tak krótkim czasie w biznesie zauważasz jakieś braki, co byś dodał, no i jak oceniasz biznes w skali od 1 do 10?
w: Według mnie biznes nie posiada żadnych braków, lecz osobiście, zmieniłbym jedną rzecz. Bardzo chciałbym, aby biznes, otworzył się bardziej do ludzi, chodzi mi dokładnie o ponowne otworzenie Discorda biznesowego dla osób spoza biznesu, które mogłyby dawać propozycję odnośnie biznesu, jak i podsuwać wszelakie pomysły w stosunku do przyszłych artykułów. Biznes oceniam 10/10 ze względu na bardzo dobre prosperowanie biznesu oraz ze względu na wspaniałe osoby, które w tym biznesie się znajdują.

N:  Dziękuje Ci bardzo za czas poświęcony dla wywiadu, ostatnim pytaniem będzie, czy chciałbyś kogoś pozdrowić, jeśli tak śmiało to zrób.
w: Nie ma sprawy, zawsze jestem otwarty na takiego typu rzeczy. Chciałbym pozdrowić moich kochanych przyjaciół: @Majfek@necron1@Kartun.exe@Nalesnik@Vajtekk.vnd@Salvador.@Bp.Kaczorek*@Ivan*, najbardziej spoconego Pana kuriera, czyli @JustinIsBallin oraz całą Redakcję Project News!

JVIGpzc.png

N: @NEONEK | d: @-dzusia-

N: Witam, z tej strony Junior Journalist @NEONEK z Redakcji Project News, na samym początku chciałbym podziękować Ci, że zgodziłaś się na wywiad.
d: Witam, z tej strony Junior Pressman @-dzusia-. Ja również dziękuje za zaproszenie.

N: Więc tak pierwszym pytaniem, Czy mogłabyś się przedstawić naszym czytelnikom?
d: Mam na imię Judyta i jestem ze Śląska. Lubię sobie czasem właśnie pograć w różne gry. Ogólnie mówiąc, interesuję się literaturą.

N: Jak trafiłaś na platformę MTA oraz serwer ProjectRPG i jak wyglądały twoje początki?
d: 2 lata temu mój kolega, który również grał na serwerze ProjectRPG, zainstalował mi MTA i pokazał serwer. Oto tak gram do dziś, choć miałam nie jedną przerwę.

d: Po prostu moi znajomi tak na mnie mówią, więc dlatego nazwałam się „dzusia”.

N: Rozumiem, ile posiadasz przegranych godzin oraz ile wynosi na chwilę obecną twój majątek i czy posiadasz jakieś serwerowe marzenia, czy też cele, które chciałabyś zrealizować ?
d: Przegranych godzin mam prawie 250. Nie jest to dużo, ale wspaniale wspominam każdą chwilę na tym serwerze. Jeśli chodzi o majątek, to wynosi on około 300k. Uważam, że nie jest on duży, ale przez właśnie ilość przerw jest on taki, a nie inny. Moje cele na serwerze ProjectRPG to przede wszystkim właśnie rozwinąć się w redakcji oraz może w przyszłości spróbować w jakieś frakcji?

N: Od niedawna jesteś w biznesie Project News, co Cię skłoniło do napisania podania, oraz jakie są twoje zadania/obowiązki jako dziennikarza?
d: Do napisania podania skłoniło mnie to, że właśnie lubię literaturę, a pisanie artykułów sprawia mi przyjemność. Moje obowiązki jako dziennikarz to oczywiście pisanie artykułów, ale także bycie kulturalnym i dawanie przykładu na serwerze.

N: Czy po tak krótkim czasie w biznesie zauważasz jakieś braki, co byś dodała, no i jak oceniasz biznes w skali od 1 do 10?
d: Jeśli chodzi o sam biznes, to wszystko jest bardzo dobrze zorganizowane. Przyznam szczerze, że inaczej sobie to wyobrażałam, jednak jestem pozytywnie zaskoczona. Na ten moment nie jestem w stanie powiedzieć, co bym dodała, bo jak na razie wszystko jest elegancko. 10/10!

N:  Dziękuje Ci bardzo za czas poświęcony dla wywiadu, ostatnim pytaniem będzie, czy chciałabyś kogoś pozdrowić, jeśli tak śmiało to zrób.
d: Ja również dziękuję za zaproszenie. Pozdrawiam całą Redakcje Project News, organizacje The Always oraz moją wierną przyjaciółkę @-zosix-.

k9BikpQ.png

N: @NEONEK | V@Veon

N: Witam, z tej strony Junior Journalist @NEONEK z Redakcji Project News, na samym początku chciałbym podziękować Ci, że zgodziłeś się na wywiad.
VWitam z tej strony Junior Pressman @Veon.

VJasne, mam na imię Cezary mam 17 lat, interesuje się sportami walk, trochę motoryzacją i wszystkim, co popadnie, jestem człowiekiem orkiestra.

N: Jak trafiłeś na platformę MTA oraz serwer ProjectRPG i jak wyglądały twoje początki?
VNa platformę MTA trafiłem z nudów, prawie 4 lata temu zaczynając grę na konkurencyjnym serwerze, potem z powodu blokady konta przeszedłem na trochę bardziej niszowe serwery, gdzie poznałem @Koseryk i to on zachęcił mnie do wejścia na ProjectRPG. Przez chwilę miałem przerwę od serwera, ale od czerwca wchodzę codziennie aż do dzisiaj.

VPomysł na nick jest trochę skomplikowany, bo wziął się stąd, że na moich początkach w MTA miałem nick V3non, aczkolwiek z biegiem czasu stwierdziłem, że nazwa jest trochę chaotyczna i zmieniłem na Veon którym cały czas się posługuje.

