Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Leokadia

Haruno

Rekomendowane odpowiedzi

Godzinę temu, Leokadia napisał:

Dostałeś kicka za bugowanie blipa, odkąd zaczęłam Cię specować, skakałeś tam i wbiegałeś w ludzi. Dziękuje i życzę miłej nocy.

klikałem w, powodem mojego klikania w było to że jak się schafter zrespi to będę mógł go bez problemu kupić i wtedy pokaże mi panel. pozdrawiam cieplutko, i również miłej nocy <3.

Nagranie przedstawia nam tylko 25 sekund, co jest czasem szczątkowym w porównaniu do łącznego czasu poświęconego przez Supporterkę na obserwację Oskarżonego. Na nagraniu nie widać bugowania tabliczki, jednakże nie mam wglądu do tego co działo się nawet kilka sekund wcześniej. Patrząc po historii kar i warnów jestem skłonny uwierzyć Supporterce na słowo i dziwię się tylko że sprawa nie została zgłoszona do Administratora, w celu zbanowania Oskarżającego z powodu na bardzo częste popełnianie tego samego wykroczenia. Skargę uznaje się za odrzuconą.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.