Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na TheDreamer

VKIE

Rekomendowane odpowiedzi

Login: JahMatus
Nick oskarżonego: @TheDreamer
Powód skargi: Dostanie muta voice za bk na vc oraz wytepanie mnie z salonu.
Data zdarzenia: 23 Stycznia 2024, 16:32
Dowody: nie mam ale mozna zobaczyc w logach
Opis sytuacji: siedzialem sobie na salonie czekalem na schaftera i przyszdl jakis gosciu i powiedzial ze mam isc do tylu ze buguje podobno marker ktorego wgl nie widac nie wiem o co kaman, byla tam @Nataliaaaktora jest jedyna chyba normalna bo przyszla nic nie zrobila po czym znowu chyba gosciu kogos zawolal ( czyli gracz ) swojego kolege chyba @TheDreamerwytepal mnie z pierwszego miejsca jeszcze warna xd dostalem w ciul smieszne co tam sie dzieje, i jeszcze sie smiał i dostalem muta voice za bk jak nawet do niego nic nie gadalem... wescie cos zrobcie z wyzszej rangi bo to serio smieszne, czekam na auto a jakis gosc mnie wywala i dostaje muta na voice jak nawet nie mowilem do niego nic obrazliwego i wgl powiedzialem ze to smieszne i se poszedlem...

Krótko zwięźle i na temat. Był na Ciebie report odnośnie bugowania tabliczki w salonie. Przyjąłem go i zacząłem Cię obserwować. W momencie gdy tylko zacząłem to robić widziałem, że stoisz lekko nad tabliczka. Gdybyś był bugowany przez gracza to wystarczyłoby go zgłosić za pomocą reporta. Przestałem Cię obserwać i po prostu sie tam tepnąłem. Na początek dałem Ci warna abyś zaprzestał bugowania. Skoro to nie podziałało to postanowiłem Cię zabrać od tabliczki. W czasie obserwacji słyszałem jak wielokrotnie okazywałeś swój brak kultury co za tym idzie zostałeś ukarany.  Nie mam sobie nic do zarzucenia, życzę miłego dnia/wieczoru osobie sprawdzającej.

W związku z brakiem dowodów nie jestem w stanie zweryfikować poprawności nadania kary przez Moderatora i spotykamy się po raz kolejny w sytuacji "Słowo przeciwko słowu". Moderator nie ma obowiązku posiadania dowodów na nadane przez siebie kary, w związku z tym jestem zmuszony zaufać doświadczeniu Moderatora i jego osądowi w tej sytuacji. Skargę uznaje się za odrzuconą.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.