Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

do archiwum

igosiekx

Rekomendowane odpowiedzi

Szanowni Państwo, Szanowna Administracjo 
Piszę w sprawie skargi złożonej na mnie przez gracza igosiekx. Oskarżenie o oszustwo jest bezpodstawne. Uważam, że dokonana przez nas wymiana jest w 100% uczciwa i nie widze powodu dlaczego gracz twierdzi, że został oszukany. Opierałem się na informacjach, które otrzymałem od moich kolegów, offertach jakie były za ten pojazd i co mi powiedział poprzedni włascicel . Moi koledzy twierdzili, że stratum 3040 id jest wart spokojnie tyle, co sultan sb-1 ft na secie limitowanym miodowym a ja dopłaciłem jeszcze 125k$. Byłem przekonany, że to rzetelne informacje. Gdy po wymianie okazało się, że się że, gracz uznał mnie za "oszusta" byłem bardzo rozczarowany, ponieważ sugerując się wszystkimi infomacjami o pojazdach na podobnym id oraz tuningu nie uważam, że pojazd marki stratum jest warty 1,15kk tak jak to wielki oskrażyciel stwierdził a jest warty spokojnie 1,4-1,5kk, a na dodatek podkreślam fakt jakim jest to, że dopłaciłem w gotowce. Rozumiem, że skarżający czuje się oszukany. Jestem jednak przekonany, że wymiana była uczciwa. Nie miałem zamiaru wprowadzać nikogo w błąd. W przyszłości Igorku pytaj lepszych źródeł niż koledzy z zerową wiedzą o autach na id i nie pisz bezsensownych skarg. Czekam na decyzję Administracji. Dziękuje, życzę miłego dnia pozdrawiam.

Po 1 napisałeś do kolegi , żeby ci offke dał i mi napisałeś na pm , że dostałeś 1.5kk offke od scnnjZ  po 2 masz tu stratuma 

który nie jest warty nawet 1.5kk jest warty 1.15kk nie dość ze oszukałeś mnie to jeszcze próbujesz się tłumaczyć.  Po 3 wymiana nie jest uczciwa ponieważ oszukałeś mnie sam sultan 1.45kk warty jest.  

Teraz, igosiekx napisał:

Po 1 napisałeś do kolegi , żeby ci offke dał i mi napisałeś na pm , że dostałeś 1.5kk offke od scnnjZ  po 2 masz tu stratuma 

który nie jest warty nawet 1.5kk jest warty 1.15kk średnio nie dość ze oszukujesz graczy to jeszcze próbujesz się tłumaczyć również czekam na decyzję administracji . 

Nie chce ci psuć marzeń jednak gracz ten danil jak mu tam wrócił po przerwie i jak zobaczył milion to jego oczy zrobiły tak $$ i od razu oddał. Ten pojazd był wystawiony i w godzinę dostał taka offertę więc jak by się chłopak nie napalił dostał by więcej 😕

Czekam na decyzję administracji ponieważ wymiana nie jest uczciwa oraz podawałeś fake offki  jakie były za tego stratuma i czuję się oszukany, pytałem się ciebie zanim wymieniliśmy się czy masz jakieś dowody , że offki 1.5kk masz za stratuma powiedziałeś , że nie żebym pisal do scnnjZ gdzie się dogadaliście pewnie żeby napisał , że dawał ci 1.5kk a kolega to se może dawac offki i to są własnie fake offki. Miłego 

po 1 skarga ciebie nie dotyczy po 2 ty koledze se mozesz pisać offki 

to tak samo by wyglądało jak ja bym napisał koledze który sprzedaje swoje auto , że ma offke 1.5kk odemnie a tak naprawde te auto warte 1.15kk max i co fajnie ci by tak było?

jak kupujący by się czuł ? bardzo zle ponieważ fake offke dostał i został oszukany

tak samo teraz zemną więc nie pisz na skardze nic jak to o ciebie nie dotyczy wgl tylko o puffy

3 minuty temu, igosiekx napisał:

po 1 skarga ciebie nie dotyczy po 2 ty koledze se mozesz pisać offki 

to tak samo by wyglądało jak ja bym napisał koledze który sprzedaje swoje auto , że ma offke 1.5kk odemnie a tak naprawde te auto warte 1.15kk max i co fajnie ci by tak było?

jak kupujący by się czuł ? bardzo zle ponieważ fake offke dostał i został oszukany

skoro wspomniałeś o nim to i go dotyczy btw. to, że myślisz, że on jest warty 1,15kk to tylko twoje głupie myślenie które bez sensu jest 

2 minuty temu, igosiekx napisał:

Czekam na decyzję administracji tak jak wspomniałem podajesz fake offki i zostałem oszukany.

Wiesz, życie nie jest sprawiedliwe i czasami tak jest, że ktoś kogoś oszuka. Ale w tym wypadku wypraszam sobie takiego oskarżania 

1 minutę temu, scnnjZ napisał:

Po pierwsze, skoro wspominasz o mojej osobie to mam prawo do wypowiedzenia się, a po drugie poproś któregoś z rodziców lub nauczycieli w szkole o ponowną naukę czytania ze zrozumieniem. 

Rel 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.