Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad z Supporterem Killereq535

-dzusia-

Rekomendowane odpowiedzi

killerek.png.6ca3a82b9f6103a607ad9d2f3c8e76b1.png

info.png

Witajcie, drodzy czytelnicy, z tej strony Junior Pressman @-dzusia- z Redakcji Prasowej Project News. Dziś przedstawię wam wywiad z Supporterem i pracownikiem frakcji San Andreas Road Assistance graczem @Killereq535. Miłego czytania!
wywiad.png

d: @-dzusia- | K: @Killereq535

d: Witam, z tej strony Junior Pressman @-dzusia- z Redakcji Prasowej Project News. Czy chciałbyś udzielić mi wywiadu?
K: Pewnie.

d: Super. Na sam początek przedstaw się i opowiedz nam coś o sobie.
K: Mam na imię Paweł, mam 18 lat (w tym roku, a dokładnie 26 października będę miał 19 lat). Posiadam rodzeństwo (2 braci i 2 siostry). Pochodzę z województwa wielkopolskiego z miasta Tuliszków. Gram w mta od 2020, a dokładnie od 26 listopada. 19 listopada zdałem swoje wymarzone prawo jazdy. Chodzę do 2 klasy zawodówki i robię aktualnie Technika pojazdów samochodowych.

d: Od czego zaczęła się Twoja przygoda na serwerze ProjectRPG i jak tutaj trafiłeś?
K: Trafiłem tutaj przez kolegę ze szkoły podstawowej, z którym chodziłem 8 lat do tej samej klasy i kiedyś mi powiedział o serwerze ProjectRPG i tak zaczęła się niekończąca przygoda, która trwa do tej pory.

d: Z tego, co wiem, pracujesz we frakcji SARA. Jakie było Twoje najniebezpieczniejsze wezwanie?
K: Była jedna taka sytuacja, a dokładnie w los Santos na Mulholland, mam nawet SS gdzieś z tej sytuacji, jak znajdę, to podeślę, jak nie znajdę, to raczej gdzieś zaginął mi w akcji.

d: Jeśli nie RA to jaką frakcję byś wybrał?
K: Jeżeli nie SARA to pewnie i tak SARA (byłem w SAMD, SAFD i SARA, ale nie byłem jeszcze nigdy w SAPD), Ale i tak wolę San Andreas Road Assistance. Nie narzekam na tę frakcję. Według mnie jest idealna. 

d: Jest coś, za co doceniasz San Andreas Road Assistance?
K: Doceniam ich za to, że dali mi szansę bycia w tej frakcji do tej pory.

d: Na serwerze masz przegrane ponad 5025 godzin. Jak wspominasz ten czas?
K: Bardzo dobrze. Większość godzin spędziłem ze znajomymi, z którymi rozmowy i gry, jak i inne trwają do dziś.

d: Masz jakieś cele na serwerze ProjectRPG?
K: Cele, Jak i Marzenia mam spore. Na pewno spora ilość gotówki, aby auta, które będę miał w kolekcji, jak i nowo kupowane były ft w planach mam Turismo, Competizione, Infernusa i Wiele innych. W planach pewnie auto elektryczne czy samolot, które zostaną kiedyś wprowadzone na serwer.

d: W takim razie trzymam kciuki. Gdybyś mógł coś zmienić lub dodać na serwerze, to co by to było?
K: Więcej licytacji w Las Venturas lub coś w stylu jak budda zorganizował 7 aut, ale, że edycja ProjectRPG. A co bym zmienił, hmm. Ciężko powiedzieć, ale jakbym już miał coś zmieniać, to każdą pracę, aby była napisana w stylu kopalni (górnik). Aby na kosiarkach był lepszy kosz np., a na grzybach szybsze respienie się ich.

d: Rozumiem. Czy mógłbyś podzielić się z nami, czym się interesujesz i jakie są Twoje pasje?
K: Interesuję się jak większość graniem w gry, jazdą na rowerze.

d: Super. Dziękuję Ci za udzielenie mi wywiadu. Na sam koniec chciałam zapytać, czy chciałbyś kogoś pozdrowić.
K: Dziękuję za wywiad. Tak, moich znajomych. Nie będę wymieniał, bo lista jest długa i miejsca nie starczy, ale pozdrawiam również ciebie.

krecha.png.60588e5ef5d61019d07c110d0bfa8b1f.png
Szybkie strzały:

d: Koty czy Psy?
K: Koty.

d: Diesel czy Benzyna?
K: Benzyna.

d: Zupa pomidorowa czy Rosół?
K: Rosół.

d: komputer czy laptop?
K: To i to.

d: Lato czy Zima?
K: Lato.

d: Dom czy Mieszkanie?
K: Mieszkanie.
krecha.png.60588e5ef5d61019d07c110d0bfa8b1f.png
Dziękuję bardzo za przeczytanie tego materiału i mam nadzieję, że się Wam spodobał. Oczywiście jeszcze raz bardzo dziękuję @Killereq535 za rozmowę oraz pozdrowienia. Na koniec chciałam życzyć Wam, Drodzy Czytelnicy, miłego dnia!
26221275_krecha2.png.5fa172a84d520f7b625e8c90aeab3d92.png

Dla Redakcji Project News
671926577_pieczatkaaktualna_webp.daef99c4500f35a78aea2a43ea41a9b44mrbOpo.pngimage.png.dc6d6d14a0ac3387847732e7059ae09e.png

info.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.