Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad z graczem hardmacus

Veon

Rekomendowane odpowiedzi

XGUiUwj.png

spacer.png

Witam wszystkich czytelników z tej strony Junior Pressman Veon z Redakcji Project News, zapraszam was do przeczytania wywiadu z graczem @hardmacus.
spacer.png

V: @Veon | H: @hardmacus

V: Witam z tej strony Junior Pressman Veon z Redakcji Project News czy masz czas, aby odpowiedzieć mi na kilka pytań? 
H: Witam pewnie, że tak.

V: Super! Na samym początku przedstaw swoją osobę naszym czytelnikom. 
H: Witam wszystkich czytelników, mam na imię Maciej mam 20 lat w grze MTA siedzę jakoś od 2015 roku, mieszkam w województwie mazowieckim. 

V: Jak rozpoczęła się twoja przygoda na serwerze? Ktoś cię zachęcił, aby zawitać na serwer?
H: Przygodę rozpocząłem z moim przyjacielem z IRL, a o serwerze dowiedziałem się z filmiku na społeczności YouTube od legendy Adiko inaczej zwanego również jako Mirek. 

V: Jak wspominasz swoje początki na serwerze?
H: Początki wspominam bardzo dobrze, aczkolwiek wyglądało to tak, że grałem dosyć ostro przez równy tydzień, później zrobiłem przerwę na mniej więcej 3 miesiące, wróciłem i jestem tu do dzisiaj.

V: Na jaką kwotę wyceniasz swój majątek oraz powiedz, co wchodzi w jego skład?
H: Majątek wyceniam na około 4-4.5kk a w skład wchodzi, Manana ID 1136, Comet oraz Infernus Kakimoto poza tym mam między innymi Perka, Manane i oczywiście Tornado a są to prezenty, które otrzymałem na różne okazje.

V: Ile czasu w ciągu dnia poświęcasz na grę? 
H: Teraz to różnie, w tygodniu głównie wchodzę po nagrodę dzienną, a w weekend jak coś się dzieje, to potrafię grać godzinami.

V: Skąd pomysł na taki nick?
H: Nick wymyśliłem bardzo dawno temu, jak zaczynałem przygodę z grami a dokładniej z Minecraft'em i to wtedy właśnie przyszłą mi myśl, że taki nick, a nie inny i używam go niezmiennie do dzisiaj. 

V: Jaki jest twój serwerowy cel, który chciałbyś spełnić? 
H: Pewnie jak większości dołączyć do Administracji nie wiem, czy jest to realne, ale próbować warto.

spacer.png

V: Czy chciałbyś, aby coś zostało dodane bądź usunięte z serwera?
H: Hmm, ciężko powiedzieć, na pewno wiele rzeczy by można było dodać, a co do usunięcia to też nie mam takich dokładnych rzeczy, które można by było usunąć.

V: Na jakiej pracy dorywczej najlepiej ci się pracowało i ile czasu mniej więcej na niej spędziłeś?
H: Myślę, że najwięcej czasu spędziłem na kosiarkach, ile to było to, nie wiem dokładnie, ale tam najwięcej przesiedziałem, na drugim miejscu myślę, że znalazłaby się kopalnia. 

V: Czy byłeś kiedykolwiek w jakiejś frakcji serwerowej bądź masz w planach dołączyć?
H: Tak, byłem niejednokrotnie we frakcjach na serwerze i były to wszystkie frakcje prócz SAPD.

V: Teraz pytanie odnośnie do biznesów miałeś okazje w jakimś być bądź masz w planach dołączyć do biznesu?
H: Tak, miałem okazje być w Project News, Top Betting oraz ProjectFM a co do pytania, czy mam jakieś plany do dołączenia myślę, że chciałbym wrócić do radia serwerowego. 

V: Czas na pytanie ze świata rzeczywistego, jak spędzasz wolny czas poza MTA? 
H: Głównie praca a jak nie pracuje, to na komputerze siedzę, oglądam Twitch'a bądź YouTube'a.

V: Jakie jest twoje życiowe marzenie, które chciałbyś spełnić? 
H: Marzeniem życiowym jest na pewno McLaren P1, a z takich bardziej realnych to Audi Q8.

V: Jaki jest twój ulubiony film bądź serial?
H: Taki w który najbardziej się wciągnąłem i ciągle mnie przyciąga to Netflix'owy serial "Wiedźmin" 

V: Czy masz jakiś kraj, w którym chciałbyś zamieszkać?
H: Zamieszkać to bym chciał może w USA albo w Hiszpanii. 

V: Dziękuje bardzo za udzielenie mi wywiadu czy jest ktoś, kogo chciałbyś pozdrowić?
H: Oczywiście, chciałbym dodać od siebie pozdrowienia dla TOP organizacji "The Always" i dla gracza @HeliX, @Pan_Kurier, @Carl_Wojtylai @Patryk337

XGwBbve.png

SZYBKIE STRZAŁY

V: Benzyna czy Diesel?
H: Benzyna.

V: Konsola czy Komputer?
H: Komputer.

V: V-max czy Drift?
H: V-max.

V: Kawa czy Kakao?
H: Kakao.

V: Psy czy Koty?
HKoty.

V: Wanna czy Prysznic?
H: Prysznic.

V: Zima czy Lato?
H: Pół na Pół.

V: Słone czy Słodkie?
H: Słodkie.

XGwBbve.png

Dziękuję bardzo za przeczytanie wywiadu mam nadzieje, ze dzięki temu materiałowi dowiedzieliście się więcej na temat gracza @hardmacus.

8eybfgF.png

Dla Redakcji Project News:

Pc0YRlI.png4mrbOpo.pngimage.png.dc6d6d14a0ac3387847732e7059ae09e.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.