Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Aktywność fizyczna na serwerze ProjectRPG

Szymon09

Rekomendowane odpowiedzi

MkGjyCW.png

mSu4qkK.png

Witajcie, z tej strony Trainee @Szymon09. Dzisiaj materiał poświęcony będzie aktywności fizycznej na naszym serwerze ProjectRPG!
Serdecznie zapraszam do czytania!

34yiMrE.png

Temat, który poruszę dzisiaj, może wydać się dziwny, aktywność fizyczna w MTA? Przecież to nie ma sensu! Wiem, że na pewno to było pierwsze, co przyszło Tobie na myśl, jednak udowodnię, że jest inaczej.
Zauważyłem, że każdy gracz grający na serwerze choćby krótki okres, posiada chociaż jeden pojazd. Jest to zapewne świetna opcja do podróżowania, jednak czy wszędzie powinniśmy jeździć? W dzisiejszym materiale przekonałem się o tym sam, kiedy udałem się pieszo na szczyt Mount Chiliad w okolicy Angel Pine. Tyle by było we wprowadzeniu, zapraszam do dalszego czytania!

X7GzCDj.png

Tak jak wspominałem we wstępie, udałem się na szczyt Mount Chiliad. Czy było łatwo? Otóż nie. Czy było przyjemnie? Również nie. Zaparkowałem firmowego busa u podnóża góry i rozpocząłem swoją wędrówkę. Podróżowałem przez wyznaczone ścieżki oraz również poza szlakiem, po chwili jednak odczułem zmęczenie i musiałem zatrzymać się na krótki postój.

dVB96bW.png

Kiedy zacząłem kontynuować naszą wycieczkę, napotkałem różne trudności. Śnieg, który jeszcze można dostrzec w wielu miejscach na mapie, powoli jednak zaczyna topnieć, co przełożyło się na wielkie błoto na ścieżce, jednak ja się nie poddawałem i podążałem dalej! Podczas podróży można było podziwiać piękne widoki na Angel Pine, Flint County, ocean, oraz okoliczne lasy, które to otaczały górę prawie ze wszystkich stron. Wszystko to dzięki budowniczym z początku XX w. którzy to zdecydowali się na wybudowanie drogi oraz ścieżek turystycznych. Serdecznie za to udogodnienie dziękuję!

FchIMdl.png

Do szczytu jeszcze długa droga, a niestety sił już jakby brakuje. Jak widać, będzie trzeba popracować trochę nad kondycją. Po drugim postoju już zdecydowałem się kontynuować wycieczkę, chodź nie było to takie proste, gdyż z tyłu głowy nadal miałem możliwość napisania wywiadu...

Wycieczka była już bardziej mozolna i męcząca niż wcześniej, zapewne większości czytających ten artykuł po pewnym momencie czasu również "nie chciałoby się".

XGwBbve.png

Nareszcie udało dotrzeć mi się na szczyt, widoki z góry były piękne, jednak musiałem zrobić krótką przerwę ze względu na palpitacje serca, myślałem, że trzeba będzie zadzwonić po SAMD, jednak udało się opanować sytuację. Kiedy już uspokoiłem serce, dostrzegłem piękne widoki, jakie można zobaczyć z Mount Chiliad. Na szczycie znajduje się punkt widokowy z tablicą pamiątkową z prawdopodobnie fundatorami budowy szlaków górskich, jednak tablica ta jest już bardzo zatarta i nie dało się odczytać z niej czegokolwiek. Cóż, na szczycie było naprawdę pięknie, jednak po pewnym czasie musiałem już wracać do busa, aby przegrać zdjęcia na komputer mobilny znajdujący się w busie, co nie udało mi się tak łatwo wykonać, ponieważ...

v8DMgRJ.png

Zgranie zdjęć na komputer nie było możliwe ze względu na rozładowany akumulator. Tego pewnie się nie spodziewaliście, co ? Prawdopodobnie, gdybym pisał o czymś innym, nie kontynuowałbym tego wątku, jednak pisałem o aktywności fizycznej, więc będę go kontynuował. Po akumulator musiałem udać się na najbliższą stację benzynową, więc musiałem przejść się teraz nie z własnej woli, a z pewnego przymusu. Kto by się spodziewał takiego zwrotu akcji.

