Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad z Doświadczonym Kierowcą Calvin.

Vajtekk.vnd

Rekomendowane odpowiedzi

OPGILdz.png

34yiMrE.png

Hejka, z tej strony Junior Reporter @Vajtekk.vnd, dzisiaj przygotowałem dla Was artykuł, jakim jest wywiad z Doświadczonym Kierowcą @Calvin. Bez zbędnego przedłużania, zapraszam do przeczytania.

X7GzCDj.png

V: @Vajtekk.vnd | Ca: @Calvin

V: Hej, z tej strony Junior Reporter @Vajtekk.vnd z Redakcji Project News, chciałbyś udzielić mi wywiadu?
Ca: Tak oczywiście.

V: Dobrze, w takim razie, opowiedz nam coś o sobie.
Ca: Cześć, nazywam się Aleksander i mieszkam w Łodzi. Na co dzień uczęszczam do szkoły Hotelarskiej na profilu Technik Hotelarz. Dwa tygodnie temu oficjalnie domykałem ten rozdział w swoim życiu, ponieważ pisałem ostatnie egzaminy, które będą zależały od tego, czy dostanę kwalifikacje na mój zawód. Interesuje się motoryzacja, transportem i językami obcymi.

V: Jak trafiłeś na serwer ProjectRPG?
Ca: W 2020 podczas bana na konkurencyjnym serwerze próbowałem sobie zagospodarować czas i zabić nudę szukając nowego projektu. Trafiłem na nasz serwer całkiem z przypadku i założyłem konto. Na pierwszy rzut oka w ogóle mi się nie podobało, stawiałem, że serwer upadnie bardzo szybko i nie będzie sensu dawać mu szansy. Na stałe na serwerze zawitałem dopiero w wakacje 2021 roku i zobaczyłem prawdziwą kwintesencję tego serwera i jego piękno.

V: Jak wyglądały Twoje początki na serwerze?
Ca: Weźmy pod uwagę 2020, ponieważ wtedy serwer był jednym wielkim pustym polem do gry. Jeden z graczy pamiętam, że zawiózł mnie w bardzo pomarańczowej taksówce, bodajże modelu Vincent na kurs prawa jazdy, niestety nie pamiętam czy był on tak rozbudowany, jak jest dziś, ale pamiętam, że przeszedłem go szybko. Graczy było wtedy maksymalnie 20, więc szans na podwózkę bez taxi nie było żadnych, musiałem radzić sobie samemu na nogach, dobiegłem do sweeperów które były wtedy prawdopodobnie w dzielnicy Easter Basin przy takim ceglanym magazynie, a potem… wyszedłem z gry, bo się znudziłem.

V: Na serwerze przegrałeś łącznie blisko 1400 godzin, jak Ci się grało przez ten czas? Dobrze wspominasz wszystkie te spędzone godziny? Masz zamiar grać dalej?
Ca: Oczywiście, nie żałuję każdej spędzonej godziny, ponieważ gra mi się tu bardzo dobrze, jak na moją złą opinię na temat konkurencji, która zabiła we mnie to piękno, które oferuje MTA, tak ProjectRPG przywrócił całą nostalgiczną aurę. Grać mam zamiar do czasu, gdy tylko wolny czas i mniejszy podział obowiązków mi pozwoli.

V: Jak wyceniasz swój majątek? Co się w nim znajduje?
Ca: Mój majątek mogę wycenić na skromne 10.000.000$ w jednym samochodzie oraz pokaźnym pliku gotówki, który wynosi aktualnie 1.300.000$. Czy jestem z niego dumny? Oczywiście, że tak!

V: Chciałbyś kiedyś zasilić szeregi administracji serwera jako Support? Pisałeś kiedyś podania w trakcie rekrutacji?
Ca: Nie pisałem nigdy podań, na aktualną chwilę ani trochę nie mam ochoty być w administracji, za dużo obowiązków i zabawy.

