Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad z Supporterem TheShadov.

Vajtekk.vnd

Rekomendowane odpowiedzi

gA4YRqy.png

34yiMrE.png

Hejka! Ja jestem Junior Reporter @Vajtekk.vnd, zapraszam Was na kolejny mój artykuł, tym razem jest to wywiad z Supportem @TheShadov., zapraszam do przeczytania!

LKZ38Vt.png

V: @Vajtekk.vnd | T: @TheShadov.

V: Hej, z tej strony Junior Reporter @Vajtekk.vnd z Redakcji Project News, chciałbyś udzielić mi wywiadu?
T: Cześć, z tej strony @TheShadov. Z chęcią udzielę ci wywiadu.

V: Dobrze, w takim razie, opowiedz nam coś o sobie.
T: Mam na imię Jakub, pochodzę z województwa świętokrzyskiego. Interesuję się motoryzacją, strasznie mnie ciągnie do pojazdów osobowych. Ponadto, w mniejszym stopniu interesuję się grafiką komputerową.

V: Jak trafiłeś na serwer ProjectRPG?
T: W maju 2020 roku siedziałem ze znajomym na Discordzie i szukaliśmy jakiegoś ciekawego serwera, na którym moglibyśmy rozpocząć rozgrywkę. Na liście ukazał się właśnie ProjectRPG i od tamtej pory stał się to mój główny serwer, na którym prowadzę rozgrywkę.

V: Jak wyglądały Twoje początki na serwerze?
T: Hmm... Pamiętam, że wraz ze znajomym zaczęliśmy pracować na magazynie, aby wbić trochę reputacji i iść do innej ciekawszej pracy. Zdobyłem paręset punktów reputacji i zacząłem pracować na kutrach. Po kilku godzinach pamiętam, że zakupiłem swój pierwszy pojazd, którym był Perennial. Pamiętam, że w tamtym czasie gdzieś na forum była wstawiona mała sesja zdjęciowa pojazdów.

V: Na serwerze przegrałeś łącznie ponad 1850 godzin, jak Ci się grało przez ten czas? Dobrze wspominasz wszystkie te spędzone godziny? Masz zamiar grać dalej?
T: Przez ten okres grało mi się naprawdę dobrze. Na żadnym serwerze nie poświęciłem tyle czasu co tutaj. Wszystkie godziny wspominam bardzo dobrze, nawet te pierwsze początkowe, gdzie miałem przegrane tylko 10 godzin na serwerze. Odnośnie kontynuacji mojej rozgrywki na ProjectRPG, jak najbardziej zamierzam tutaj dalej grać i nic nie zapowiada, aby ta sytuacja uległa zmianie.

V: Jak wyceniasz swój majątek? Co się w nim znajduje?
T: Mój majątek nie jest jakoś wybitnie duży. Jest on dosyć mały ze względu na to, że popełniłem bardzo głupi błąd w przeszłości, który wpłynął na utratę połowy majątku, który mógłbym teraz mieć. Obecny majątek wyceniam w okolicach 1.500.000$ a 1.700.000$. Znajdują się w nim ZR-350 Rocket Bunny, Huntley STR oraz jakieś gruziki typu Perennial i Walton.

V: Posiadasz jakiś cel na serwerze?
T: Jeden z moich celów został zrealizowany w maju 2023 roku. Był to cel, aby dostać się do administracji na serwerze, a jednym stałym celem, który ciągle realizuję, jest budowanie majątku.

V: Od maja zeszłego roku jesteś w administracji serwera jako Supporter, mógłbyś coś o tym opowiedzieć? Jakie obowiązki masz jako Supporter?
T: Zgadza się, od zeszłego roku, a dokładniej w maju, dołączyłem do grona administracji na rangę Supporter. Pamiętam do tej chwili swoją reakcję, gdy zobaczyłem wyniki na forum. Co do obowiązków, jednym z nich jest realizacja reportów na graczy oraz ogólna pomoc graczom w rozgrywce.

