Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Kolec

.DC.

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 35130
Login: .DC.
Nick oskarżonego: Kolec
Powód skargi: Zostałem oszukany
Data zdarzenia: 19.06.2023
Dowody: Nie posiadam dowodów, wszystkie informację takie jak wiadomości prywatne odbywały się na serwerze więc administrator może sprawdzić w logach
Opis sytuacji: W grudniu 2023 roku ogłaszałem pojazd marki Sultan posiadający id 8518, zgłosił się do mnie oskarżony gracz oferując mi pojazd marki Stratum posiadający id 651, zapytałem się ile jest warty, gracz odpisał mi że ma ofertę około 6kk, napisałem że jak dopłaci 1kk to będę mógł się wymienić, za sultana w tamtym okresie chciałem 7kk. Po pewnym czasie zacząłem ogłaszać Stratuma i oferty które dostawałem w żadnym stopniu nie dorównują kwocie którą podał oskarżony podczas wymiany, oferty jakie dostawałem oscylują w granicach 4kk i nadal są to oferty w wymianach które w 90% nie są tyle warte, najlepsza oferta która dostałem to 3,5kk w gotówce. Z tym że pojazd jest ciężki do sprzedania się liczyłem, lecz nie spodziewałem się że zostanę oszukany. Proszę administratora który zajmie się tą sprawą o wyliczenie obu pojazdów i wtedy zobaczymy czy ta skarga ma jakikolwiek sens, możliwe że gracz nie oszukał mnie specjalnie i oferta którą się sugerował była prawdziwa, lecz w to wątpię ale mimo wszystko czuję się oszukany. Wiem że od wymiany trochę czasu minęło ale powstrzymywałem się wystawiając pojazd licząc na ofertę która dorówna kwocie którą gracz mi podał. Pozdrawiam 
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: image.png.0d1ff1b8921daffb769135fa51ae8705.png

Witam, nie rozumiem tej skargi, ofert za stratuma miałem dosyć sporo i wachały się od 5kk do 6kk, sam go kupiłem za około 5kk w wrześniu ( 4 miesiące temu ) nwm czemu ty masz takie niskie offki skoro ja mialem sporo wyższe, to już nie moja wina że mógł spaść na cenie, sam złomiarz podajże w lipcu miał offke 4.5kk w kasie. Chciałeś odemnie 1kk dopłaty to ja ogarnąłem 900k i się zgodziłeś, nie powiedziałbym że cię oszukałem, bo niby jak, to że ty masz słabe offki to nie moja wina, i tak już na siłę tego sultana chciałeś komuś sprzedać bo nikt od ciebie go nie chciał, niby miałeś ofertę 7kk a ja ci około tyle dałem to dziwne ze odrazu chciałeś sprzedać, sam za sultana w tam tym czasie miałem offki po maksymalnie 6.5kk, teraz nie wiem bo mało gram i go nie ogłaszam. To że on jakoś bardzo nie rośnie na cenie to nie moja wina, dałem ci za sultana dobra cenę, nikt cie nie namawiał do wymiany. 

15 godzin temu, .DC. napisał:

Proszę administratora który zajmie się tą sprawą o wyliczenie obu pojazdów i wtedy zobaczymy czy ta skarga ma jakikolwiek sens, możliwe że gracz nie oszukał mnie specjalnie i oferta którą się sugerował była prawdziwa, lecz w to wątpię ale mimo wszystko czuję się oszukany.

Tak jak tu napisałem. Za Sultana miałem sporo ofert tylko były to oferty które chyba tylko według właściciela były tyle warte, wtedy nie wiedziałem jeszcze ze Stratum nie jest tyle warty, patrząc aktualnie na oferty 1xxx id to raczej oferty które podałeś są nierealne. Za Sultana miałem ofertę 7kk w trade image.png.b5aab60f007ddcb24729c3f1f6dd82b9.png. Sprzedałem tobie za taką cenę bo Stratum mi się podoba w porównaniu do Phoenixa. Tak jak napisałem wyżej, nie liczyłem na to że wzrośnie na wartości w miesiąc 1kk ale nie spodziewałem się, że będzie on aż tyle tańszy, Ja czekam na odpowiedź administratora.

znalazłem pare ssow, mialem nawet oferte w kasie 5kk tylko za pozno zaczalem oglaszac stratuma bo gracz juz wczesniej cos kupił. Ten sam gracz oferował mi infernusa pandema FT ( podobno oferty mial 4kk ) i windosora 2ns ktorego liczyl na 2.5kk co daje 6.5kk a ja mialem doplacic 1.05kk, czyli offka 5.5kk, jeszcze było wiecej offek ale juz nie mam starszych ssow.

https://imgur.com/a/p4B4T5S

Czekam na wypowiedź administracji.

Patrząc na historie sprzedaży pojazdów, które znalazły się w wymianie, transakcja była wyrównana oraz nie łamała ona regulaminowych postanowień. Posługując się dowodami, można zauważyć, że oferty rzeczywiście się mają jakiekolwiek pokrycie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.