N: Rozumiem, ile posiadasz przegranych godzin oraz ile wynosi na chwilę obecną twój majątek i czy posiadasz jakieś serwerowe marzenia, czy też cele, które chciałbyś zrealizować ?
VNa serwerze posiadam przegranych 444 godziny, jakbym grał bez przerw, to by było nieco więcej, majątku również nie mam zbyt dużego, ponieważ posiadam Flasha z tuningiem, który jest wyceniany na około 240 tysięcy. Co do serwerowych celi myślę, że największym to dołączenie do administracji serwera, ale wiem, że jeszcze długa droga do tego.

VNad napisaniem podania do redakcji myślałem już jakiś czas, ale takim kulminacyjnym momentem było polecenie przez gracza @_PeMaR_ i wtedy zmotywowałem się, aby takie podanie napisać. Co do obowiązków to jedynie wyrobienie normy jest moim obowiązkiem, z czym raczej nie będzie problemu, ponieważ uwielbiam kontakt z ludźmi, a przeprowadzenie wywiadów z graczami mi to umożliwia.

N: Czy po tak krótkim czasie w biznesie zauważasz jakieś braki, co byś dodał, no i jak oceniasz biznes w skali od 1 do 10?
VW biznesie jestem niecały miesiąc i do tej pory nie zauważam żadnych braków, wszystko jest profesjonalnie zrobione, płaca dobra i oczywiście biznes oceniam na mocną 9, ponieważ może być zawsze lepiej.

N:  Dziękuje Ci bardzo za czas poświęcony dla wywiadu, ostatnim pytaniem będzie, czy chciałbyś kogoś pozdrowić, jeśli tak śmiało to zrób.
VJasne, chciałbym pozdrowić @Pan_Kurier, @Patryk337, @Kosiarczyk, @HeliX, @hardmacus oraz całą organizację The Always.

aalwhr0.png

N: @NEONEK | G: @Gash

G: Siemanko, chętnie odpowiem na pytanka.

G: Cześć! Mam na imię Michał, pochodzę z województwa świętokrzyskiego. W wolnym czasie lubię pograć w różne gry ze znajomymi.

G: Na platformę MTA trafiłem przez kolegę, na początku grałem na konkurencji, ale nie spodobał mi się ten serwer, ostatecznie zostałem na serwerze ProjectRPG. Początki były ciężkie, ale dzięki znajomemu, szybko zacząłem ogarniać.

G: Pomysł na nick wziął się całkowicie przypadkowo.

G: Na serwerze mam przegrane ponad 4k h, mój majątek wynosi +- 20kk. Moim serwerowym celem jest, dostanie się na rangę supportera, lecz z moimi karami, może być ciężko haha.

G: Byłem tylko raz w biznesie, dlatego chciałem spróbować czegoś innego. Moimi obowiązki to oczywiście pisanie artykułów.

G: W biznesie nie zauważyłem braków, myślę, że na obecną chwilę biznes mogę ocenić na 8/10 jest dużo pomocnych osób i panuje miła atmosfera.

N:  Dziękuje Ci bardzo za czas poświęcony dla wywiadu, ostatnim pytaniem będzie, czy chciałabyś kogoś pozdrowić, jeśli tak śmiało to zrób.
G: Również dziękuje za możliwość udzielenia wywiadu. Chciałbym pozdrowić: @nsanee.@berz_@EndriuK@wariatZlotkowski@Likomek@matty.@kepucz@fornek@zmijapeek@SiboX.TWR@peperonias, @Dzik*@Pawex26.

kRBQQpI.png

N: @NEONEK | L: @Likomek

L: Pewnie, wal śmiało.

L: Mam na imię Olek mam 16 lat. Pochodzę z województwa świętokrzyskiego i uczęszczam do technikum na kierunek technik-elektryk.

L: Trafiłem na platformę MTA głównie z inicjatywy znajomego, który zachęcił mnie, abyśmy zagrali na ProjectRPG. Początki były trudne, często traciłem pieniądze, co wiązało się z brakiem chęci do gry, aczkolwiek po czasie zacząłem je zyskiwać.

L: Niestety dokładnie nie pamiętam, lecz wiem, że to było podczas zakładania konta na Minecraft.

L: Posiadam 2047 przegranych godzin, mój obecny majątek wynosi coś w okolicach 3kk. Nie mam konkretnego marzenia serwerowego, aczkolwiek wyznaczyłem sobie cel nabycia 100 Waltonów, lecz plan nie wypalił z powodu braku pieniędzy.

L: W biznesie byłem kilka razy i bardzo mi się on podobał. Postanowiłem więc napisać podanie i spróbować swoich sił na nowo. Do moich obowiązków należy pisanie artykułów/wywiadów.

L: Zauważyłem w większości braki w liczebności członków biznesu, zawsze była ona mała, a po rekrutacji zostawała mała garstka osób. Dodałbym zwiększone zarobki, ponieważ dzisiejsze są dosyć mierne w porównaniu z poprzednim rokiem. Biznes oceniam w skali 7/10.

L: No to chciałbym pozdrowić: @Livia, @EndriuK@Kulek@Sergiuszek<3@Testosteron@Pawex26@kepucz oraz całe Sicarios. 

z1V5YRK.png

Dziękuję bardzo za przeczytanie tego materiału. Mam nadzieję, że dzięki temu dowiedzieliście się trochę więcej na temat nowej administracji. A odnośnie do kolejności ustawienia osób było to losowane za pomocą specjalnej strony. Zapraszam również do obserwowania naszej redakcji. Miłego Dnia/Popołudnia/Wieczoru/Nocy.

8eybfgF.png

Dla Redakcji Project News:
OQXQjWK.png4mrbOpo.pngimage.png.dc6d6d14a0ac3387847732e7059ae09e.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.