Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Skarga na pracowników VoTeR. Bananes

T0MASZproblem

Rekomendowane odpowiedzi

Nick pracownika: VoTeR oraz Bananes

Data zdarzenia:  2021-01-15 12:06:49 i 14:10:25 
Opis zdarzenia:  a więc tak wczoraj około godziny 11-12  wyjąłem pojazdy które mi się przemalowały po przerwie technicznej, zaparkowałem przed przechowywalnią aby zrobić ss oraz przepisać id aut żeby rcon zwrócił mi pieniądze. Po zaparkowaniu kilku aut na domek musiałem gdzieś wyjść, gracze moim zdaniem zachowali się chamsko wkładając auta do pp pisząc auto "porzucony pojazd" 300 " "pojazd źle zaparkowany" 200. Jakby nie mogli już włożyć tego do przecho mając je przed sobą 
Dowody:  supporter @k3r0x parkował swoje pojazdy w tym samym czasie 

Witam Starszy pracownik VoTeR. z SARA.

Dostałem zgłoszenie na /112 od akademii SAFD że są 2 pojazdy źle zaparkowane, udałem się na miejsce i twoje pojazdy stały koło miejsc parkingowych. Przyjechałem tam widząc że pojazdy miały założoną blokadę na koło przed cadet f0rest.

Po pierwsze nie zachowaliśmy się chamsko bo zaraz obok były puste miejsca parkingowe, więc ty postanowiłeś zaparkować swój pojazd pod murkiem gdzie nie było żadnego tam parkingu. Ja wstawiłem pojazd źle zaparkowany 200, nwm czemu cadet wystawił twój pojazd jako porzucony jak był źle zaparkowany bo był obok parkingu.

Dodam ss twojego pojazdu.

Spoiler

mta-screen_2021-01-15_11-58-28.thumb.png.1660e29f2c62f87aef19c0cde36f789b.png

Witam Cadet Bananes SAPD
Nie przypominam sobie, abym wczoraj koło tej godziny coś robił z twoimi pojazdami, jednak chciałbym pokazać ss'a, gdzie widać, że auta stoją na środku uliczy i blokują przejazd koło Parkingu Policyjnego LS, był przy tym Support @RvFal3K pomagał mi z tymi pojazdami, bo laweta ich nie widziała. Możliwe, że był to bug, ale nie mi to oceniać, auto z mojej perspektywy było porzucone (na screenie widać 2 auta, jednak jedno po chwili znikneło) obydwa auta miały blokadę, z czego jeden zdjąłem na polecenie supporta, niżej podsyłam screena całej sytuacji, Jeżeli support będzie miał taką możliwość to niech się wypowie, bo był naocznym świadkiem całego procederu.

Spoiler

mta-screen_2021-01-15_14-07-42.thumb.png.8e4d72d5f0a49c19bf4fbf422c91b8a6.png

3 godziny temu, VoTeR. napisał:

Witam Starszy pracownik VoTeR. z SARA.

Dostałem zgłoszenie na /112 od akademii SAFD że są 2 pojazdy źle zaparkowane, udałem się na miejsce i twoje pojazdy stały koło miejsc parkingowych. Przyjechałem tam widząc że pojazdy miały założoną blokadę na koło przed cadet f0rest.

Po pierwsze nie zachowaliśmy się chamsko bo zaraz obok były puste miejsca parkingowe, więc ty postanowiłeś zaparkować swój pojazd pod murkiem gdzie nie było żadnego tam parkingu. Ja wstawiłem pojazd źle zaparkowany 200, nwm czemu cadet wystawił twój pojazd jako porzucony jak był źle zaparkowany bo był obok parkingu.

Dodam ss twojego pojazdu.

Odkryj ukrytą treść

mta-screen_2021-01-15_11-58-28.thumb.png.1660e29f2c62f87aef19c0cde36f789b.png

Mhm tylko że jak wyjmowałem go kerox również wyjmował i parkował swoje pojazdy :))

3 godziny temu, Bananes napisał:

Witam Cadet Bananes SAPD
Nie przypominam sobie, abym wczoraj koło tej godziny coś robił z twoimi pojazdami, jednak chciałbym pokazać ss'a, gdzie widać, że auta stoją na środku uliczy i blokują przejazd koło Parkingu Policyjnego LS, był przy tym Support @RvFal3K pomagał mi z tymi pojazdami, bo laweta ich nie widziała. Możliwe, że był to bug, ale nie mi to oceniać, auto z mojej perspektywy było porzucone (na screenie widać 2 auta, jednak jedno po chwili znikneło) obydwa auta miały blokadę, z czego jeden zdjąłem na polecenie supporta, niżej podsyłam screena całej sytuacji, Jeżeli support będzie miał taką możliwość to niech się wypowie, bo był naocznym świadkiem całego procederu.

Odkryj ukrytą treść

mta-screen_2021-01-15_14-07-42.thumb.png.8e4d72d5f0a49c19bf4fbf422c91b8a6.png

Jakim cudem auta się tam znalazły jak były w lv przed przechowywalnią 

17 minut temu, T0MASZproblem napisał:

Mhm tylko że jak wyjmowałem go kerox również wyjmował i parkował swoje pojazdy :))

Pojazd stały przy murku z 4 metry od miejsc do zaparkowania więc miałem podstawię do zabrania. Jednego klocka do pp za źle zaparkowane. z tego co wiem od cadet f0rest były tam 3 pojazdy takie ja zabrałem 1 a on 2 nwm jak ci je wpisał na pp ale ja nie rozumie skargi nie mnie. jak pojazdy nie były zaparkowane na parkingu tylko pod murkiem.

2 godziny temu, T0MASZproblem napisał:

Jakim cudem auta się tam znalazły jak były w lv przed przechowywalnią 

Możliwe że to bug ze  strony serwera, jak cię złapie to oddam ci 300$ bo prawdopodobnie doszło do nieporozumienia. Jak sam widzisz pojazdy były w LS, a u innych były w LV więc nie jest to ani twoja wina, ani moja, za sytuację przprszzam, jednak nie miałem pojęcia, o tym że pojazdy tak poważnie się zbugowały.

Pozdrawiam i przepraszam za sytuację, jednak ukaranie mnie mija się z celem ponieważ nie popełniłem błędu.

1 godzinę temu, Bananes napisał:

Możliwe że to bug ze  strony serwera, jak cię złapie to oddam ci 300$ bo prawdopodobnie doszło do nieporozumienia. Jak sam widzisz pojazdy były w LS, a u innych były w LV więc nie jest to ani twoja wina, ani moja, za sytuację przprszzam, jednak nie miałem pojęcia, o tym że pojazdy tak poważnie się zbugowały.

Pozdrawiam i przepraszam za sytuację, jednak ukaranie mnie mija się z celem ponieważ nie popełniłem błędu.

No dobrze niech ci będzie 

@Lock

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.