Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Jasio

GBS!

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 14309
Login: Alvinek6969
Nick oskarżonego: Jasio
Powód skargi: Zawyżenie ceny auta, moje niedopatrzenie przy zakupie
Data zdarzenia: dziś 20 min temu
Dowody: Logi
Opis sytuacji: Ogólnie to gracz Jasio oglosil monroe na sell, napisalem czy da rade w raty i ile chce, napisal ze 810k ja nie liczac ceny auta zgodzilem sie i na dziś dałem mu 445k a za 3 tyg reszte czyli 350k, potem po wymianie oglosilem go i napisal gracz jeden ze auto warte jest 680k bo gracz Jasio chciał za nie tyle rano,<< [321] krakowskimigacz: jak to ten golas z ecu turbo i wyscigowym to dzis to jasio chcial pogonic za 680kxd
Patrzać salonowo monroe 780k ale zaden gracz tyle nie da poniewaz te auta akurat nie schodzą, i dają za czyste 600\620k liczac W E4 T5 GZ w tym aucie i demontując to mamy kwote 115k, to jest 715k a 85k przeplaty to dość duzo, chcąc sie odmienic jasio pisze mi ze juz nie ma kasy, a 24h jest na odmiane jeśli sie jednak nie chce patrzac regulaminowo, potem supporter defol powiedzial ze moge napsiac skarge i zobaczyc jak sie to rozwiąze.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: image.png.10a4643c989983da66b28675e69f6e9f.png

7 minut temu, Jasio napisał:

Odrazu się odniosę, tutaj masz realne wyliczenie pojazdu przez mojego wielmożnego przyjaciela @Kalis
image.png.d2eed454206314c9bd311bf2b51ce783.png

Jako iż zostałem wymieniony, mogę się wypowiedzieć. Napisałeś do @Jasio po ogłoszeniu na czacie, więc miałeś pełną rozpiskę ulepszeń pojazdu. Akceptując umowę wymiany, zaakceptowałeś cenę ustaloną z graczem, wiedząc jakie pojazd ma ulepszenia. I tak został on sprzedany poniżej realnej ceny po podliczeniu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.