V: Dobrze, przejdźmy teraz do frakcji. Jesteś we frakcji San Andreas Transport Corporation na Doświadczony Kierowca, mógłbyś opowiedzieć o swoich doświadczeniach z frakcji? Jak do niej trafiłeś? Jak wyglądała Twoja droga od akademii po ten stopień?
Ca:  Jeśli chodzi o doświadczenia z frakcji, jako Doświadczony Kierowca mogę zapewnić, że doświadczyłem naprawdę wielu doświadczeń, które będą mi na pewno doświadczać już do końca moich serwerowych doświadczeń! - tak na poważnie, każdy dzień to tak naprawdę inna przygoda i nowe wyzwania, każdy klient jest inny i do każdego trzeba inaczej podejść. Do samej frakcji trafiłem już łącznie podczas 3 rekrutacji, ostatnio zdecydowałem się na powrót z uwagi na więcej wolnego czasu. Moja droga w akademii zazwyczaj była bardzo krótka, ponieważ trwała ok. 2 dni, po tym czasie zawsze kierowałem się na egzamin przyśpieszony, który 2 razy zdałem na 100%, taki egzamin od razu kwalifikował mnie na prawie pracownika pełnoprawnego, ponieważ są pewne kruczki, których nie mogę zdradzić. Stopień po stopniu awansowałem, najczęściej poprzez podwójne formy awansu, gdyż lubię sobie stawiać wysoko poprzeczkę i robić nowe wyzwania. 

l1PEFZD.png

V: Czym się zajmuje frakcja SATC na serwerze? Byłeś kiedyś w innych frakcjach? 
Ca: Frakcja zajmuje się przewozem ludzi z punktu A do B, świadczymy również usługi z kategorii przewozów busem oraz lotów helikopterem. Gorąco polecam napisać do nas, przy najbliższej rekrutacji z uwagi, iż panuje prawdziwa, rodzinna atmosfera, zarząd dopina każdy frakcyjny projekt do najlepszego poziomu, przez co my możemy świadczyć dla Państwa jeszcze lepsze usługi. Do tej pory frakcja SATC to jedyna frakcja, w której miałem i mam zaszczyt funkcjonować.

V: Jeśli musiałbyś zmienić frakcję, to jaka by to była?
Ca: Podejrzewam, że frakcja SARA z uwagi na doświadczenia z konkurencyjnego serwera, mam pewien pogląd na funkcjonalnie tej frakcji. 

V: Nie jesteś w żadnym biznesie serwerowym, byłeś kiedyś w jakichś? Może chciałbyś dołączyć do jakiegoś?
Ca: Nie miałem jeszcze okazji być w biznesie na naszym serwerze, w przyszłości być może zdecyduje się na ten krok.

V: Nie jesteś także w żadnej organizacji serwerowej, dlaczego tak? Byłeś kiedyś w jakichś?
Ca: Organizacja w mojej opinii jest tylko przydatna, gdy naprawdę mamy chęć jeździć dużą gamą pojazdów. Nie mam takiej chęci, nie mam w ogóle potrzeby być zobowiązany do jakiejś organizacji, na ten moment żadna nie oferuje dla mnie nic ciekawego.

V: Posiadasz jakiś cel na serwerze?
Ca: Maksymalna ranga we frakcji, maksymalny poziom pracy rajdowca i kiedyś wszystkie poziomy prac dorywczych

V: Co byś dodał, usunął bądź po prostu zmienił na serwerze?
Ca: Ludzie wezmą to za kontrowersyjną opinię, ale usunąłbym VoiceChat, jakoś totalnie nigdy nie rozumiałem tej formy komunikacji w MTA i nigdy jej nie używałem, wolę już z kimś pogadać na dłużej np. na komunikatorach głosowych, dodałbym jeszcze jedną pracę na wodzie oraz z samolotami.

V: Dobrze, odchodząc od MTA, skąd pomysł na nick?
Ca: Od bokserek Calvina Kleina, które miałem w tym momencie na sobie.