8XabReO.gif

V: Dobrze, przejdźmy teraz do frakcji. Jesteś we frakcji SAFD na randze Firefighter III, mógłbyś opowiedzieć o swoich doświadczeniach z frakcji? Jak do niej trafiłeś? Czym zajmuje się frakcja SAFD na serwerze? Byłeś kiedyś w innych frakcjach?
T: Do frakcji SAFD zostałem namówiony głównie przez znajomego @alfred. Na początku miałem spore wahania co do tego, czy będzie to odpowiednia frakcja, lecz stwierdziłem, że warto spróbować i napisać podanie. W dniu, kiedy została otworzona rekrutacja do owej frakcji, dostałem masę wiadomości od Alfreda, abym pisał podanie. No i napisałem, w ten sposób wstąpiłem w szeregi SAFD. Nasza frakcja zajmuje się sporą ilością rzeczy. Posiadamy wiele aktywności do wykonywania, na przykład usuwanie powalonych drzew, plam ropopochodnych czy chociażby gaszenie pożarów pożary. Warto też nie zapominać o większych akcjach RolePlay, można tutaj powiedzieć o wypadkach, skoczkach i wielu innych ciekawych akcjach. Byłem jeszcze w dwóch innych frakcjach, jedną z nich było SATC, a drugą SARA. Żadna z nich nie dała mi tyle frajdy, co obecna frakcja.

V: Jeśli musiałbyś zmienić frakcję, to jaka by to była?
T: Jeżeli musiałaby nastąpić taka sytuacja, abym musiał zmienić frakcję, myślę, że byłaby to frakcja SAPD, ze względu na to, że nie miałem jeszcze przyjemności w niej uczestniczyć.

V: Myślałeś kiedyś nad dołączeniem do jakiegoś biznesu? Byłeś kiedyś w jakimś?
T: Na obecną chwilę myślałem nad dołączeniem do biznesu Blood Fight, gdyż od pewnego czasu często uczestniczę w ich eventach. Myślałem również nad założeniem własnego biznesu, lecz co do tego są obecnie tylko przemyślenia.

V: Jesteś także VLiderem organizacji Northside, mógłbyś coś o niej opowiedzieć?
T: Za dużo tutaj nie powiem. Początkowo miała to być organizacja otwarta dla graczy, lecz wraz z liderem @vercy stwierdziliśmy, że zmienimy ją na organizację dla znajomych.

V: Co byś dodał, usunął bądź po prostu zmienił na serwerze?
T: Dosyć ciekawe pytanie. Na pewno chciałbym, aby Strefa DM została przebudowana oraz przeniesiona w inne miejsce. Myślę, że specjalna wyspa o niewielkich rozmiarach by się nadawała. Co do dodawania nowych rzeczy, to na pewno prace dorywcze, jak sami wiemy, każdemu takie prace już się 'przejadły'. No i oczywiście więcej aktywności dla naszych graczy, aby nie tylko ciągle pracowali.

V: Dobrze, odchodząc od MTA, skąd pomysł na nick?
T: Szczerze mówiąc, sam nie wiem, skąd wziął się mój pomysł na nick. Po prostu szukałem jakiegoś nicku, który mi przypasuje, no i został już ten obecny.

V: Jak spędzasz wolny czas poza MTA?
T: Swój wolny czas poza MTA staram się poświęcać znajomym oraz rodzinie.

V: Uprawiasz jakiś sport?
T: Na obecną chwilę nie uprawiam żadnego sportu.

V: Grasz w inne gry poza MTA?
T: Tak, gram jeszcze w Minecrafta i gdy nadarzy się tylko jakaś okazja, to również w Among Us ze znajomymi.

V: Oglądasz jakieś filmy lub seriale? Jeśli tak, to jaki jest Twoim ulubionym?
T: Czasami lubię sobie obejrzeć jakiś film lub rozpocząć oglądanie kolejnego serialu. Co do tego, który jest moim ulubionym, ciężko jest mi odpowiedzieć, ponieważ jest wiele takich filmów, które mógłbym nazwać ulubionymi. Na pewno serial Z Nation utkwił mi w pamięci oraz wszystkie części filmu Szybcy i Wściekli.

