Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad ze Specjalnym Transporterem SATC Suzannee

oliwierbluza1

Rekomendowane odpowiedzi

Obraz

naTqDnE.png

Witam z tej strony Trainee  @oliwierbluza1 z Redakcji Project News. Na dzisiejszym wywiadzie jest ze mną Specjalny Transporter @Suzannee z frakcji SATC. Prosimy się wygodnie rozsiąść i życzymy miłego czytania.

Gzqqb1L.png

X: @oliwierbluza1 | Y: @Suzannee

X: Uszanowanie, Trainee  @oliwierbluza1 z Redakcji Project News, dzisiejszym gościem jest Specjalny Transporter @Suzannee z SATC, witaj! 
Y: Hej, dzień dobry 

X: Dobrze, na samym początku prosiłbym, abyś opowiedziała coś o sobie 
Y: Mam na imię Zuza, ze względów różnych wieku podawać nie będę, ale raczej należę do grona boomerskiego na serwerze. Jeżeli nie siedzę na S1, to zdarzy mi się pracować. Moją pasją są muzyka oraz kinematografia, a wytrwałość mierzę w dniach streaku na duolingo. 

X: Czyli uczysz się języków. Powiedz w takim razie jakich i czy robisz to z pasij, czy ze względu na zawód? 
Y: Ze względu na pracę i okolice, w jakich mieszkam, ulepszam umiejętności w języku czeskim, a prócz angielskiego, który mam opanowany wzięłam się za hiszpański i niemiecki.

X: Jeżeli chodzi o twoją pracę we frakcji SATC, co zachęciło cię do wstąpienia w jej szeregi? 
Y: Chęć zatrzymania się na dłużej na serwerze. Znudziło mnie wbijanie prac dorywczych, robienie zadań dziennych to kwestia dwóch godzin, a maksowanie poziomów to chyba nie na moje nerwy. Do tego wszystkiego doszła chęć dołączenia do jakiejś "społeczności" i poznania innych ludzi, których coś by łączyło - nawet jeżeli czasami to tylko równe stanie na spawnie. 

X: Czy przywiązujesz się do jednego pojazdu, czy używasz pierwszego, który rzuci ci się w oczy? Jeśli wolisz używać jednego pojazdu, to dlaczego jest on taki wyjątkowy? 
Y: Jeżeli chodzi o pojazdy frakcyjne, to używałam schaftera, odkąd mogę jeździć sultanem, poruszam się tylko nim mimo możliwości wsiadania już do innych pojazdów. Kwestia łatwej jazdy, przyjemnych skrętów i właśnie tego "przywiązania" o którym napisałeś. Natomiast w kwestii pojazdów prywatnych to zależy, jak się uleży. Jeżeli kupuję pojazd i mam na niego zajawkę to będę nim jeździć, dopóki albo nie kupię kolejnego, albo przeniosłabym się na inny, bo jest bardziej adekwatny, typu: wbijanie rajdowca. No i najważniejsze widzimisię: tylko sedan, nigdy kombi. 

X: Czy używasz lub użyłaś kiedyś helikoptera, lub limuzyny? Czy według ciebie warto jest przejechać, lub przelecieć się tymi pojazdami chociaż raz? 
Y: Niestety w aktualnej pozycji, jakiej się znajduję, jeszcze nie mam takich kwalifikacji, aby móc się tymi pojazdami poruszać. 

X: Czy planujesz wyrobić sobie pozwolenie na helikopter? Uzasadnij, dlaczego. 
Y: Mam lęk wysokości, na ten moment nie planuję; jeżeli ktoś wymyśli helikoptery wodne bądź podziemne, to wezmę to pod uwagę. 

X: W takim razie wróćmy na ziemię. Wolisz krótkie i szybkie kursy czy długie na ogromne odległości? 
Y: Wiele i różnorodne. Są czasami momenty, kiedy człowiek chce lekko odpocząć na S1 i wtedy kursy na magazyn, kosiarki czy giełdy są jak zbawienie, ale te niecodzienne, czyli na czyjeś domki i bazy, dzięki czemu utrwalam sobie dzielnice, co jest bardzo przyjemne. Wolę kursować nieprzerwanie w każdy zakątek mapy niż pokonywać tylko trasę spawn – magazyn; magazyn – spawn. 

X: Jeśli chodzi o utrwalenie mapy czy masz czasami problem ze zlokalizowaniem dokładnego celu podróży? 
Y: Jeżeli zapytałbyś mnie o to kilka miesięcy temu, odpowiedziałabym zdecydowanie twierdząco. W tym momencie uważam, że bardzo ciężko mnie zaskoczyć; uczę się na własnych błędach, jeśli takowe popełnię, a jeśli już czegoś nie wiem, nie boję się tego przyznać. 

