Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Podejrzana akcja z sandkingiem

MarceliQ

Rekomendowane odpowiedzi

Dnia 24 stycznia około godziny 20 gracz @Mieczyslaw*GsH zapytał się mnie czemu sandking o id 11528 jest na DMie - odpowiedziałem mu że nie wiem gdyż sandking był używany 23 stycznia wieczorem i odstwawiłem go na bazę stał tam dopóki nie sprzedałem bazy i wtedy supporterka Nataliaaa wytepała go na przecho na moją prośbę. I wciąż nim nie jeździłem. Po krótkiej rozmowie z graczem napisał że niema on opon i że mam go wyjąć i nie za bardzo wiem o co chodzi gdyż pojazd nie był przezemnie użytkowany. Sandking jest przypisany do organizacji przez gracza Xep i Mieczysław ma do niego klucze i to nie była jedyna taka nie fajna sytuacja z tym graczem. Proszę o sprawdzenie kto kierował sandkingiem ponieważ na forum widnieje mój nick i pod panelem f5 to samo. Pragnę zauważyć że na serwerze istnieje bug że gdy wsiądziemy do auta to mamy kilka sekund powiedzmy na zwodowanie lub na wybuchnięcie auta i gdy w nim zginiemy ostatnim kierowcą wciąż pozostaje gracz który używał auta przed nami. Prosiłbym o jak najszybsze rozwiązanie sytuacji

Może tak być, że gracz, który wjechał na dm i został zabity w aucie nie wychodząc z niego,nie został zapisany jako ostatni kierowca, działo się tak czasami nawet u mnie, gdy niszczyliśmy sobie auta poprzez wybuch w celu oderwania karoserii pojazdu. Raczej tylko Rcon to sprawdzi kto wsiadał do pojazdu 

37 minut temu, EndriuK napisał:

Może tak być, że gracz, który wjechał na dm i został zabity w aucie nie wychodząc z niego,nie został zapisany jako ostatni kierowca, działo się tak czasami nawet u mnie, gdy niszczyliśmy sobie auta poprzez wybuch w celu oderwania karoserii pojazdu. Raczej tylko Rcon to sprawdzi kto wsiadał do pojazdu 

właśnie wiem że tak jest tak samo można zwodować auto i umyć od tego rączki bo ostatni kierowca dalej się nie zmieni

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.