Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad z graczem Wisnia5

-dzusia-

Rekomendowane odpowiedzi

wisnia.png.bddf66f4e620b05a65b21f549a2500b5.pnginfo.png.5d7cd28c63bfe7dc8ceb895d30082b91.png

Witajcie, drodzy czytelnicy, z tej strony Junior Pressman @-dzusia- z Redakcji Prasowej Project News. Dziś przedstawię wam wywiad z jednym z pracowników frakcji San Andreas Road Assistance graczem @Wisnia5. Miłego czytania!

wywiad.png

d: @-dzusia- | W: @Wisnia5

d: Witam, z tej strony Junior Pressman @-dzusia-z Redakcji Prasowej Project News, chciałbyś udzielić mi wywiadu?
W: No, mogę, mogę.

d: Super. W takim razie przedstaw się nam i opowiedz coś o sobie.
W: Witam, Nazywam się @Wisnia5, Pracuje we frakcji SARA od dłuższego czasu i bardzo polecam, szczególnie że mamy teraz rekrutacje. Zachęcam do składania podań.

d: Od czego zaczęła się Twoja przygoda na serwerze ProjectRPG i jak tutaj trafiłeś?
W: Pewnego dnia ziomek zaproponował mi, żebym ściągnął sobie MTA i spróbował. Polecił mi właśnie ten serwer i tak gram do dziś. Serwer bardzo mi się spodobał, ponieważ jest tu dużo prac i każdy znajdzie coś dla siebie, dużo eventów organizowanych przez administracje, ale najbardziej spodobały mi się wydarzenia fabularne. Są bardzo dopracowane i super się gra.

d: Wspomniałeś, że pracujesz we frakcji SARA. Jakie było Twoje najniebezpieczniejsze wezwanie?
W: Dobre pytanie, może nie miałem jakiś niebezpiecznych, ale miałem raz wezwanie do wypadku, w którym uczestnik ruchu drogowego wpadł w poślizg i zatrzymał się w ścianie budynku. Auto było bardzo zniszczone, na szczęście inne frakcje dobrze zabezpieczyły teren i udało się go uratować, a ja z pomocą SAFD bezpiecznie wyjąłem auto, gdy oni zabezpieczali ścianę przed zawaleniem.

d: Jeśli nie RA to jaką frakcje byś wybrał?
W: Hmm, może SAPD lub SAMD, ponieważ lubię pomagać. A SAPD dlatego ze czasami gracze nie umieją jeździć i bym wystawił taki mandacik.

d: Jest coś, za co doceniasz frakcje San Andreas Road Assistance?
W: Oczywiście! San Andreas Road Assistance jest naprawdę godne docenienia. Zawsze są tam, gdy ich potrzebujesz, aby pomóc ci w sytuacjach drogowych. Atmosfera na służbie jest bardzo fajna i norma, którą trzeba wyrobić, szybko leci.

d: Na serwerze masz przegrane ponad 689 godzin. Jak wspominasz ten czas?
W: Czas przegrany na tym serwerze wspominam bardzo miło. Naprawdę dobrze mi się tu gra.

d: Masz jakieś cele na serwerze ProjectRPG?
W: Oczywiście, że tak. Na pewno wyższą rangę we frakcji, ale coś marnie mi to idzie. Chciałbym się dorobić jeszcze jednego Schatera str tym razem w sedanie.

d: W takim razie życzę Ci powodzenia oraz trzymam kciuki. Gdybyś mógł coś zmienić lub dodać na serwerze, to co by to było?
W: Hmm. Chyba nic. Wszystko jest git.

d: Czy mógłbyś podzielić się z nami, czym się interesujesz i jakie są Twoje pasje?
W: Interesuję się jak każdy chłopak motoryzacją, ale i koszykówką. Takie też są moje pasję.

d: Co jest dla Ciebie najważniejsze w życiu? Czym się kierujesz?
W: Dla mnie najważniejsze w życiu jest być szczęśliwym i sprawiać radość innym. Staram się kierować empatią i szacunkiem wobec innych ludzi. Ważne jest dla mnie także rozwijanie się, poznawanie nowych rzeczy i dążenie do swoich celów.

d: Super. Bardzo Ci dziękuję za ten wywiad. Na koniec chciałam Cię zapytać, czy chciałbyś kogoś pozdrowić.
W: Również dziękuję za możliwość udzielenia takiego wywiadu. Pozdrawiam całą organizację AND, Gracza @Kierownikk, @Skopson, @lil_toscik i @Lezothus.
krecha.png.6b50041594b229814138c205be493c40.png

Dziękuję bardzo za przeczytanie tego materiału i mam nadzieję, że się Wam spodobał. Oczywiście jeszcze raz bardzo dziękuję @Wisnia5 za rozmowę. Na koniec chciałam życzyć Wam, Drodzy Czytelnicy, miłego dnia!

887660485_krecha2.png.d0accad3a197a038fc2179a86b71b4db.png

Dla Redakcji Project News
733122889_pieczatkaaktualna_webp.227fa165cb716db29c37fc93263ae59b4mrbOpo.pngimage.png.dc6d6d14a0ac3387847732e7059ae09e.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.