Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad z SzalonyAleToSzef

Jakubexx

Rekomendowane odpowiedzi

zVmCEmY.png

M3o7SmR.png

Witajcie drodzy gracze! Z tej strony Trainee @Jakubexx, dzisiaj przedstawię wam wywiad z graczem @SzalonyAleToSzef, porozmawiamy o jego historii na MTA oraz samochodach. Zapraszam do przeczytania!

vgC1HDp.png

J: @Jakubexx S: @SzalonyAleToSzef

J:  Witam, z tej strony Trainee @Jakubexx  z redakcji Project News. Przygotowałem dla ciebie parę pytań, czy jesteś gotów?
 S: Hej, pytaj śmiało!

J: Na samym początku, mógłbyś nam powiedzieć coś o sobie?
S: Mam na imię Tomasz, mieszkam w Koninie, w wolnym czasie pogrywam na serwerach MTA oraz jeżdżę na rowerze ze swoimi znajomymi.

J: Znakomicie. Teraz może przejdźmy do tematu MTA, Jak trafiłeś na ową platformę?
S: Jak miałem 11 lat zobaczyłem filmik na YouTube od „TheHogaty” i stwierdziłem, że też chce pograć w MTA. Zacząłem grać na jakiś losowych serwerach, około lata temu trafiłem na ProjectRPG, od tamtej pory gram tutaj i jak na razie nie mam zamiaru zakończyć rozgrywki na owym serwerze.

J: Interesująca historia, parę dobrych lat już minęło. Co do serwera ProjectRPG, ile zdążyłeś osiągnąć godzin? 
S:  Na serwerze osiągnąłem 2079 godzin jak do tej pory.

J: Dość dużo. Jaki zdobyłeś majątek?
S: Mój majątek jak do tej pory to Bullet mk2 PFT na secie miodowym, Euros GTS WB PFT na secie ametystowym oraz nowy nabytek, Feltzer STR i to już trzeci mój projekt pojazdu na serwerze.

997038705_undefined-Imgur.thumb.gif.941e1ef36943a3a4018adb87ad4669ea.gif

J: Spory, ciekawy majątek. Posiadasz dodatkowo jakieś cele na serwerze?
S: Tak, posiadam cele takie, jak dokończyć feltzera oraz zakupić sultana.

J: Planujesz zakup sultana z salonu czy jednak od gracza? 
S: Myślę, że większość moich aut jest kupiona z salonu i raczej chcę przy tym zostać.

J: Rozumiem. Pamiętasz, jakie było twoje pierwsze auto?
S: Jak dobrze pamiętam, pierwszym moim autem był niebieski perek w dieslu. Chciałem założyć ECU v1 do tej bestii, lecz stwierdziłem, że ją sprzedam i zakupie lepszą furmankę.

J: Perennial na pierwsze auto był znakomitym pomysłem. Czy chciałbyś na koniec kogoś pozdrowić? 
S:  chciałbym pozdrowić @Antus**@KuczyN, @Kjer0, @alfred, @slever, @Suzannee, @ShibaMan20, @AmzeK, @Grzyb., @Oski_XD, @wojtpower, @UncleWlad, @Mizshift, @arayy*, @wminzok, @Wujaszek., @ToKrawczyk, @microb, @sirkosu1, @BoseQ, @Mirek*Blacharz, @polski1, @Diablo022, @Kapsonyyoraz organizację ELITE UNITY.

J: Dołączam się do pozdrowień! Dziękuję za udzielenie wywiadu i życzę miłego dnia!
S: Również dziękuję. Cieszę się, że mogłem udzielić Panu odpowiedzi na pytania!

AUVKk2o.png

undefined - Imgur (2).png

1481934450_undefined-Imgur(1).thumb.png.6ff5753ddcfa73aab877e19402bab493.png253421192_undefined-Imgur.thumb.png.e59ad59584ebb1342d55badcdee44f02.png

Dziękuję za przeczytanie wywiadu z @SzalonyAleToSzef do końca, mam nadzieje, że się spodobał!

8eybfgF.png

Jakubexx4mrbOpo.pngimage.png.dc6d6d14a0ac3387847732e7059ae09e.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.