4GlBNuW.png

LKZ38Vt.png

Podczas spaceru spotkałem miłego mieszkańca Angel Pine, który zaprosił mnie na rozmowę!

R:  Redaktor |  M: Mieszkaniec Angel Pine

R: Uszanowanie, z tej strony Trainee @Szymon09. Wie pan może jak dotrzeć na najbliższą stację benzynową?
M
: Witam pana redaktora, tak wystarczy, że będzie szedł pan prosto tą drogą i skręci na skrzyżowaniu w lewo. Tam na pewno zobaczy pan już CPN.

R: Proszę pana, akurat jestem podczas wykonywania artykułu dla redakcji. Mógłbym zadać panu jeszcze kilka pytań?
M: Oczywiście, zawsze to jakaś większa rozpoznawalność.

R: Tematem mojego artykułu jest aktywność fizyczna, czy uprawia pan jakiś sport?
M: Oj, wie pan stary już człowiek, siła nie ta, co kiedyś. Nie uprawiam już żadnego sportu, ale kiedyś...

R: Proszę kontynuować!
M: Widzi pan, kiedy człowiek był piękny i młody to ćwiczył boksowanie. W 1967r. udało mi się zdobyć nawet pierwsze miejsce w konkursie bokserskim stanu San Andreas.

R: O, to naprawdę ciekawe. Nawet nie słyszałem o tym, ale proszę mówić, jak dalej toczyły się sprawy!
M: Widzi pan, panie redaktorze człowiek zaczął się starzeć, rozwiązano klub, w którym ćwiczyłem ze względu na utworzenie gali Blood Fight. Ja ćwiczyłem boksowanie, a tam zajmują się MMA. Nie znałem się na tym i byłem zbyt stary dla nich. Kariera skończyła się tak, że pracowałem 20 lat w magazynie.

R: Oj, naprawdę to musiało być dla pana przykre. Jak pan radzi sobie teraz?
M: Tak było, teraz jednak jestem już na emeryturze i jakoś sobie radzę, mam wnuki, kochającą żonę nic więcej nie mógłbym sobie wymarzyć.

R: Czy teraz uprawia pan jeszcze jakiś sport?
M: Teraz proszę pana, nie uprawiam żadnego sportu, za stary jestem. Jednak jeżeli można to do tego zaliczyć, to lubię chodzić na spacery z żoną w czasie wolnym.

R: Tak, jak najbardziej można to do tego zaliczyć. Dziękuję panu za wywiad i życzę panu wszystkiego dobrego!
M: Dziękuję i zdrowia życzę panu panie redaktorze oraz wszystkim czytelnikom!

image.thumb.png.dc1a7e68223d966d48204e96d4c1b5b3.png

AUVKk2o.png

FchIMdl.png

Widok na górę podczas drogi

ZxwInVA.png

Widok ze szczytu na San Fierro

XGwBbve.png

Podsumowując dzisiejszy materiał, powinniśmy zacząć używać tego, czego Bozia dała, czyli nóg. Powyżej w artykule zaznaczyłem, że jest to opcja mało stosowana i niespopularyzowana, jednak wiem, że będą czytały to osoby, które stwierdzą, iż nie znam się oraz co ja w ogóle piszę. Wiem, że coś takiego na pewno się pojawi, takich "hejterów" zapraszam jednak po zabraniu prawa jazdy, wtedy może zmienią zdanie. Pozdrawiam @Szymon09.

8eybfgF.png

Dla Redakcji Project News

szymon09.png.63e889be3bd5e172b20ec1dd3c3d30a3.png4mrbOpo.pngsupervisor.png?ex=65ac21cc&is=6599accc&hm=c1048b059865752afec2df9b67147ea60fc440ee9867edba002d08d723887246&

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.