Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga .Nati

Metfiu

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Kalaach
Nick oskarżonego: @.Nati
Powód skargi: Nadużywanie rangi administracyjnej
Data zdarzenia: 16.01.2024 ok 2:45
Dowody: logi, nie sądziłem, że taka sytuacja będzie miała miejsce i nie sklipowałem
Opis sytuacji: Jakiś chłopak napisał na /g " że ma zagrożenia w szkole i co z tego ", to mu odpisałem coś w stylu " Skończ pierdolić tylko zalicz tą klasę bo to jest ważniejsze niż majątek na jakimś mta " gdzie sporo osób napisało coś w stylu +1 Kalach, a dostałem muta nie wiem za co, ktoś tutaj chciał pokazać jakie ma możliwości 

dodam jeszcze, że sytuacja miała miejsce w poniedziałek ok 2:45 w nocy więc nie uraziłem swoją wiadomością młodszej społeczności serwera a aktualni gracze poparli moje zdanie

pp Brak kultury to wynikł z twojej strony wobec mnie. Gdzie ja swoją osobą zaprezentowałem " brak kultury " ? przedstaw mi to 🙂

Weź pod uwagę, że brak kultury wobec drugiej osoby to nie są tylko słowa a też zachowania , a ja braku kultury nie zaprezentowałem, użyłem tylko jednego słowa uważanego za " wulgarne "  ( było to słowo: Pierdolisz - powszechnie uważane za  mówisz / gadasz itp ) choć w tym przypadku nikt tego tak nie odczuł, nawet osoba do, której kierowałem tą wiadomość odpisała mi w sposób " sarkastyczny " wszystko jest w logach.

Brak kultury wynikł z twojej strony wobec " zwykłego gracza " bo support to lepszy/a czy co ?

Pozwolę sobie dopisać, ekipa administracyjna nie czytając całości daje mi " haha " ale Nati " superki " bo jest z administracji, śmiesznie, demotywujecie graczy takim podejściem, pamiętajcie, że nie aby my to widzimy, a osoby decydujące proszę o rozwagę:)

i nie rozumiem jak administracja stąd może być beta testerem na konkurencji. @.Natichcesz coś napisać czy mam zacząć wysyłać?

otrzymałem kolejnego muta od tej samej pani administrator : 

Eh, bardzo ciężko jest się odnieść do czegokolwiek z racji iż gracz edytuje co chwilę swoją wypowiedź.

Odnosząc się do całości sytuacji, gracz wedle mojej opinii otrzymał karę wyciszenia słusznie - z racji wykazywania braku kultury. Został również poinformowany nie tylko przeze mnie, dlaczego tę karę dostał. Z racji iż gracz dopuścił się prowokacji w wiadomościach prywatnych, w nadsyłanych reportach oraz na czacie globalnym, został ukarany ponownie.

jasne, okazałem brak kultury według Ciebie skoro wszystko jest opisane, a w dalszej części jest nawet wstawiony filmik, czekam na dalsza odpowiedź wyższej administracji bo przykro się na to patrzy Pani Beta Tester 🙂

14 minut temu, .Nati napisał:

Eh, bardzo ciężko jest się odnieść do czegokolwiek z racji iż gracz edytuje co chwilę swoją wypowiedź.

Odnosząc się do całości sytuacji, gracz wedle mojej opinii otrzymał karę wyciszenia słusznie - z racji wykazywania braku kultury. Został również poinformowany nie tylko przeze mnie, dlaczego tę karę dostał. Z racji iż gracz dopuścił się prowokacji w wiadomościach prywatnych, w nadsyłanych reportach oraz na czacie globalnym, został ukarany ponownie.

wszystko jest w logach, bardzo proszę o sprawdzenie tego skoro pani support stwierdza, iż taka sytuacja miała miejsce, bardzo chciałbym to wyjaśnić i udowodnić jej nieprawdomówność  

Całość sytuacji wygląda jak jawna prowokacja ze strony Oskarżającego w stronę Supporterki. Kara za Brak kultury została nadana całkowicie słusznie. Nie ma znaczenia godzina ani grono odbiorców tej wiadomości na serwerze - Jeżeli mamy do czynienia z łamaniem regulaminu to powinno się to spotkać z reakcją ze strony Supporterki. Idąc dalej Oskarżający próbował na forum serwera sprowokować Supporterkę i przekonać o łamaniu regulaminu przez jej pobyt w ekipie serwera konkurencyjnego w jednym czasie ze zdobyciem posady Supportera na naszym serwerze. Wszystkie te informacje po zweryfikowaniu pozwoliły stwierdzić, że o jednoczesnym pobycie w dwóch ekipach nie ma mowy i nie można stwierdzić jakiejkolwiek nieprawidłowości jeśli chodzi o obecność Oskarżonej w ekipie administracyjnej serwera. Kończąc swoją wypowiedź, kary zostały nadane prawidłowo i dobrze wyskalowane, a sama Supporterka nie złamała w żaden sposób Regulaminu Administracji Serwera. Skargę uznaje się za odrzuconą.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.