Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na DonMefedronn

Wieslaw.NpS*

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 54679
Login: Wiesi3k.
Nick oskarżonego:  DonMefedronn
Powód skargi:   Złamanie umowy wypożyczenia pojazdu, brak zapłaty za jego  tankowanie i koszta wyjęcia z PP.
Data zdarzenia: 16/01/2024
Dowody:   https://imgur.com/a/QmYQN3U
Opis sytuacji:  Wypożyczyłem graczowi pojazd, ustaliłem z nim, że ma obowiązek oddać pojazd do przecho w takim stanie, w jakim wziął. Po upływie czasu wypozyczenia pojazd był na PP, w dodatku nie zatankowany.  Gracz mi dał wczoraj tylko 100 dolarów. Przed wczoraj dałem mu ostateczny termin do dzisiaj do północy (22.01 00:00) nie otrzymałem pieniędzy, wcześniej stwierdził, że mi przelał pieniądze i żebym zapytał sie administracji. Supporter Nataliaaa napisała mi, że nie przelał mi żadnych 500 dolarów w dodatku ja u siebie w logach również nic nie mam.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: https://imgur.com/a/EtcerBL

image.png.59f92a2ea6ddda09cd5928114c922a14.png

Osoba, która wypożycza pojazd powinna brać pod uwagę ewentualne koszta. Natomiast w ss'ie załączonym powyżej widać, że gracz zgadza się na warunku wynajmu. @DonMefedronn masz czas do jutra (23.01.2024) do godziny 23:59 na przelanie 500$ do gracza Wieslaw* (UID: 54679) przez bank znajdujący się w Los Santos. W przypadku przelania pieniędzy wcześniej poinformuj mnie w odpowiedzi do tej skargi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.