V: Jak spędzasz wolny czas poza MTA?
Ca: W pracy, w samochodzie bądź z dziewczyną.

V: Uprawiasz jakiś sport?
Ca: Głównie, hobbystycznie domowa siłownia na ten moment.

V: Grasz w inne gry poza MTA?
Ca: Na ten moment nie, wszystko szybko mi się nudzi.

V: Oglądasz jakieś filmy lub seriale? Jeśli tak, to jaki jest Twoim ulubionym?
Ca: Oglądam. Jeśli chodzi o serię filmów to na pewno Szybcy i Wściekli, uwielbiam również Scarface, z seriali Breaking Bad, Prison Break.

V: Słuchasz może muzyki? Jeśli tak, to jaki gatunek jest Twoim ulubionym?
Ca: Głównie słucham rapu, ulubiony wykonawca muzyczny Kanye West.

kAwDoMx.gif

V: Jakie jest Twoje największe życiowe marzenie?
Ca: Nie mam marzeń, stawiam sobie bardziej cele i próbuje je realizować.

V: Jak wyobrażasz sobie swoje życie za 5 lat?
Ca: Na pewno widzę siebie z pomysłem na życie i ugruntowanym jakimś zapleczem finansowym, ogólnie biorę z życia co najlepsze i doceniam każdą chwilę, także nie wybiegam aż tak w przyszłość. Warto żyć tym, co jest teraz, a nie to, co będzie.

V: Bez czego nie wyobrażasz sobie życia?
Ca: Niestety internet.

V: Jaki jest Twój wymarzony pojazd w prawdziwym życiu?
Ca: Mercedes Klasy S, za dużo modeli, żeby wybrać ten jeden, który tak bardzo bym chciał.

V: Kim chciałeś zostać, gdy byłeś mały? Co Cię od tego zatrzymało?
Ca: Za dużo byłoby tych zawodów, żeby je wymieniać, ale na pewno nie wykonuję aktualnie jeszcze tego, co chciałem w dzieciństwie.

V: Jakbyś miał napisać coś na billboardzie, co by to było?
Ca: Manchester jest czerwony.

V: Na co wydałbyś milion złotych?
Ca: Nigdy się nad tym nie zastanawiałem, na pewno nie na potrzeby, które bym sobie tłumaczył „bo mi się należy”. Najpewniej jakaś inwestycja.

V: Co jest dla Ciebie ważne?
Ca: To, co mam, to co jest wokół mnie, doceniam naprawdę wszystko, od najmniejszego gestu po największy trud, który muszę sobie zadać, by coś zdobyć.

V: W jakim kraju chciałbyś zamieszkać?
Ca: Hiszpania bądź Urugwaj.

V: Znasz jakichś graczy z serwera w prawdziwym życiu?
Ca:  Nie miałem jeszcze takiej przyjemności.

V: Co chciałbyś wiedzieć, kiedy zaczynałeś grać na serwerze?
Ca: Nie odrzucaj tego serwera, bo będziesz żałował roku spędzonego na konkurencji!

V: Niestety tutaj nasz wywiad dobiega końca, jeśli chcesz kogoś pozdrowić, teraz jest na to okazja.
Ca: Pozdrowienia dla każdego członka frakcji SATC oraz dla Ciebie, Panie Redaktorze.

XGwBbve.png

Dziękuje za pozdrowienia, mam nadzieję, że artykuł Wam się podobał, swoją opinię możecie zostawić w komentarzu lub poprzez zostawienie reakcji pod postem! Na sam koniec, zachęcę każdego do wspierania akcji WOŚP z ProjectRPG poprzez naszą Redakcyjną e-skarbonkę! KLIK.

8eybfgF.png

Dla Redakcji Project News:
uQ6XdQE.png
4mrbOpo.pngimage.png.dc6d6d14a0ac3387847732e7059ae09e.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.