Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na @ChrabekKK

n1m3k.

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 48280
Login: Login podam w wiadomości prywatnej (poufny)
Nick oskarżonego: @ChrabekKK
Powód skargi: Oszukanie finansowe
Data zdarzenia: 14 Stycznia 2024
Dowody: Logi  trzeba sprawdzić poniewaz nie robilem ssow
Opis sytuacji: A więc sprawa wyglada tak ze umawialem się z graczem przy supporcie @Mario92 o to ze gdy zdemontuje niektore części pokjazdu kupie go od niego a ten gdy zdemontował zorientowal się ze stracil "90k" na bodykicie poniewaz zdemontowal pierw u turenra @Euzebiusz ten zestaw gdy sie o tym pokapowal powiedzial mi ze "będe stratny 90k" na to opdowiedzialem mu ze to jego wina i nie bede mu dawal więcej a więc on zaoferowal mi ze dam mu więcej w raty, powiedzialem mu ze mnie to nie obchodzi ponieważ on zawinił i zaoferowalem 225k (umowiona kwota przed demontem) na to 30sek pozniej po napisaniu "daj mi chwile" wyszedl z serwera...
Dowód na poinformowanie gracza o skardze:  https://imgur.com/nNzHh0Z

W dniu 27.01.2024 o 01:32, Mixsu napisał:

Nie rozumiem, gracz po prostu rozmyślił się ze sprzedaży pojazdu?

Nie, zawiazalismy umowe z ktorej gracz się odłaczył ponieważ po demoncie stwierdził ze "wyjdzie na minus" 

Teraz, n1mek_ napisał:

Nie, zawiazalismy umowe z ktorej gracz się odłaczył ponieważ po demoncie stwierdził ze "wyjdzie na minus" 

A gdyby ja po demoncie rozwiązał sięz umowy otrzymal bym prawdopobnie bana. 

Z waszej rozmowy, jak i ze skargi wychodzi na to, że to gracz miał demontować części w swoim pojeździe, aby dokonać sprzedaży, dlatego chciałbym dowiedzieć się, co straciłeś? 

Dodatkowo, nie widzę żadnej zawartej umowy w wiadomościach prywatnych, tym bardziej informacji, która regulowałaby kwestie zerwania jej.

30 minut temu, Mixsu napisał:

Z waszej rozmowy, jak i ze skargi wychodzi na to, że to gracz miał demontować części w swoim pojeździe, aby dokonać sprzedaży, dlatego chciałbym dowiedzieć się, co straciłeś? 

Dodatkowo, nie widzę żadnej zawartej umowy w wiadomościach prywatnych, tym bardziej informacji, która regulowałaby kwestie zerwania jej.

no stracilem czas xdd

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.