Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Vitero

PaRablY.bm

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 15906
Login: PaRablY
Nick oskarżonego: Vitero
Powód skargi:  Handel poza serwerem, oraz możliwe że ma cheaty na kopalnie i jakiś spoofer
Data zdarzenia: dziś tj 14.01.2024r
Dowody: https://imgur.com/a/chYp7l8
Opis sytuacji: Jestem na jakimś discordzie gdzie ludzie kupują cheaty do MTA i innych gier np valorant i okazało się że jakiś chłop chce sprzedać o ile już nie sprzedał 100k na projekcie i przyznał się do posiadania jakiegoś spoofera i możliwe że ma bota na kopalnie.(edit, chłop się wystraszył i usunął wiadomości z tamtego discorda swoje https://imgur.com/a/BORADOo
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: https://imgur.com/a/YbUnmkc

5 minut temu, Vitero napisał:

Tak się składa że na tym serwerze można kupić bota na kopalnie rybaka na prpg. Także jest szanasa że sam oszukujesz.

Do takiej tranzakcji nawet nie doszlo niech sobie admini zobaczą, a to że sobie napisałem to nic nie znaczy

Admini mogą zweryfikować że nie mam żadnego bota tym bardziej że na serwer już długo nie wbijam bo jestem u dziewczyny poza tym samo przebywanie na takim discordzie nie jest niczym zakazanym lecz już robienie transakcji poza serwerem czy też posiadanie cheatow już jest karalne, a ty się przyznales do posiadania jakiegoś spoofera czyli coś co może cię niby odbanowac. Czekamy na reakcję administracji.

@Mixsuo ile dobrze pamietam bo jak widzisz ile to bylo czasu temu, była to pożyczka której gracz nie oddał, a ja przestałem wtedy grać możesz zobaczc ze mialem przerwe i tak jakos zeszlo zapomnialem i odpuscilem po takim czasie a tak widzisz ze tranzakcje sa czyste wiec skarga jest bezpodstawna

6 minut temu, Vitero napisał:

@Mixsuo ile dobrze pamietam bo jak widzisz ile to bylo czasu temu, była to pożyczka której gracz nie oddał, a ja przestałem wtedy grać możesz zobaczc ze mialem przerwe i tak jakos zeszlo zapomnialem i odpuscilem po takim czasie a tak widzisz ze tranzakcje sa czyste wiec skarga jest bezpodstawna

Bezpodstawna? Czyli twoim zdaniem pisanie po discordach że się sprzeda majątek na serwerze i grożenie że i tak się po banie odbanujesz jakimś programem nie jest podstawą do podejrzeń?

Prosze o dowód ze takiego programu używam oraz czy z niego kiedys skorzystałem, bo miec to nawet moge sobie  rakiete kosmiczną po co mam używać jeśli jestem czysty i nic nie robie nir wiem ty jestes jakiś psychiczny że tak wszystko piszesz? Pamietaj że karma w zyciu wroci

@MixsuWitam co do skargi na mnie, serio zobacz jaki gracz jest nachalny zeby tylko zrobic mi na zlosc, sam widzisz ze nie ma nic podejrzanego u mnie na koncie w tym czasie co dalem ogloszenie niby dla zartu. Zobacz tez ze te 300k to bylo ile lat temu odkopalem myslami co bylo wtedy i to byla pozyczka po ktorej przestalem grac i o tym zapomnialem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.