Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad z developerem Sachi.dff

NEONEK

Rekomendowane odpowiedzi

LkrgzIW.png
info.png.5d7cd28c63bfe7dc8ceb895d30082b91.png

Witajcie drodzy czytelnicy z tej strony Junior Journalist @NEONEK. Dzisiaj przedstawiam Wam wywiad z modelerem/developerem @Sachi.dff myślę, że Wam się spodoba więc bez zbędnego przedłużania, zapraszam do czytania.
wywiad.png

N: @NEONEK | S: @Sachi.dff

N: Witam z tej strony NEONEK z redakcji Project News, na samym początku chciałbym podziękować Ci, że zgodziłaś się na wywiad.
 S
: Cześć, oczywiście odpowiem na kilka pytań.

N: Dobrze, może na samym początku opowiedz nam coś o sobie.
 S
: Mam na imię Remek, pochodzę z niewielkiej miejscowości w Wielkopolsce. Swoją przygodę z edukacją zakończyłem jakieś 4 lata temu w zawodzie Tapicer. Na co dzień pracuję, lecz nie w swoim zawodzie jak to w Polsce bywa.

N: Teraz opowiedz nam właściwie, od jak dawna grasz w MTA, oraz na serwerze ProjectRPG? Jak zaczęła się owa przygoda, który serwer był tym pierwszym?
 S
: Moja przygoda na MTA trwa już od 2013 roku, już w podstawówce z grupą znajomych szukaliśmy jakiejś odskoczni od gry w Minecrafta i tak oto natrafiliśmy na MTA, gdzie jeden z nas odkrył serwer znany wtedy jako Play Your Life, lecz niestety ów serwer już nie istnieje. Pamiętam te czasy, jak godzinami siedziało się przed laptopem i rozmawiało przez Skype'a pracując na pracy dorywczej jako Drwal. Jako że miało się wtedy 12 lat, wszystko było czymś niewyobrażalnym dla dzieciaka jak ja. Lata mijały, znajomi znudzili się grą w MTA, a ja dalej szukałem nowych serwerów.

DAgzQkc.png

N: Od kiedy ogólnie zajmujesz się modeling-iem.
 S
: Ciężko określić mi od jak dawna zajmuję się modelingiem, startów z 3ds'em było wiele, wiele wzlotów i upadków. Dzięki zabawie w modeling poznałem wiele wspaniałych osób, które pomagały, jak i pomagają co niektórzy po dziś dzień w rozwijaniu się w tej dziedzinie.

N: Rozumiem, od kiedy jesteś w ekipie devoleperskiej naszego serwera i skąd wziął się taki pomysł, aby napisać rekrutację do owej ekipy?
 S
: Z tego, co udało mi się znaleźć - 26.12.2021 r. był pierwszym dniem jako pełnoprawny Developer ProjectRPG, a znalazłem się tutaj po części z nudów, a po części z szukania ekipy gdzie mógłbym rozwijać się w tej dziedzinie.

N: Skąd się wziął pomysł na taki nick?
 S
: Dokładnie nie pamiętam historii tego nicku, ale jedyne co pamiętam to, że nudziliśmy się z chłopakami ze starej ekipy i wpadliśmy na pomysł, aby poustawiać sobie w formie żartu pseudonimy na styl Chińskich Bajek i tak oto pozostałem przy nicku Sachi, gdzie przypadkiem dowiedziałem się, że ten nick można odmieniać w wielu wersjach.

DG2wPGH.png

N: Teraz przejdźmy do pytań stricte serwerowych. Ile posiadasz przegranych godzin oraz ile wynosi na chwilę obecną twój majątek?
 S
: Co do godzin to dość niewiele jak na staż konta, bo tylko 400 godzin, większość wolnego czasu poświęcam na tworzeniu nowości na serwer niż na samym siedzeniu na serwerze. W kwestii majątku to nie jestem specem od wyceniania majątku, ale wydaje mi się, że jakieś 2kk będzie, lecz mogę się mylić. Jeśli ktoś jest ciekaw, jaki jest mój majątek, to zapraszam pod swój domek na nowym osiedlu niedaleko Fort Carson mojego autorstwa.

N:  Co na ten moment na serwerze podoba Ci się najbardziej, a co najmniej?
 S
: Na ten moment podoba mi się praktycznie wszystko, lecz jeśli miałbym coś zmienić to usunąć SATC i wprowadzić firmy taksówkarskie w to miejsce.

N: Posiadasz jakieś serwerowe marzenia, które chciałbyś spełnić?
 S
: Tu mogę każdego zaskoczyć, ponieważ nie posiadam żadnych marzeń co do Projecta, to co chciałem, osiągnąłem, czyli posadę modelera, dzięki której mogę pomagać w rozwoju tego wspaniałego serwera.

CjVY40s.png

N:  Przejdźmy do końca wywiadu, gdyż nas czas dobiega końca. Moi rozmówcy mają na samym końcu możliwość pozdrowienia, kogo tylko chcą. Czy chciałbyś kogoś pozdrowić?
 S: Chciałbym pozdrowić wiele osób, ale za dużo do oznaczania by było. Pozdrawiam całą ekipę Sicarios beng beng i każdą osobę, z którą miałem okazję spędzić, chodź raz wspólnie czas na serwerze oraz na sam koniec całą ekipę Developerską a w szczególności @Mvti @HymelJadwiga @VasteK @ZelokS, z którymi współpraca to coś pięknego. Aaa i zapomniałbym o moich przełożonych, czyli @Zebra @Sky @Volenir i pana marudę (nie bij pls) @Jator, mojego mentora. Dzięki wielkie za wywiad strzała!

XGwBbve.png

Dziękuję bardzo za przeczytanie tego materiału. Mam nadzieję, że dzięki temu dowiedzieliście się trochę więcej na temat modelera/developera @Sachi.dff. Zapraszam również do obserwowania naszej redakcji. Miłego Dnia/Popołudnia/Wieczoru/Nocy.

887660485_krecha2.png.d0accad3a197a038fc2179a86b71b4db.png

Dla Redakcji Project News:

OQXQjWK.png4mrbOpo.pngimage.png.dc6d6d14a0ac3387847732e7059ae09e.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.