Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad z graczem Polewson.

-dzusia-

Rekomendowane odpowiedzi

polweson.png.2f64432f6eeacce2e07e591d063853ff.png

info.png.a5f36eee98ff5becf8320608ba111a8d.png

Witajcie, drodzy czytelnicy, z tej strony Junior Pressman @-dzusia- z Redakcji Prasowej Project News. Dziś przedstawię wam wywiad z jednym ze strażaków San Andreas Fire Department graczem @Polewson.. Miłego czytania!

wywiad.png.5c9755d7598b77c56ce6fa1701972329.png 

d:@-dzusia-| P: @Polewson.

d: Witam, z tej strony Junior Pressman @-dzusia- z Redakcji Prasowej Project News, chciałbyś udzielić mi wywiadu?
P: Siema, pewnie, że tak.

d: Super. W takim razie przedstaw się nam i opowiedz coś o sobie.
P: Jestem fanem @Ka3R. Jestem w SAFD i kocham pisswassera.

d: Świetnie! Od czego zaczęła się Twoja przygoda na serwerze ProjectRPG i jak tutaj trafiłeś?
P: Dużo moich znajomych gra na tym serwerze. Chcę się trochę pobawić czy to grając, czy to pitując SAPD.

d: Jakie było Twoje najniebezpieczniejsze wezwanie?
P: Dojście do frakcji, a tak serio to jakiś masowy wypadek w Palamino Creek.

d: Jak wspominasz swój pierwszy zgon podczas służby?
P: Z @Bandura. było nieźle, do dzisiaj to pamiętam. Było bardzo niebezpiecznie.

d: Jeśli nie FD to jaką frakcje byś wybrał?
P: SATC, zdecydowanie, ponieważ znam mapę na pamięć i na poprzednim serwerze pracowałem cały czas w Taxi.

d: Jest coś, za co doceniasz SAFD?
P: Tak, w szczególności zarząd, atmosferę i ciekawe RP.

d: Masz jakieś cele na serwerze ProjectRPG?
P: Skompletować fajną kolekcję aut typu Turismo, Bullet, Gt. Ogółem bardzo duży majątek, poza tym też mam jeden ciekawy cel, którym jest spełnienie się we frakcji oraz wspinanie się o coraz wyższą rangę, żeby pokazać, że też potrafię.

d: Masz jakieś zainteresowania lub pasje?
P: Ogólnie granie w gry komputerowe, jak i programowanie.

d: Co jest dla Ciebie najważniejsze w życiu?
P: Rodzina, jak i pieniądze.

d: Super. Bardzo Ci dziękuję za ten wywiad. Na koniec chciałam Cię zapytać, czy chciałbyś kogoś pozdrowić.
P: Gracza o nicku @MagicznaRybka@YourMom, jak i @HymelJadwiga. Dzięki za wywiad.

krecha.png.e4060e9b7bb8a30c98e1637e6fc3d7ad.png

Dziękuję bardzo za przeczytanie tego materiału i mam nadzieję, że się Wam spodobał. Oczywiście jeszcze raz bardzo dziękuję @Polewson. Za rozmowę. Na koniec chciałam życzyć Wam, Drodzy Czytelnicy, miłego dnia!
567788519_krecha2.png.d4b6cdd267be19f6df0a8b927bc78bb1.png

Dla Redakcji Project News

788522165_pieczatkaaktualna_webp.92a60550bdbbbbe1aeffdd1b7015e18b4mrbOpo.pngimage.png.dc6d6d14a0ac3387847732e7059ae09e.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.