Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Mizshift

Rocha.mf

Rekomendowane odpowiedzi

Login: rocha666
Nick oskarżonego: Rocha
Powód skargi: Bez ostrzeżenia dostałem zakaz prowadzenia pojazdów choć chłop sam mi wbiegł pod koła i przeprosiłem go za to.
Data zdarzenia: 25.01.2024r.
Dowody:  Nie mam dowodów 
Opis sytuacji: Jadąc kosiarką chłop wszedł mi pod koła i padł. Przeprosiłem go i to była pierewsza taka sytuacja od kąd gram na serverze. Bez ostrzeżenia odrazu dał mi zakaz prowadzenia na 24h.

Witam zaczynając nie miałem obowiązku nałozyc na ciebie ostrzeżenia  w tym przypadku o VDM. Dostałem na cb ssy na  których  widać że zabijasz gracza kosiarką wjechaleś na niego po czym wysiadłeś dowody podsyłam osobie sprawdzającą tą skargę. Niemam nic więcej do dodania życzę miłego dnia :) 

Na przedstawionym przez Supportera dowodzie widać oczywiste rozjechanie gracza i po tym opuszczenie kosiarki. Nie ma możliwości, że Oskarżający mógł nie zauważyć człowieka pod kołami swojej kosiarki. Supporter miał prawo zastosować karę czasową i nadał ją na okres 12 godzin. Członek administracji nie ma obowiązku skalować kar od warna, w momencie kiedy widzi celowe działanie wbrew regulaminowi. W takim przypadku właśnie nadana kara może być bardziej dotkliwa. Skargę uznaje się za odrzuconą.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.