Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - TygodnikPRPG - #2 Motoryzacja

Limek

Rekomendowane odpowiedzi

n5MCoZJ.png naTqDnE.png

Witajcie! Junior Reporter @Limek z tej strony, a to już druga część Tygodnika w wersji motoryzacyjnej. Dostałem bardzo dużo wiadomości prywatnych od Was, oczywiście każdy będzie miał szansę zaprezentować swój pojazd. Zapraszam do komentowania, będę wiedział, że chcecie kontynuować tę serię! Miłego czytania.

Gzqqb1L.png

L: @Limek K: @karolekg140

L: Cześć @karolekg140. Bardzo piękny Euros! Opowiesz mi coś o nim? Pozwól tylko, że krótko się przedstawię, Junior Reporter Limek z redakcji Project News.
K:
Cześć, jasne, z chęcią. Euros w najnowszym body GTS WB z silnikiem benzynowym 3.1. Posiada zestaw torowy, są plany na ft, ale na razie nie mogę sobie na to pozwolić z przyczyn finansowych.

L: Czy to są lampy herbaciane?
K:
Nie, są to lampy dyniowe.

L: Czyżbym widział tabliczkę za szybą? 
K:
Tak, w tym bodykicie to taki smaczek, mało kto wie, że za przednią szybą jest rejestracja.

L: Prowadzenie auta podczas driftu jest trudne, czy do wyczucia?
K
Dla kogoś, kto nigdy nie jeździł Eurosem, na początku może być to ciężkie, ale po chwili można się do tego przyzwyczaić i jest to prostsze, niż mogłoby się wydawać.

L: Ile wyniósł Cię cały projekt?
K
Ciężko powiedzieć, kupiłem go już chwile temu i od tamtego czasu nic w nim nie zakładałem.

L: Polecasz innym graczom Eurosa?
K
Polecam każdemu, auto do wszystkiego, fajnie lata bokiem a na odpowiednich oponach dobrze trzyma się drogi.

L: Dzięki wielkie, do zobaczenia.
K:
Również dziękuję, do zobaczenia.

3f9IyX3.png

X7GzCDj.png

Euros GTS WB-Limitowany set, pojazd na niskim ID. Auto dla potencjalnego driftera najczęściej na oponach zimowych, lecz to nie to. Mamy tutaj auto z zestawem torowym, najlepszym ecu i turbo. Przyciemnione szyby i rejestracja za szybą nadają mu pewnego smaczku. Ciekawostką jest to, że poszerzenie mamy tylko tylnych kół. Z tylnej perspektywy wydaje się masywny, w prowadzeniu jest wręcz prześwietny, może on konkurować ze zwykłym Elegy. Duży dyfuzor wpasowuje się z czterema rurami wydechowymi, a roleta na tylnej szybie wygląda skromnie.

qiiMjAJ.gif

Gzqqb1L.png

L: @Limek LP: @Laura_Palmer

L: Cześć! Junior Reporter @Limek z redakcji.
LP:
Witaj!

L: Zgłosiłeś się do mnie, aby zaprezentować swoje auto w tygodniku motoryzacyjnym tak?
LP
Dokładnie, fajnie, że się zgodziłeś, bo myślę że jest o czym gadać.

L: Super, zatem co tam ciekawego masz do pokazania?
LP:
 Jest to rancher long ft bez setu, czekam na limitowane lampy, aby je wsadzić do niego w przyszłości.

L: Dlaczego akurat Rancher Long Offroad?
LP:
Taki samochód raczej kupuje się, kiedy ma się już odłożone jakieś pieniądze i inne pojazdy lub sportowy pojazd. Kupiłem ten pojazd z tuningiem max silnik e4, t5, torowy i body, a resztę wsadziłem sam. Pojazd tak jak wspomniałem, był uzupełnieniem kolekcji i spełnieniem marzeń, a także świetnym wyborem pod pojazd organizacyjny.

L: Skąd pomysł na rejestrację odwalacz? Coś nam sugeruje wspólnego z Tobą?
LP:
Rejestracja została nadana nie przypadkowo, ponieważ myślę, że long jest do tego idealnie stworzony, wymyśliła ją moja dziewczyna demonix1love, która zauważyła, że ludzie często szybko potrafią stracić prawo jazdy zwłaszcza w San Fierro, a także ja sam myślę, że on zachęca do takiej jazdy.

L: Przypadł mi do gustu kolor.
LP
Kolor nie został zmieniony od nowości, jest to czarna perła, ale faktycznie może wpadać w oko jako "wóz mafii" bądź jakiegoś członka wyżej postawionego.

L: Z ciekawości zapytam, jaki vmax?
LP
Pojazd jedzie 215/216km/h czyli dokładnie tyle samo co sporo mniejsza terenówka huntley na torowym.