V: Słuchasz może muzyki? Jeśli tak, to jaki gatunek jest Twoim ulubionym?
T: Oczywiście, że słucham muzyki. Na obecny moment nie mam swojego ulubionego gatunku, słucham dosłownie wszystkiego, co wpadnie mi w ucho.

V: Jakie jest Twoje największe życiowe marzenie?
T: Moim największym życiowym marzeniem jest wybudować swój własny dom, nie korzystając z żadnych kredytów czy też innych dofinansowań, po prostu z własnej kieszeni.

V: Jakie magiczne moce chciałbyś mieć?
T: Jedną z takich magicznych mocy, które chciałbym posiadać, to oczywiście czytanie w myślach innych, a drugą to ewidentnie teleportacja.

V: Bez czego nie wyobrażasz sobie życia?
T: Oczywiście, że bez telefonu, z resztą pewnie jak każdy.

dJ0UCD4.gif

V: Jaki jest Twój wymarzony pojazd w prawdziwym życiu?
T: Myślę, że tutaj mogę z pewnością powiedzieć, że moim wymarzonym pojazdem jest Nissan GT-R w pakiecie Liberty Walk.

V: Na co wydałbyś milion złotych?
T: Trudne pytanie, nigdy nie myślałem o tym, jakbym mógł wydać swoje milion złotych. Na pewno przeznaczyłbym to na budowę własnego domu. Chciałbym mieć taki zwany swój mały kącik oraz odwdzięczyłbym się swojej mamie, która musiała na mnie wydawać pieniądze od małego.

V: Co jest dla Ciebie ważne?
T: Zdecydowanie zdrowie, zarówno swoje, jak i moich bliskich.

V: W jakim kraju chciałbyś zamieszkać?
T: Chciałbym zamieszkać w Norwegii. To naprawdę piękny kraj.

V: Znasz jakichś graczy z serwera w prawdziwym życiu?
T: Na obecną chwilę nie znam nikogo z serwera, lecz jest jedna osoba, z którą możliwe, że gdzieś się mijałem w prawdziwym życiu.

V: Co chciałbyś wiedzieć, kiedy zaczynałeś grać na serwerze?
T: Gdy zaczynałem rozgrywkę, na serwerze grało od 5 do 20 osób. Nie sądziłem, że serwer się aż tak rozwinie, więc chciałbym wtedy wiedzieć, że na serwerze za kilka lat będzie grało tak dużo osób.

V: Niestety tutaj nasz wywiad dobiega końca, jeśli chcesz kogoś pozdrowić, teraz jest na to okazja.
T: Rozumiem, na wstępie chciałbym podziękować za możliwość udzielenia wywiadu, a co do pozdrowień, to oczywiście chciałbym pozdrowić przede wszystkim całą administrację, a w szczególności Administrację RCON, która dała mi szansę, abym mógł dołączyć do szeregów ekipy serwerowej. Pozdrawiam też całą frakcję San Andreas Fire Department oraz organizację Northside. No i oczywiście wszystkich czytelników. Pozdrawiam!

XGwBbve.png

To ja dziękuje za wywiad, tym samym doszliśmy do końca artykułu. Mam nadzieję, że wywiad Wam się podobał, swoją opinię możecie zostawić poprzez zostawienie reakcji i napisanie komentarza. Jak zawsze, pisał dla Was Junior Reporter @Vajtekk.vnd, zobaczymy się już niebawem!

8eybfgF.png

Dla Redakcji Project News:

uQ6XdQE.png4mrbOpo.pngsupervisor.png?ex=65ac21cc&is=6599accc&hm=c1048b059865752afec2df9b67147ea60fc440ee9867edba002d08d723887246&

Na wstępie dziękuję oraz cieszę się, że miałem okazję udzielić tak długiego i ciekawego wywiadu. Mam nadzieję, że nie jest to nasze pierwsze i zarazem ostatnie spotkanie, i jeszcze kiedyś się usłyszymy. Pozdrawiam i życzę miłego czytania! ❤️

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.