Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na Mixsu

BossKuba

Rekomendowane odpowiedzi

Login: BossKuba
Nick oskarżonego: Mixsu
Powód skargi: Niezweryfikowanie forum przed podjęciem decyzji o banie, co spowodowało stratę czasu i majątkowe.
Data zdarzenia: 25.01.2024
Dowody: Link do sprawy zamieszczę pod opisem sytuacji a resztę dowodów zamieszczę w załączniku.
Opis sytuacji: To co zrobił Pan Mixsu wzbudza we mnie ogromną frustrację. Nałożył na mnie permanentną blokadę, nie sprawdzając forum każąc wyjaśnić mi sprawę na forum. Tutaj bezpośrednio zwrócę się do administratora: Panie Mixsu to chyba Pan powinien ową sprawę zweryfikować na forum, ale chyba zamiast rzetelnie wykonywać obowiązki administratora woli Pan 5 godzin grać w CS'a, może gdyby z tych 5 godzin wyciągnąć 5 minut aby wejść na forum i sprawdzić czy sprawa została uzgodnioną z RCONEM to nie było by teraz skargi. Poniżej wymieniam poniesione przeze mnie starty majątkowe i czasowe : -utrata domku którego czynsz kończył się dzisiaj -utrata ponad 20 dnia logowania -utrata serii wykonywania zadań dziennych za które dziś przysługiwało by mi losowanie nagrody. Żądam aby powyżej wymienione starty zostały mi zwrócone bo to oburzające że człowiek wykonując nieodpowiednio swoje zadania mimo uplasowania tak wysoko psuje frajdę z rozgrywki i utrudnia grę. Dodatkowo wnoszę o degradacje albo całkowite wykluczenie tego człowieka z szeregów administracji bo jak widać chyba woli spędzić 5 godzin w CSie zamiast 5 minut na weryfikacji graczy, którym zamierza zaraz permanentnie zakazać rozgrywki i narazić na ryzyko utraty daily loginu etc. Takie błędy są niedopuszczalne szczególnie jeżeli ten człowiek zajmuje prawię najwyższą rangę na serwerze. To tyle ode mnie zaznaczę najważniejsze: proszę o zwrócenie strat poniesionych z powodu jego błędu, proszę o degradacje lub całkowite wykluczenie z administracji tego Pana oraz proszę o jak najszybsze odbanowanie. 

https://projectrpg.pl/topic/98813-prośba-o-zezwolenie-na-przelanie-większego-majątku/?tab=comments#comment-668444

image.png

20240125185524_1.jpg

Cześć,

Zaszedł błąd w komunikacji, gdzie źle zinterpretowałem zatwierdzoną darowiznę. Bany zostały zdjęte, a kary zostały unieważnione, tak by nie były one brane pod uwagę. 
Nie za bardzo rozumiem fakt wplątywania w sprawę serwerową tego, co robię poza nim, chciałbym zaznaczyć, że również mam swoje życie, a w Tym przypadku gra chodziła w tle.

Nie wplątałem tutaj bezpośrednio twojego życia poza serwerowego, nigdzie nie narzucam ci że masz siedzieć i zajmować się serwerem cały dzień, chodziło mi tu wytoczyć że skoro spędziłeś 5 godzin w csie to mogłeś spędzić 5 minut na weryfikacji skoro już zabrałeś się za banowanie dzisiaj i to permanentne. Powinieneś mieć świadomość że decyzja o permanentnym banie powinna być dokładnie przefiltrowana i wdrożona za pośrednictwem silnych argumentów przemawiających do nadania blokady, a nie tak jak ty to zrobiłeś. W końcu mogłem ponieść straty związane z tą nonsensowną decyzją.

6 minut temu, BossKuba napisał:

Nie wplątałem tutaj bezpośrednio twojego życia poza serwerowego, nigdzie nie narzucam ci że masz siedzieć i zajmować się serwerem cały dzień, chodziło mi tu wytoczyć że skoro spędziłeś 5 godzin w csie to mogłeś spędzić 5 minut na weryfikacji skoro już zabrałeś się za banowanie dzisiaj i to permanentne. Powinieneś mieć świadomość że decyzja o permanentnym banie powinna być dokładnie przefiltrowana i wdrożona za pośrednictwem silnych argumentów przemawiających do nadania blokady, a nie tak jak ty to zrobiłeś. W końcu mogłem ponieść straty związane z tą nonsensowną decyzją.

Oczywiście, że posiadałem solidne argumenty, które pozwalały mi nadać blokadę, tak jak mówiłem, zaszedł błąd w komunikacji i interpretacji spraw wew.
Sprawę wyjaśniłem tak szybko, jak mogłem, na odpowiedź w apelacji czekałeś 30 minut, co uważam za szybkie rozwiązanie sprawy. Tak czy siak, oczywiście za sytuacje przepraszam.

Nie wiem co mam rozumieć poprzez ''interpretacje spraw wewnętrznych'', zgodnie z regulaminem, sprawy w kwestii majątków i wydawaniem zezwolenia uzgadnia się z administracją RCON, tutaj cytuje: ''2.1.3. W kwestii chęci podarowania większej sumy należy najpierw uzgodnić operację z Administracją RCON.'', ale wydaje mi się że doskonale znasz regulamin skoro jesteś administratorem. Wracając twoja ''interpretacja spraw wewnętrznych'' powinna się odbyć się właśnie z Zebra, lub innym administratorem RCON skoro to właśnie te osoby jak już ponownie nakreślam są odpowiedzialne za kwestie majątkowe, a nie z kimś kto o tej sprawie wie tyle co ty. A jeśli mowa o tych solidnych argumentach, to jestem prawie przekonany że dostrzegłeś tą transakcje w logach i to był bodziec do wlepienia kary, bez większej weryfikacji.

Administrator rzeczywiście popełnił błąd i nadał karę zbyt pochopnie nie analizując dostępnych informacji nt. umożliwienia przeniesienia majątku. Członek administracji się przyznał do winy i przeprosił za swoje przewinienie. W ramach zadośćuczynienia zobowiązuje członka administracji do przelania 2500$ rekompensaty dla gracza @BossKuba i 2500$ rekompensaty dla gracza @greg3310 (Wpłata do 05.02.2024 i podesłanie do mnie dowodów w wiadomości prywatnej). Członka administracji ostrzegam na przyszłość, aby weryfikował wszystkie dostępne informacje przed podjęciem działania. Skargę uznaje się za przyjętą.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.