Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad z supporterem arayy*

Veon

Rekomendowane odpowiedzi

LFlfcdK.png
spacer.png

Witam, z tej strony Junior Pressman @Veon z Redakcji Project News, zapraszam was do przeczytania wywiadu z Supporterem @arayy*
LKZ38Vt.png

V: @Veon | A: @arayy*

V: Witam z tej strony Junior Pressman @Veon z Redakcji Project News czy masz czas, aby odpowiedzieć mi na kilka pytań?
A: Jasne!

V: Znakomicie! Na samym początku przedstaw swoją osobę naszym czytelnikom.
A: Cześć jestem Sebastian mam 19 lat, w czerwcu tamtego roku ukończyłem szkołę branżową I stopnia na kierunku mechanika pojazdów samochodowych obecnie pracuję, lecz nie w moim zawodzie. Moimi zainteresowaniami jest motoryzacja, trochę komunikacja miejska oraz elektryka.

V: W jaki sposób dowiedziałeś się o serwerze? Ktoś cię namówił, aby tutaj zawitać?
A: Ze strony głównej YouTube'a wyświetlił mi się filmik z serwera, który postanowiłem obejrzeć i wejść na serwer.

V: Jak wspominasz swoje początki na serwerze? Czy sądziłeś, że uda ci się zdobyć rangę Supportera?
A: Początki na serwerze były super, pamiętam jak dziś jazdę Waltonem z czterema innymi osobami na jego pace i jego kupno. Z tyłu głowy zawsze miałem, że kiedyś uda mi się dostać na to stanowisko.

V: Na jaką kwotę wyceniasz swój majątek? Oraz powiedz, co wchodzi w jego skład.
A: Mój majątek na chwilę obecną to czysta gotówka nie jest to duża ilość jak na moją ilość godzin, bo jest to około dwóch milionów. 

V: Ile czasu tygodniowo spędzasz na serwerze?
A: Różnie, ale uśrednijmy to do 20 godzin.

V: Skąd pomysł na taki nick?
A: Niestety już nie pamiętam, było to bardzo dawno temu, nick wymyślił mi kuzyn około 12 lat temu, gdy graliśmy w Minecraft'a na jego komputerze.

V: Jaki jest twój serwerowy cel, który chciałbyś spełnić?
A: Na chwilę obecną nie mam dalszych celów na serwerze, po prostu wszystkie spełniłem.

V: Czy chciałbyś, aby coś zostało dodane bądź usunięte z serwera?
A: Chciałbym ujrzeć na serwerze nowe pojazdy oraz urozmaicenia dla frakcji. Gdybym miał cos usunąć, byłoby to zadanie dzienne na sweeperach oraz strefa DM.

V: Na jakiej pracy dorywczej najlepiej ci się pracowało i ile czasu mniej więcej na niej spędziłeś?
A: Na kurierze zdarzało się kilka godzin dziennie.

spacer.png

V: Czy byłeś kiedykolwiek w jakiejś frakcji serwerowej?
A: Byłem we dwóch frakcjach, San Andreas Road Assistance oraz San Andreas Fire Department, obie frakcje wspominam bardzo dobrze we frakcji SARA, spędziłem łącznie ponad rok, doszedłem do stopnia Inspektora oraz piastowałem rangę Szkoleniowca. We frakcji SAFD udało mi się osiągnąć stopień Engineer i również posadę Szkoleniowca.

V: Na serwerze spędziłeś ponad 2100 godzin, jak wspominasz ten czas? Dobrze ci się grało? Miałeś moment, w którym nie czułeś radości z gry?
A: Czas ten spędziłem bardzo dobrze, poznałem wiele fajnych i mniej fajnych osób, z którymi potrafiłem siedzieć po nocach i czułem się super w ich atmosferze.

V: W administracji serwera jesteś od września zeszłego roku, ile miałeś prób, aby się tam dostać? Jakie masz obowiązki jako Supporter?
A: Próbowałem trzy razy w różnych odstępach czasowych, w skład moich obowiązków wchodzi pomoc graczom, rozpatrywanie apelacji oraz karanie osób łamiących regulamin.

V: Teraz jesteś V-liderem organizacji Elite Unity, od jakiego czasu jesteś jej członkiem? Byłeś pomysłodawcą jej założenia?
A: Zgadza się. Nie byłem pomysłodawcą organizacji, ale dołączyłem do niej, aby pomóc @slever'owi w trudnych dla organizacji chwilach, dzięki naszym działaniom udało się ją wyprowadzić z dołka i stworzyć ciekawą organizację, w której ludzie są szczęśliwi i fajnie spędzają czas.

V: Odejdziemy od świata wirtualnego, powiedz nam, jak spędzasz wolny czas poza graniem w MTA?
A: Różnie, ale myślę, że największa część czasu spędzam poza serwerem ze znajomymi.

V: Uprawiałeś kiedykolwiek jakiś sport?
A: Uprawiałem, jak każdy młody chłopak bardzo lubiłem piłkę nożną, obecnie zdrowie nie pozwala mi na sport.

V: Czy grasz w inne gry poza MTA? Jeżeli tak to w jakie tytuły?
A: Tak, moją ulubioną grą jest OMSI 2, gram również w Counter Strike 2, League of Legends, BeamNG Drive i wiele innych.

V: Jeśli oglądasz jakieś filmy bądź seriale to, jaki jest twój ulubiony, który poleciłbyś naszym czytelnikom.
A: Głównie oglądam filmy, moim ulubionym jest film "Samowolka" Feliksa Falka, polecam go do obejrzenia każdemu, kto jest w stanie go zrozumieć.

V: Jaki gatunek muzyczny najbardziej do ciebie przemawia?
A: Zdecydowanie Metal.

V: Czy masz jakiś wymarzony pojazd, którym chciałbyś się poruszać w prawdziwym życiu?
A: Mam dwa, Audi RS6 C5 oraz BMW M5 E60.

V: Wygrywasz teraz milion złotych w loterii, na co byś je wydał?
A: Kupuje dwa pojazdy wspomniane wyżej i garaż dla nich. 

V: Czy masz kraj, w którym chciałbyś zamieszkać?
A: Szwajcaria, Holandia albo Norwegia.

V: Dziękuję bardzo, że udzieliłeś mi wywiadu, czy na sam koniec chciałbyś kogoś pozdrowić?
A: Jasne pozdrawiam wszystkich czytających, organizacje Elite Unity, frakcje San Andreas Road Assistance oraz San Andreas Fire Department.

XGwBbve.png
SZYBKIE STRZAŁY

V: Benzyna czy Diesel?
A: Benzyna.

V: Konsola czy Komputer?
A: Komputer.

V: V-max czy Drift?
A: V-max.

V: Kawa czy Kakao?
A: Kawa.

V: Psy czy Koty?
A: Koty.

V: Wanna czy Prysznic?
A: Wanna.

V: Zima czy Lato?
A: Zima.

V: Słone czy Słodkie?
A: Słone.

XGwBbve.png
Dziękuję bardzo za przeczytanie wywiadu mam nadzieje, ze dzięki temu materiałowi dowiedzieliście się więcej na temat gracza  @arayy*. Zachęcam również do wspierania WOŚP z ProjectRPG
dzięki naszej redakcyjnej e-skarbonce LINK

8eybfgF.png

Dla Redakcji Project News:

Pc0YRlI.png4mrbOpo.pngimage.png.dc6d6d14a0ac3387847732e7059ae09e.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.