Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Jacusiek - oskarżony przez xGubis

xGubis

Rekomendowane odpowiedzi

Nick pracownika: Jacusiek
Data zdarzenia: 16.01.24r / godz. 00:02 - 12:22
Opis zdarzenia: Sytuacja wygląda następująco o godzinie 00:02 wysłałem zgłoszenie na /112 o treści "Uranus na przecho" po czym zostało przyjęte przez Jacusiek, niestety Uranus nie dotarł na przecho, przez co o 12:22 został on zabrany na parking policyjny. Oczekuje zwrotu kosztów jakie poniosłem za wykup pojazdu.
Dowody:
[2024-01-16 00:02:32] [Output] : ✔ Zgłoszenie zostało wysłane pomyślnie.
[2024-01-16 00:02:36] [Output] : OG > (211) Slajdzik: [s] przyczepe w el quebrados id 136 opłacony do 01.02
[2024-01-16 00:02:36] [Output] : G> playerOnlyOne: i odebralem nagrode i od razu 500$ na godzinke ale cudownie
[2024-01-16 00:02:37] [Output] : âš  Zanotowano utrudnienia w ruchu drogowym w lokalizacji Doherty, San Fierro! âš 
[2024-01-16 00:02:37] [Output] : OG > (108) krynieq: [S/W] Stallion 2.4pb z radiem 63k /pm
[2024-01-16 00:02:42] [Output] : O> xGubis: 6337
[2024-01-16 00:02:45] [Output] : OG > (143) _Lisuuu_: Zapraszamy na wyscigi koło taniej giełdy san fierro !
[2024-01-16 00:02:47] [Output] : ✔ Twoje zgłoszenie /112 zostało przyjęte przez Jacusiek.
---
mta-screen_2024-01-16_12-44-54.png.15f41afdaecc36880b62517e177d0632.png

Witam z tej strony jacusiek z San Andreas Road Assistance.
Odwołując się do twojej wypowiedzi sprawdziłem sobie ss i odkryłem, że 12 minut później byłem na giełdzie w lv i blipu już nie miałem na mapie czyli musiałem już być na magazynierze wcześniej gdy wysłałeś 112 ale prawdopodobnie ciebie nigdzie nie było ani przy aucie ani raczej na serwerze więc musiałem odjechać bo bez aktywnego gracza niestety pracownik Sary nie może zabrać pojazdu na przechowywalnie bez uzgodnienia wcześniej na priv.
Pozdrawiam.

19 godzin temu, Jacusiek napisał:

Witam z tej strony jacusiek z San Andreas Road Assistance.
Odwołując się do twojej wypowiedzi sprawdziłem sobie ss i odkryłem, że 12 minut później byłem na giełdzie w lv i blipu już nie miałem na mapie czyli musiałem już być na magazynierze wcześniej gdy wysłałeś 112 ale prawdopodobnie ciebie nigdzie nie było ani przy aucie ani raczej na serwerze więc musiałem odjechać bo bez aktywnego gracza niestety pracownik Sary nie może zabrać pojazdu na przechowywalnie bez uzgodnienia wcześniej na priv.
Pozdrawiam.

Czaje Twoją stronę, ale nie wiem czy dobrze zrozumiałem pewien przekaz, dokładniej chodzi mi o to zdanie "prawdopodobnie ciebie nigdzie nie było ani przy aucie ani raczej na serwerze więc musiałem odjechać", wnioskując z Twojej wypowiedzi nie możesz mi zabrać auta na przecho, bo mnie nie ma przy aucie? Coś mi się wydaje, że to nie powinno tak działać, specjalnie wezwałem sarę, żeby zabrała wóz organizacyjny na przechowywalnię ze względu na brak możliwości przetransportowania takowego pojazdu na przecho i teraz dostaje info, że przy takim samochodzie trzeba stać. Według mnie i tak czy tak powinieneś ten samochód zabrać, nie dlatego wysyłałem to zgłoszenie, żeby teraz brać i wyjaśniać to na forum, no ale jak widać zrobiłeś inaczej.

Z uwagi iż pracownik nie miał możliwości by z tobą się  skontaktować na wiadomości prywatnej, stwierdzam że pojazd został odholowany poprawnie. Na przyszłość jak będziesz pisał zgłoszenie to sprecyzuj je w taki sposób by pracownik wiedział czy pojazd ma trafić na przechowywalnie czy na parking policyjny. Skargę odrzucam i zamykam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.