Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad z graczem Kubacki_PL

-dzusia-

Rekomendowane odpowiedzi

kubacki.png.e87288cb5345a23d5c2472dd670783b1.png
info.png.a60aa79d619cb8e95746684e1bb5436d.png

Witajcie drodzy czytelnicy, z tej strony Junior Pressman @-dzusia- z Redakcji Prasowej Project News. Dzisiaj przedstawiam wam wywiad z pracownikiem frakcji San Andreas Road Assistance graczem @Kubacki_PL. Bez zbędnego przedłużania, zapraszam was do przeczytania materiału!

wywiad.png.906bcea5623dbb8bb7d17fbdbff2723e.png

d: @-dzusia- | K: @Kubacki_PL

d: Super. Na początek przedstaw się i opowiedz nam coś o sobie.
K: A więc mam na imię Jakub i mam 17 lat.

d: Od czego zaczęła się Twoja przygoda na serwerze ProjectRPG i jak tutaj trafiłeś?
K: Moja przygoda z ProjectRPG zaczęła się dosyć przypadkowo, a dokładniej to przeglądałem YouTube i natrafiłem na YouTubera o nicku Radex PL, zacząłem oglądać jego filmiki z serwera i zdecydowałem, że warto spróbować. Może akurat będzie, to gra, w której zostanę na dłużej i tak się właśnie stało.

d: Z tego, co wiem, jesteś we frakcji SARA. Jakie są obowiązki takiej roli?
K: Jako Doświadczony Pracownik Frakcji SARA mogę wypowiedzieć się na ten temat, a więc obowiązkami moimi we frakcji są: sprawdzanie biletów na parkometrach, łatanie dziur w jezdni, pomaganie graczom pod /112. Bierzemy też udział w akcjach RP na serwerze, przyjmujemy także zgłoszenia od innych frakcji.

d: Jakie było Twoje najniebezpieczniejsze wezwanie?
K: Najniebezpieczniejszym wezwaniem, do jakiego zostałem wezwany, był to wypadek samochodowy z udziałem 2 aut w okolicach Los Santos.

d: Jeśli nie SARA to jaką frakcje byś wybrał?
K: Jeśli nie wybrałbym SARA, to wybrałbym frakcję SAPD. Myślę, że mają oni również ciekawą pracę.

d: Jest coś, za co doceniasz San Andreas Road Assistance?
K: Doceniam Frakcję SARA za Ludzi, którzy wchodzą w jej skład. Za to, że jest z kim zawsze pogadać oraz są to pomocni ludzie. Doceniam również rzeczy, które frakcja ta robi dla serwera. RA również uchroniła mnie przed dłuższą przerwą z serwerem ProjectRPG.

d: Skąd pomysł na nick?
K: Pomysł na nick wziął się od mojego imienia, a dopisek PL wziął się z tego, iż gdy zacząłem używać tego nicku, to grałem w gry na telefonie, a wiadomo, tam są ludzie z różnych krajów świata.

d: Masz jakieś cele na serwerze ProjectRPG?
K: Obecnym moim celem jest dokończenie projektu Jester, aby był FT, pięcie się po szczeblach Frakcji SARA oraz rozpowszechnienie organizacji Kamikaze, w której jestem V-liderem. Zapraszam, jeśli ktoś szuka ciekawej organizacji. Wszelkie informacje na pm.

d: Na ile wyceniasz swój majątek?
K: Szczerze nigdy nie miałem potrzeby obliczania majątku, ale strzelałbym w okolice 800k+.

d: Gdybyś mógł coś zmienić lub dodać na serwerze, to co by to było?
K: Jeśli mógłbym coś tu dodać, to byłoby to więcej opcji Tuningu do pojazdów, więcej modelów pojazdów, oraz może jakaś modernizacja kuriera i ogólnie prac, aby były mniej monotonne.

d: Na serwerze ProjectRPG masz przegrane ponad 983 godziny. Jak wspominasz ten czas?
K: Ten czas jest dla mnie super wspomnieniem. Wiadomo były wzloty i upadki, ale nadal gram i zamierzam grać jak najdłużej. Były to zarówno przykre, ale, jak i zabawne sytuacje. Także dużo poznanych osób.

d: Chciałbyś podzielić się, czym się interesujesz lub jakie są Twoje pasje?
K: Prowadzę kanał na YouTube. Jest to moja pasja, którą staram się w miarę możliwości pielęgnować. Interesuję się motoryzacją, głównie japońską, ale lubię także modelarstwo oraz zwierzęta.

d: Gdzie widzisz siebie za 10 lat?
K: Jest to trudne pytanie, ale postaram się na nie odpowiedzieć. Za 10 lat chciałbym dostać wysoką posadę w jakimś warsztacie samochodowym lub Tunerskim, ponieważ kocham, to co robię i oczywiście mam nadzieję, że nadal będę grał na najlepszym serwerze MTA, czyli na ProjectRPG.

d: Co jest dla Ciebie w życiu najważniejsze? Czym się kierujesz?
K: Kieruję się w życiu moją pasją, a także drogą zawodową. Najważniejsza w życiu jest dla mnie moja rodzina, bez której nie byłbym tu i teraz. Ważni są także przyjaciele, którzy mnie wspierają.

d: Super. Dziękuję Ci bardzo za ten wywiad. Na koniec jeszcze chciałam zapytać, czy chciałbyś kogoś pozdrowić.
K: Tak, chciałbym pozdrowić całą Frakcję SARA, moich przyjaciół, przyjaciółki, oraz moją rodzinę.
krecha.png.d527cc86a3f0abae486c06cd5e16f280.png
Dziękuję Wam za przeczytanie tego materiału. Mam nadzieję, że spodobał się Wam i że dzięki niemu lepiej poznaliście gracza @Kubacki_PL, któremu bardzo dziękuję za rozmowę. Na sam koniec chciałam jeszcze życzyć Wam, Drodzy Czytelnicy, miłego dnia!
1659242591_krecha2.png.e621bff039450055aef0c12f764b97cf.png

Dla Redakcji Project News
1381726876_pieczatkaaktualna_webp.3a0ccaf904dd6b07ca5fa94e66b4153e4mrbOpo.pngimage.png.dc6d6d14a0ac3387847732e7059ae09e.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.