L: Dzięki wielkie za zgłoszenie się, cześć !
LP:
Dzięki również!

h18KaNB.gif

X7GzCDj.png

Ogromny, powodujący strach na drodze jak tylko go zobaczysz! Rancher Long to najlepsze auto terenowe, z dużą masą własną. Jego minusem jest cena, która zniechęca. Ponad milion dolarów trzeba zapłacić, ale to auto spełni każde Twoje życzenie, jest marzeniem wielu graczy, ma ich sporo odwalaczy. Auto gracza @Laura_Palmer jest wyjątkowe z powodu rejestracji o nazwie odwalacz. Dodatkowo auto posiada hudraulikę, poprzez którą wjedzie praktycznie wszędzie. Pomimo swoich gabarytów auto jest bardzo zwinne.

O3IvHd5.gif

Gzqqb1L.png

L: @Limek A: @Antus**

A: Hejka @Limek!
L: O! Cześć @Antus**. To Ty zgłaszałeś się do tygodnika tak? 

A: Oczywiście, że ja.
L: No dobrze, czym przyjechałeś?

ANa spotkanie z tobą przyjechałem moim jedynym, a zarazem ulubionym czołgiem.
L: Jakim czołgiem?

AChodź, pokażę Ci.
L: No dobra.

L: Rozumiem, Huntley w wersji czołg. Rejestracja też nam o tym mówi, no to, od czego zaczynamy?
A
No to może od tuningu wizualnego, posiada on przyciemniane szyby, poszerzone oraz większe felgi, a także zamontowany set dyniowy. Przechodząc do tuningu mechanicznego, to posiada on zestaw torowy, ecu V4  oraz turbo V5, poza tym jest wiele innych rzeczy, ale wydaje mi się, że nie są one aż tak ważne, aby je wymieniać.

L: Fajnie, fajnie, ale dlaczego czołg?
A
Dlaczego czołg? Otóż dlatego, że jest równie dzielny w terenie, ale i nie tylko.

L: Mam nadzieję, że chociaż mało pali.
A
Jeśli chodzi o kwestię spalania, to nie jest jakoś super mała, ale też nie jest jakoś super wielka. Jeśli dobrze pamiętam to pali około 25l na 100km.

L: Dobrze, to zaraz zrobimy fotki. Dzięki wielkie za napisanie do mnie. Do zobaczenia
A
Trzymaj się i powodzenia w dalszych wywiadach!

H9ntngv.png

X7GzCDj.png

Huntley STR, jeden z masywniejszych i luksusowych suvów. Potrafi rozpędzić się do prędkości 217 km/h na zestawie torowym. Bardzo ładnie wyglądający, z pojemnym bagażnikiem. Idealny na każdą okazję czteroosobowy pojazd. Przyjemny model pojazdu i wiele wersji bodykitów.

JbyQPhx.gif

Dla przykładu pokażę wersję Expedition gracza @Diesel420
dOJ7UoG.gif

Gzqqb1L.png

L: @Limek O: @Okonekk*

L: .Cześć, Junior Reporter @Limek z Redakcji Project News. Znajdziesz chwilkę?
O
Cześć @Limek, pewnie, że znajdę.

L: Super, przejeżdżałem obok i zobaczyłem ciekawe autko. 
O
Tak, mianowicie replika B grupowego Cluba Rally SS.

L: Opowiesz nam coś o nim
O
Więc tak jest całe body Rally SS, Felgi poszerzane Przyciemnione szyby w tak zwany black, zawieszenie gwintowane oraz oświetlenie zewnętrzne i wewnętrzne w kolorze limonkowym.

L: Rozumiem, że te poszerzenia to bodykit, tak?
O:
Oczywiście.

L: Jaki koszt ?
O
Koszt tego dokładnie egzemplarza oscyluje w granicach 220 tysięcy.

L: O, to trochę pieniędzy włożyłeś w auto. Ile najwięcej nim jechałeś?
O
No trochę poszło, najwięcej 165 poza właśnie modyfikacjami wizualnymi mechanicznie nic się nie zmieniło, jest tylko topowy benzyniak.

LJakie dalsze plany na Cluba ?
OPrzede wszystkim będę skupiać się nad modyfikacjami mechanicznymi  typu Turbo, komputer ECU i pewnie jakiś zestaw.

L: Super, dzięki bardzo. Do Zobaczenia.
ORównież dziękuje.

zxMOR80.gif

X7GzCDj.png

Club Rally SS, mały i zwinny pojazd z przednim napędem. Wyglądem przypomina Golfa II w wersji GTI, na którym wzorowali się twórcy. Autem przyjemnie się jeździ, nie jest mega szybkie, aczkolwiek wystarczające do mało szalonej jazdy. W wersji benzynowej LPG jest tutaj wręcz obowiązkowe z powodów dużych kosztów paliwa i silnika o pojemności 4.4. Może być sportowym autem, jak i zwykłym miejskim pojazdem.

IvwrPF9.gif

8eybfgF.png

7sU1mKk.png4mrbOpo.pngsupervisor.png?ex=65ac21cc&is=6599accc&hm=c1048b059865752afec2df9b67147ea60fc440ee9867edba002d08d723887246&

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.