X: A jakie masz zdanie o kierowcach jeżdżących uberem? Czy według ciebie jest to dobra alternatywa dla frakcji San Andreas Transport Corporation? 
Y: Myślę, że jeżeli ktoś nie chce przynależeć do frakcji a nadal pomagać graczom w transporcie, to jest to dobrą alternatywą. I myślę, że w przypadku mniejszej liczby taksówek, jest to dość pomocne dla graczy. 

X: Jak często jesteś pracownikiem tygodnia? Zależy to od chęci do gry, czystego przypadku czy może małej rywalizacji między współpracownikami? 
Y: Od początku mojej pracy we frakcji pracownikiem tygodnia byłam 3 razy, natomiast na drugim miejscu wylądowałam 8. Przez długi czas była to rywalizacja, ale ciężko było mi pokonać drogiego kolegę (z tego miejsca pozdrawiam @Misiek___03), ale chęci do gry są niezmienne od początku dołączenia do SATC. 

X: Jaki mają do ciebie stosunek osoby, które przewozisz? Częściej trafiają ci się gadatliwe osoby, czy takie, które podają cel podróży i siedzą cały czas cicho? 
Y: Myślę, że pół na pół. Z pewną ilością graczy już się znamy, więc często kolejny kurs to kontynuacja rozmowy z poprzedniej jazdy. Są tacy, którzy proszą o wyrzucenie ich na miejscu, jak i tacy, którzy po prostu nic nie mówią. Są też i ci, którzy zagadują tak samo, jak ja ich, zdarzają się również przemiłe rozmowy przy użyciu Voicechatu. 

X: A jak wygląda sprawa z napiwkami? Czy gracze lubią wspomagać finansowo kierowców tej wspaniałej frakcji? 
Y: Kwestia mocno indywidualna i ciężko dać jednoznaczną odpowiedź. Jest to przemiłe, jeżeli gracz uznaje, że chce dać od siebie napiwek jako formę uznania czy sympatii w stronę kierowcy. Natomiast jest to praca. Nie oczekujemy tego, ale zawsze jest to przemiły dodatek. 

X: Już wychodząc poza kwestie pracy, co lubisz robić poza pracą jako taksówkarz? 
Y: Biegać po giełdach, wbijać rajdowca i jeździć jako pasażerka na wycieczki. O i event panele, bardzo lubię. 

X: Ile razy udało Ci się wygrać w evencie organizowanym przez administrację serwera? 
Y: Okrągłe wielkie i potężne zero, co nie zmienia faktu, że spadać też trzeba z godnością. 

X: Już zbliżając się ku końcowi tego wywiadu w ramach podsumowania, jakie zalety zauważasz jako kierowca taksówki i jak zachęciłabyś innych do dołączenia do SATC? 
Y: Jeżeli ktoś chce mieć mapę w małym palcu i lubi kontakt z graczami jak najbardziej polecam. Jak do każdej frakcji zakładam, należy mieć odrobinę cierpliwości, ale uważam, że oddaje w wewnętrznej atmosferze, bo uważam, że pracownicy frakcji są naprawdę świetnymi kompanami w tej przygodzie. Jestem osobą, która nie przepada za akcjami RP (albo po prostu w nie za bardzo nie umie), a SATC to jedyna frakcja, która nie wymaga tych czynności i myślę, że znajdą się gracze, którzy również nie czują się w odgrywaniu najlepiej. 

X: Czy jest coś, zmieniłabyś w dowolnej kwestii San Andreas Transport Corporation? 
Y: Nie, nie widzę potrzeby zmiany czegoś, co już jest dobre. 

X: Już kierując się do końca wywiadu, zapytam, czy chciałabyś na koniec pozdrowić kogoś? 
Y: Pozdrawiam @Kjer0, całą frakcję SATC, organizację Elite Unity oraz wszystkich czytających. 

X: W takim razie dziękuję Ci, że poświęciłaś swój czas na rzecz stworzenia tego wywiadu, życzę ci dalszych awansów i miłego dnia! 
Y: Dziękuję również za możliwość rozmowy, powodzenia w Project News i wszystkiego dobrego.

k1AwIr0.png

1822859862_undefined-Imgur.thumb.png.1712f309ec837f10ccf514b0149427c7.png

1092800795_undefined-Imgur(1).thumb.png.e2f3a4ce022b5470f578c2ca4d9f5cb3.png

XGwBbve.png

To już koniec tego wywiadu, ale nie martwcie się, za niedługo pojawi się kolejny, na który serdecznie was zapraszam!

8eybfgF.png

Dla redakcji Project News:
498488429_TraineeProjectNews_webp.17a5634d9eb2876d10c83c872e2a83834mrbOpo.pngimage.png.dc6d6d14a0ac3387847732e7059ae09e.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.